sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
re αγαπη τι ειν τουτο?
<-------------------------------
το αβαταρ μου λες???
re αγαπη τι ειν τουτο?
<-------------------------------
οχι αλλο καρβουνο βασικα!!!!!!!!!!
το αβαταρ μου λες???
ειναι εκεινο που λεγαμε τις προαλλες? :o
κι εγω τον παω,αφου προσφερθηκα και δημοσια να του κανω μαθηματα ορθογραφιας...Χωρίς τον Pisti το site θα χάσει πολύ.
Αν και δεν τον γνωρίζω προσωπικά πιστευω ακράδαντα πως είναι και πολύ ωραίος τύπος πολύ καλό παιδί και φοβερός σαν χαρακτήρας.
αστον αυτον ψαχνει την μπαιτ ακομη...γιαυτο μπαινειεσύ είσαι εδώ για να γαμήσεις γκόμενα ή για να γαμήσεις πουτάνα;
παντως γενικα το φαινομενο δεν εχει τοσο μεγαλη εκταση και οι περισσοτεροι σεβονται τα θρεντ που εχουν πραγματι θεματολογια,δεν σπαμαρουν...τωρα μερικα ειναι πλασμενα για σπαμ εξορισμου....@gl Συμφωνώ με τα περισσότερα που γράφεις στο είχα πει όταν άνοιξες το θρεντ Αν προλαβες να τα διαβάσεις.Ομως δες και μερικά γαματα θέματα που μπαίνουν 2-3 μαλακες και γεμίζουν πέντε σελίδες με emoticons και χαχαχα-χουχουχου ποιον ενδιαφέρουν αυτά?Η πλάκα που λες και κάνεις εσύ ο Αβραμης και κτλ έχει γελοίο και μαζί σου. εδώ κάποιοι χρησιμοποιούν το forum για τηλεφωνώ.
μακαρι κι εμεις με το σαιτ ειμαστε οχι με το λιονταρι....Τόσα χρόνια εδώ μέσα όλο φθίνει το site λένε κάποιοι, αλλά αυτό όλο και θεριεύει.
Δεν λέω για εσένα σου είπα ότι είμαι μαζί σου σε αυτό.Δεν ξέρω τι έγινε στο θρεντ που λες δεν ασχολήθηκα.Εγω είπα για τα 1000000 posts emoticons και τα post smsπαντως γενικα το φαινομενο δεν εχει τοσο μεγαλη εκταση και οι περισσοτεροι σεβονται τα θρεντ που εχουν πραγματι θεματολογια,δεν σπαμαρουν...τωρα μερικα ειναι πλασμενα για σπαμ εξορισμου....
πχ ανοιξε τις προαλλες ενας τυπος θεμα για μια σιτιτουρ τρανς αν θυμαμαι καλα.εγραψε τι εγραψε...εχει καλως...αυτη ακομη ελλαδα δεν εχει ερθει αρα εμπειριες δεν υπηρχαν εξ ορισμου...και ο ιδιος που το ανοιγε το ανοιγε για να δωσει την ειδηση και να βαλει 2 φωτο...οκ;τωρα αυτος δεν μπορουσε να βαλει ενα ποστ σε καποιο υπαρχον θρεντ;δεν ειναι λογικο που μετα ξεκινησαν ολοι να γραφουν ενα σωρο μαλακιες και να ξεφυγει το θεμα στο αν οσοι παν με τρανς ειναι γκει ή τον παιρνουν και λοιπα;αφου ουσια δεν μπορουσε να υπαρχει στις απαντησεις..και ρωτω ποιος φταιει;αυτος που το ανοιγει;οι μοντς που δεν το συγχωνευουν;ή εγω που μεσα στον γενικο χαμο των 200 ποστ γελασα κι εγω σαν ανθρωπος με μια ατακα που ειπε ενας;και μετα σου λενε σπαμαρεις...μα καθε 3 δευτερα γινοταν μπλε απο τις απαντησεις...ακομη και μενα που δεν μ απασχολει σαν θεμα θα μπω απο περιεργεια να δω τι γραφουν τοσοι πολλοι πια....και οταν δω μαλακιες θα γραψω μαλακιες....αν και το αποφευγω κι αυτο συνηθως...αλλα κι ο χαβαλες θα γινει και η κουβεντουλα επισης...δεν ειμαστε πια και εκκλησια....
ναι κι εγω ενα παραδειγμα εφερα τυχαια...δεν αφορα το θεμα εμενα στο θρεντ αυτο...Δεν λέω για εσένα σου είπα ότι είμαι μαζί σου σε αυτό.Δεν ξέρω τι έγινε στο θρεντ που λες δεν ασχολήθηκα.Εγω είπα για τα 1000000 posts emoticons και τα post sms
ποιους υποψιαζεσαι;αυτους με τα μαγαζια;Tο site δεν φθίνει καθολου!! απλα καποιοι θελουν να το δουν να φθινει, εγω ετσι νομιζω!!
ΔΓ ΔΑ(δεν γνωριζω δεν απαντω)ποιους υποψιαζεσαι;αυτους με τα μαγαζια;
Ἑεε... ὅπως καὶ εἰς τὸν Στρατὸν ὁλῖγοι ἐργάζονται καὶ πολλοὶ (καραβανᾶδες - πιλάφια) κάθονται. Δὲν βαρύνεσθε... Ἁπεζημιωνόμεθα τότε βλέποντες κανὲν χονδρὸν πιλάφιον νὰ προσπαθῇ νὰ χειρισθῇ ὅπλον ἤ νὰ ἐπισκευάσῃ μηχάνημα τι.