Επισκέπτης
Ρε Πλε..........
Μου εξηγάς τι είπε γιατί δε με έπιασε ο καφές?
χρειαζεται να εχω εμπειρια για να ξερω οτι τα χοντρα ευρω για ΟΛΟΥΣ ειναι στα ct???Ἑε... πότε προλάβατε νὰ διαπιστώσητε ὅτι τὸ "πακέτον" εὑρίσκεται εἰς τὰς περιηγητρίας (CT); Ἡ προϋπηρεσία σας δὲν φαίνεται καὶ τόσον ἐκτενης. Βεβαίως, ἡμπορεῖ νὰ θέλητε νὰ διατηρήσητε χαμηλοὺς τόνους, ὁπότε ἀσφαλῶς θὰ γνωρίζητε πολλὰ τὰ ὁποῖα ἡμεὶς ἀγνοοῦμεν.
πληροφοριακα,ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ & επισης δεν συνδιαλεγομαι με αμοιβαδες..Δεν σε πιάνω? Θες να πεις πως είμαι φτωχός επειδή δεν δίνω 500Ε για να γαμήσω 1 ώρα?
χαχαχαχαχαχαχα, πρέπει να σ έχει φάει η μαλακία.... (θα μου πεις άνθρωπος που έχει γράψει 33000 ποστ τι άλλο να κανει?)
Όσο για το αν κλαίγομαι, δεν είναι έτσι, απλά δεν μου αρέσει η κατάσταση που διαμορφώνεται και το λέω. Να φανταστείς εσύ μόλις μίλησες άσχημα σ εναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις ΚΑΘΟΛΟΥ. Ε από εκεί καταλαβαίνεις το πρόβλημα της κοινότητας, σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό της. Γεμισε ο τόπος βλαμμένους και αμόρφωτους και ανήθικους τύπους, που γράφουν ΟΤΙ θέλουν, είναι επιθετικοί, αστα να πάνε.
Όσο για μένα, μιας και μίλησες κ προσωπικά, αυτά που χω ρίξει στο κρεβάτι, όχι πάντα επί πληρωμή, τα βλέπεις στο δρόμο ή στα περιοδικά κ κλαις. Μην συγχέεις την ενασχόληση με τα ρδελα με το κοινονικο ή οικονομικό status του καθένα. Μερικοί δεν το κανουμε για να γαμήσουμε, ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
μην ασχολεισαι..Ρε Πλε..........
μην ασχολεισαι..
αλλη μια αμοιβαδα..
κακο πραγμα η αγαμια..Πολυ κλαμα βλεπω !!!
Μηπως φταιη η υποβαθμιση απο την Fitch !!!
Δεν σε πιάνω? Θες να πεις πως είμαι φτωχός επειδή δεν δίνω 500Ε για να γαμήσω 1 ώρα?
χαχαχαχαχαχαχα, πρέπει να σ έχει φάει η μαλακία.... (θα μου πεις άνθρωπος που έχει γράψει 33000 ποστ τι άλλο να κανει?)
Όσο για το αν κλαίγομαι, δεν είναι έτσι, απλά δεν μου αρέσει η κατάσταση που διαμορφώνεται και το λέω. Να φανταστείς εσύ μόλις μίλησες άσχημα σ εναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις ΚΑΘΟΛΟΥ. Ε από εκεί καταλαβαίνεις το πρόβλημα της κοινότητας, σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό της. Γεμισε ο τόπος βλαμμένους και αμόρφωτους και ανήθικους τύπους, που γράφουν ΟΤΙ θέλουν, είναι επιθετικοί, αστα να πάνε.
Όσο για μένα, μιας και μίλησες κ προσωπικά, αυτά που χω ρίξει στο κρεβάτι, όχι πάντα επί πληρωμή, τα βλέπεις στο δρόμο ή στα περιοδικά κ κλαις. Μην συγχέεις την ενασχόληση με τα ρδελα με το κοινονικο ή οικονομικό status του καθένα. Μερικοί δεν το κανουμε για να γαμήσουμε, ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
άρα ανήκεις στη κατηγορία αυτών που έχουν να λάβουν τα λιγότερα από τον αντικειμενικό σκοπό αυτού του σάιτ. Διάλεξε τελικά σε ποια κατηγορία ανήκεις ώστε να έχει και ανάλογο βάρος η κουβέντα σου, αλλιώς αυτή σου η ανησυχία θεωρείται ως φιλοσοφική συζήτηση, αέρα κουβέντα που λέμε, οπότε εντάσσεται στα θέματα που δεν άπτονται του αγοραίου έρωτος ;)
πληροφοριακα,ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ & επισης δεν συνδιαλεγομαι με αμοιβαδες..
συνεχισε να κλαις..
Βάρος η κουβέντα του καθενός έχει ανάλογα με το βιογραφικό του. Το βιογραφικό μου λοιπόν για τους σκοπούς αυτού του ιστοτόπου λέει πως είμαι ανάμεσα στους 30 με τις περισσότερες κ χρησιμότερες κριτικές πηδήματος.
Όσο δε για την ανυσηχία μου δεν ειναι φιλοσοφική αλλά πραγματική, ελπίζω να καταλαβαίνεις. Δεν είναι απαραίτητο να μην βρίσκεις να πηδήξεις για να θες να τσαρκέψεις..
τοσα χρονια βαρελας πρωτη φορα βλεπω τετοιο πατο,αλιντισσα ζωη πες μου λοιπον τι εχω κανειΠω πωω γκρίνια..ουτε οι χαζογκόμενες δεν κάνουν έτσι.Μια χαρά είναι το site.
το σαιτ είναι καλά , και εσύ με αυτά που κάνεις και μας τρελλαίνεις καλά είσαι,για μας δεν ξέρωΠω πωω γκρίνια..ουτε οι χαζογκόμενες δεν κάνουν έτσι.Μια χαρά είναι το site.
Πω πωω γκρίνια..ουτε οι χαζογκόμενες δεν κάνουν έτσι.Μια χαρά είναι το site.
τι ψαρια ρε χαβαλε λες και την ξερω κανεις λιγη πλακα κανουμε μαλλον αλλος εχει τη μυγα δοξα τω θεω γαμαμε δυνατα και ελληνικα!!!!!2 ψάρια προς το παρόν, συνεχίστε, αλλά να ξέρετε ότι δεν ψάχνει γκόμενο.
Πω πωω γκρίνια..ουτε οι χαζογκόμενες δεν κάνουν έτσι.Μια χαρά είναι το site.