gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τον τρώμε κι εμείς όμως στην μάπα και δεν γουστάρουμε!και προσωπικα δεν αισθανομαι οτι σε τρωω στην μαπα....η αποψη σου σεβαστη εφοσον ειναι σωστα διατυπωμενη
Τον τρώμε κι εμείς όμως στην μάπα και δεν γουστάρουμε!και προσωπικα δεν αισθανομαι οτι σε τρωω στην μαπα....η αποψη σου σεβαστη εφοσον ειναι σωστα διατυπωμενη
ενταξει βρε παιδι μου ,δεν θα διωξω εγω κανεναν ουτε και θελω να φυγουν καποιοι τελοσπαντων.εναν προβληματισμο εθεσα για το σαιτ...μπορει να εχω αδικο...οσο για την ελευθερια αυτο περιπου ελεγα κι εγω στην αρχη να αφησουν λιγο ελευθερα τα θρεντ και να το κανουν με ισοτιμια για ολα τα θρεντ οχι καποιοι να μουταρονται ή να κλειδωνεται καποιο θρεντ και καποιοι να ειναι στο απυροβλητο...τεσπα ισως σου λεω να ημουν καπως απολυτος απο επιλογη για να αναδειξω το θεμα....Το ε) δεν αναφέρεται σε εσένα
Το νόημα τέλος πάντων απο όλες τις παραπάνω παπαρολογίες μου είναι το εξής.
Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς την ελευθερία που σου προσφέρει το διαδίκτυον, κλείσε το πισι να ησυχάσεις.
Χώρος υπάρχει για όλους, μην ζητάς να φύγουν άλλοι.
Δώσ΄ όξω άμα δεν την παλεύεις
Ψιψινέλ, κλάααααααααααααααάψε :-* :-* :-* :-* :-*
Κρητικές κρυάδες!Περιμένω με αγωνία να κάνει την τρίτη απόπειρα!ψιψινελ?
χαχαχα
(σορρυ που χωνομαι αλλα μ φανηκε αστειο πολυυυυυυ)
gatto τι ειναι αυτα?
με ζηλευεις για τα νιατα μου γεροντοβασανω ε?????εγώ πάντως θέλω να είμαι στο απυρόβλητο
...τη σιλβα να τη διώξετε ξουτ
ουτως η αλλως αρχισατε να λιγοστευετε...τρεις κι ο κουκος μεινατε(για κουκο εχω την λουκρητια)εγώ πάντως θέλω να είμαι στο απυρόβλητο
γκατο, ποιος ειναι στο αβαταρ σου??
Άφησε τα τα παιδιά ήσυχα βράζει το αίμα τους.
τι ελεγα;μολις;εδω αλλο τιτλο εχει το θρεντ και ειναι 3-4 και βριζονται....
Συμφωνώ για την Σίλβα!εγώ πάντως θέλω να είμαι στο απυρόβλητο
γκατο, ποιος ειναι στο αβαταρ σου??
οχι που θα βρεις καλυτερα;δεν με θελετε?
να φυγω να παω αλλου?
να φαρμακωθω?
δεν ξερω.οχι που θα βρεις καλυτερα;
που θα βρει καλυτερα;Συμφωνώ για την Σίλβα!
Τι μας νοιάζει?που θα βρει καλυτερα;
αστους να λενε κοριτσαρα μου εμεις εδω θα μεινουμε να τους σπαμε τα νευραδεν ξερω.
ρωτα ΑΥΤΟΥΣ που δεν με θεελουν :'( :'( :'(
re αγαπη τι ειν τουτο?αστους να λενε κοριτσαρα μου εμεις εδω θα μεινουμε να τους σπαμε τα νευρα