Νέα

Το site στο κινητό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
π ω ς  θ α  μ π α ι νε ι ς  σ τ ο  δ ι κ τ υ ο  α π ο  τ ο  κ ι ν η τ ο?
μ ε  π ο ι ο  π ρ ο τ υ π ο  σ υ ν δ ε σ η ς ?

Η Voda σου στελνει μήνυμα με αυτόματες ρυθμίσεις από το site της. Το ανοίγεις και καθάρισες.

Για τις αλλες εταιρίες δεν ξέρω. Λογικά στα sites τους θα έχουν δημοσιευμένες τις ρυθμίσεις.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
φιλε με αυτο που γραφει εδω , αφηνεται να εννοειθει οτι δεν χρειαζεται να εχεις
δικτυο στο κινητο [ οχι δικτυο για κλησεις, εννοειται για ιντερνετ ]
κυριως με γουαπ θα μπεις , η με καποιο αλλο προτυπο που μου διαφευγει.
αλλιως δε γινεται.
το διαβαζει καποιος και νομιζει οτι θα δουλευει στο ετσι.
Kατεβάζεις την εφαρμογή (αν υπάρχει φυσικά ) στο κινητό σου και λειτουργεί σαν τα java games στο τοπικό περιβάλον του κινητού σου
Δεν μπαίνεις σε wap που κάνει ώρες να φορτώσει και είναι δύσχρηστο

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Μάγκες το πέρασα το οπερα στο κινητό μου (sony ericsson w900i) αλλά δεν μπορώ να κάνω σύνδεση από το κινητό και όταν τρέχω το όπερα από το κινητό μου βγάζει αυτό.. Failed to connect to the internet

Πρέπει οπωσδήποτε να έχω ίντερνετ στο κινητό??? Δεν γίνεται να συνδέσω το κινητό με usb στον υπολογιστή και να πλοηγηθώ μέσω της σύνδεσης του pc  στο κινητό ??? :think:

Ίσως σε βοηθήσει αυτό:
www.operamini.com/help/connect/]http://www.operamini.com/help/connect/[/url]

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Mια λειτουργία που έχει το κινητό που λέγεται συγχρονισμός πάτησα και μου λέει να δώσω όνομα χρήστη και κωδικό..Μήπως εννοεί να δώσω τον κωδικό και όνομα χρήστη που μπαίνω από το pc ?? Γίνεται να μπω στο ιντερνετ από το κινητό εφόσον είναι συνδεδεμένο με usb στον υπολογιστή χωρίς να χρεώνομαι ?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
πάντως και στην wind το ίδιο πράγμα ισχύει.τους λες απλά να σου στείλουν τις ρυθμίσεις ίντερνετ.στειλε και μυν plus στο 19349 και θα έχεις ίντερνετ για 1 μήνα μέ 3μισή ευρώ

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Mια λειτουργία που έχει το κινητό που λέγεται συγχρονισμός πάτησα και μου λέει να δώσω όνομα χρήστη και κωδικό..Μήπως εννοεί να δώσω τον κωδικό και όνομα χρήστη που μπαίνω από το pc ?? Γίνεται να μπω στο ιντερνετ από το κινητό εφόσον είναι συνδεδεμένο με usb στον υπολογιστή χωρίς να χρεώνομαι ?

Συγχρονισμός νοείται ο συγχρονισμός των στοιχειων του τηλ. καταλόγου και του ημερολογίου του κινητού με το Outlook (ή κάτι παρόμοιο) στο PC.

Από ό,τι γνωρίζω, δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο Internet μέσω USB. Ποιος ο λόγος άλλωστε;
Μόνο με WiFi γίνεται αυτό που λες (αν το υποστηρίζει το κινητό σου).

Και κάτι άλλο.
Ό,τι είναι το παρόν site για τα νυχτοπερπατήματα, είναι και το για τα κινητά.

