Νέα

τό σκάνδαλο τού αιώνα στό ικα.χαθήκαν δισεκατομμύρια....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αντε καληνυχτα παιδες .... καλη συνεχεια σε ολους

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Αυτό το "φιλαράκο" μου θυμίζει προσφώνηση για σκύλο  :2funny:

Τώρα κατάλαβα γιατί ο αχαφτουχούχας δε μπανάρεται με τόσα που κάνει. Κάθε χωριό χρειάζεται τον παλαβιάρη του άλλωστε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
γιατί κάποια στιγμή ο τόπος αυτός θα πρέπει να απαλλαγεί από τις μαλακίες που κληρονόμησε από τον συμμοριτοπόλεμο και την εποχή που ακολούθησε και τις οποίες συνεχώς αναπαράγουν υποκείμενα σαν τον υπερπόντικα και να καταλάβει ότι πολίτης σημαίνει πάνω από όλα ανάληψη ευθυνών... και μέσα στις ευθύνες αυτές είναι η καταγγελία της παρανομίας η οποία είναι υποχρέωση...

γιαυτό η Ελβετία είναι κράτος υπόδειγμα και έχει μικρό αριθμό αστυνομικών.. γιατί κάθε Ελβετός είναι και ένας χωροφύλακας.. και μάλιστα πρώτα πρώτα του εαυτού του...

όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ... μαλακίες του τύπου "και εσένα τι σε νοιάζει?", "ωχ αδελφέ", εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα?" φέρανε αυτόν τον τόπο σε αυτήν την κατάστασηΘ.. και όχι οι πολιτικοί οι οποίοι απλά και μόνο (όπως και μερικά εκατομύρια συμπατριωτών μας) επωφελήθηκαν από αυτές...

Επειδή λες πολλά, τα πουστάκια πού κλέψαν εκατομύρια - Τσουκάτος - και χθες ήταν τα μέσα έξω στο Πασόκ, πότε τιμωρήθηκαν; Αλλά έχουν εξουσία. Ξεκίνα και βάρα το φτωχομπινέ και τίμα τα λαμόγια

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτό το "φιλαράκο" μου θυμίζει προσφώνηση για σκύλο  :2funny:

Τώρα κατάλαβα γιατί ο αχαφτουχούχας δε μπανάρεται με τόσα που κάνει. Κάθε χωριό χρειάζεται τον παλαβιάρη του άλλωστε.
Γιατι βρε Τρακαρισμενη χοιρομουρα ενοχλεισαι ετσι ?

Ο κοτομπιφτεκος ειναι πολυ ενταξει ατομο, συμφωνα με τα οσα διαβαζω εδω....
Δεν εχει βρισει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, τουλαχιστον δεν εχω δει εγω κατι με το νικ αυτο που εχει.
Αν βριζει, η εχει καποιες συμπεριφορες αλλες, με αλλα νικ κλωνους, αυτο ειναι κατι που δεν με αφορα
Δεν με εχει πειραξει καπου, ουτε κι εχω λογομαχησει ποτε μαζι του και ο σεβασμος ειναι αμοιβαιος φανταζομαι (εξ ου και το φιλαρακο)

Τι κανω δηλαδη και θα επρεπε να μπαναριστω ?
Μειωσα η εθιξα καποιον αναιτια ?
Υποβιβασα χλευασα η εβρισα ποτε κανεναν ξεκαρφωτα ?

Και παλαβιαρης γιατι ?
Επειδη ο τροπος σκεψης και εκφρασης δεν συναδει με τον δικο σου ?
Οι αποψεις, οι εκφρασεις και ο τροπος σκεψης, δεν μπορουν να ειναι ιδιες σε ολους.....

Λαθος μου που σου απαντω εκφραζοντας τις αποριες μου, αλλα τεσπα...... δεν με απασχολει κιολας
Πιστευε οτι θες ....

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή λες πολλά, τα πουστάκια πού κλέψαν εκατομύρια - Τσουκάτος - και χθες ήταν τα μέσα έξω στο Πασόκ, πότε τιμωρήθηκαν; Αλλά έχουν εξουσία. Ξεκίνα και βάρα το φτωχομπινέ και τίμα τα λαμόγια

Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά, αυτό που λες είναι ότι πρώτα θα πρέπει να τιμωρηθουν οι πολιτικοι και μετά οι πολίτες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom