gl,
ψιλοέλειπα για να καταθέσω άποψη αλλά μια και διάβασα μόλις τώρα τι ειπώθηκε, αυτό που πραγματικά θα μπορούσες να πεις είναι ότι όλοι εσείς (και είστε πολλοί) έχετε γαμήσει το site από πλευράς performance - δεδομένου ότι ο αριθμός χρηστών που δέχονται οι servers είναι συγκεκριμένος - με αποτέλεσμα εγώ που μπαίνω να ενημερωθώ για πουτάνες, να μην φορτώνει πολλές φορές η σελίδα.
Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι καθαρά decision making δηλ πιστεύω πρέπει να απευθύνεις το ερώτημα στον Αντισθένη για το αν πρέπει να μπουν κάποια όρια σε όλο αυτό το σκηνικό. Να σου υπενθυμίσω εδώ ότι όταν το site γίνεται όλο και πιο γνωστό, ανεβαίνει στο ranking λόγω ads revenue, unique visitors per day κλπ - άρα τόσο πιο πολλά φράγκα μπαίνουν μέσα. Δες και website worth στο google για περισσότερα. ;)
Το όλο πράγμα είναι ένα tradeoff δηλ κάπου θες το μπούγιο και την αύξηση χρηστών, αλλά μέσα σε όρια ώστε να μην παραγίνεται το κακό. Αν και είμαι 100% χρήστης εκτός θεματολογίας (ότι κι αν σημαίνει αυτό), η όλη συζήτηση είναι off-topic με την έννοια είναι καθαρά θέμα απόφασης σε επίπεδο management team.
Just my 2 cents που λένε...