Ψάξτε, ρωτήστε, και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πάντως και στην wind το ίδιο πράγμα ισχύει.τους λες απλά να σου στείλουν τις ρυθμίσεις ίντερνετ.στειλε και μυν plus στο 19349 και θα έχεις ίντερνετ για 1 μήνα μέ 3μισή ευρώ

Τις ρυθμίσεις για Wind Plus τους λες να σου στείλουν, έτσι ώστε να σερφάρεις με Wind Plus Non Stop με 3.5 ευρώ / μήνα. Αν και εγώ μέσω Wind Plus στο Ν82 μου δε μπορώ να συνδεθώ, γιατί με το που ανοίγει το site, πέφτει το disclaimer της ηλικίας και δε μπορώ να κάνω κλικ για να μπω και να κάνω login.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ό,τι είναι το παρόν site για τα νυχτοπερπατήματα, είναι και το για τα κινητά.
Ψάξτε, ρωτήστε, και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Το παρόν θέμα έχει συζητηθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές στο site και σε διάφορα thread... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ!

Οι ρυθμίσεις για PC...

για κινητά...

για Apple iPhone

κι επίσης ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις για χρήστες κ των 3 παρόχων κινητής για GPRS μέσω proxy

και για Υπηρεσίες δεδομένων [GPRS/3G/HSDPA]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπραβο !
ηταν κατι απαραιτητο!

Anda

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δε βρισκω το λογο παντως να μπεις απο το κινητο στο νετ μεσω του πισι..
Αφου εχεις το πισι, μπες απο κει κατευθειαν, τι να παιδευεσαι να βγαλεις τα ματια σου για να δεις το σαητ στη μικρη οθονη του κντου? :huh: :huh:

Κ συμφερει το ολο θεμα αν το κντ σου παιρνει wifi, αμα πληρωνεις το σερφαρισμα δε λεει..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλλαγές στην υπηρεσία data Wind Plus :(

Πρώτα ήρθε η αύξηση της χρέωσης του Wind Plus Non Stop (από € 3,49 σε € 3,99/μήνα) τον Νοέμβριο κι έναν μόλις μήνα μετά αποφάσισαν να κόψουν την απεριόριστη πλοήγηση σε sites εκτός Wind Plus, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος...

Eλαβα από τη Wind το SMS, με το οποίο ενημερώνουν ότι από 1/12/2008 η data κίνηση σε περιβάλλον εκτός Wind Plus είναι πλέον χρεώσιμη (€ 0,0119 / KB) !!!

Συνημμένα

• SMS-WIND.jpg
    SMS-WIND.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 77

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
επαναφέρω λίγο το θέμα γιατί δεν μπορώ να κάνω Login μέσα από το νέο opera που έχω εγκαταστήσει στο κινητό, μπορεί να γίνει κάτι ??

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δε βρισκω το λογο παντως να μπεις απο το κινητο στο νετ μεσω του πισι..
Αφου εχεις το πισι, μπες απο κει κατευθειαν, τι να παιδευεσαι να βγαλεις τα ματια σου για να δεις το σαητ στη μικρη οθονη του κντου? :huh: :huh:

Κ συμφερει το ολο θεμα αν το κντ σου παιρνει wifi, αμα πληρωνεις το σερφαρισμα δε λεει..

Αρχικα εαν εχεις κινητο τυπου pda βολευει μια χαρα... δεν μιλαμε για συμβατικα κινητα, τα συμβατικα δεν μπορουν να "σηκωσουν" τα bit της σελιδας...

Μετα εαν ειναι να μπεις μεσω vodafone live που ειναι σε εμενα ή το αντιστοιχο στις αντιστοιχες εταιρειες κινητης τηλεφωνιας ειναι ΜΕΓΑ σφαλμα... τεραστιες χρεωσεις με πολυ αργο δικτυο..

Τελος, μια ειναι η λυση... WI FI και ξερο ψωμι!!! η απολυτη λυση στο δικτυο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom