podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τι εννοείς ακριβώς; 'Η δεν εννοείς τίποτα και απλώς είπες να χρησιμοποιήσεις την καινούργια λέξη που έμαθες;
Τι εννοείς ακριβώς; 'Η δεν εννοείς τίποτα και απλώς είπες να χρησιμοποιήσεις την καινούργια λέξη που έμαθες;
Διάβασε κι άλλα ποστ μου αν τόσο σε ενδιαφέρουν οι λεκτικές μου αναζητήσεις. Το ύφος σου δικαιώνει τη θέση σου στο site και το ίδιο ισχύει και για μένα. Συγγνώμη που σε ξύπνησα.Τι εννοείς ακριβώς; 'Η δεν εννοείς τίποτα και απλώς είπες να χρησιμοποιήσεις την καινούργια λέξη που έμαθες;
Καιρό έχει να ζωντανέψει αυτό το θρεντ, αλλά όταν η ακηδία οδηγεί στη μακαριότητα, οι mods μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι και οι δήθεν τιμημένοι να συνεχίζουν τα "μπάνια" τους.
Δεν περίμενα έξυπνη απάντηση. Τέλος πάντων... όταν ξαναμάθεις άλλη λέξη ενημέρωσέ μας. Και ο,τι απορία έχεις ρώτα με να σου εξηγήσω.Διάβασε κι άλλα ποστ μου αν τόσο σε ενδιαφέρουν οι λεκτικές μου αναζητήσεις. Το ύφος σου δικαιώνει τη θέση σου στο site και το ίδιο ισχύει και για μένα. Συγγνώμη που σε ξύπνησα.
Ελεύθερο φόρουμ είναι, ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που θα εκφραστεί. Προτιμώ τον ποιητικό από τον ειρωνικό.
Αν ποστάρω σε City tours review θα αλλάξεις γνώμη;Σύμφωνοι. Ελεύθερο forum είναι. Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει.
Όχι όμως ως προς τα άλλα μέλη/mods/admins.
Προσωπικά με τις απαντήσεις του antistheni ακόμα γελάω...
Αυτά.
ps. έχεις πρόβλημα με το site, απλά δεν το ξέρεις ακόμα.
Αν ποστάρω σε City tours review θα αλλάξεις γνώμη;
Μπορειτε να μου πειτε,αν ειναι ευκολο,ποιος μοντ κ γιατι εκανε ban το μελος studian ???
Δεν καταλαβαινω για πιο λογο δν αναφερεις ποιος εχει κανει το ban....υπαρχει ή θα υπαρξει προβλημα ?Το ποιος δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή.
Έγινε ban λόγο συνεχόμενης προκλητικής συμπεριφοράς & βρίσιμο προς moderators.
Δεν καταλαβαινω για πιο λογο δν αναφερεις ποιος εχει κανει το ban....υπαρχει ή θα υπαρξει προβλημα ?
Οπως φυσικα δν καταλαβαινω τη νοοτροπια αυτου που το εκανε κ δν εχει το θαρρος της γνωμης του να στειλει ενα μνμ στον banned ή εν τελει δν βγαινει να μας εξηγησει (εμας που μας ενδιαφερει) στο τοπικ που ανοιξε ο studian ως ammos....
Θα μπορουσες μηπως να μου κανεις παραθεση ή να δωσεις το link να δω τα post με βρισιμο προς τους moderators ?
Η προκλητικη (εννοεις εξυπνα ειρωνικη) συμπεριφορα του studian μεσα σε κοσμια πλαισια δν νομιζω οτι παραβαινει καποιον κανονα του site..ή μηπως κανω λαθος ?
Θεωρώ ότι η αναφορά αυτή τη στιγμή σε συγκεκριμένο mod θα προκαλέσει, τίποτα άλλο παρά μόνο περισσότερες αντιπαραθέσεις, χωρίς να βγει κάτι καλό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν λέω ποιος το έκανε.
Το βρίσιμο ήταν σε PM. Δεν είναι τίποτα τρομερό να δεις, μία βαριά κουβέντα είναι ως προς 3-4 mods μαζί.
Υπάρχει μία λεπτή γραμμή που χωρίζει τα post όπου θεωρόνται κόσμια, και τα post όπου τίνουν να προσβάλουν και να προκαλούν. Προφανώς ο studian την πέρασε. Θεωρώ την κρίση όλων των mod πολύ καλή.
Πάντως, έτσι και αλλιώς από εδώ και πέρα εφαρμόζουμε άλλο σύστημα (με warnings). Πριν κάποιος δηλαδή γίνει ban, του γράφουμε μία προειδοποίηση για να γνωρίζει ότι παραβίασε κάποιο από τους (αρκετά ελεύθερους) κανόνες του forum.
Μακάρι να μην χρειαζόντουσταν όλα αυτά, αλλά είναι αδύνατο.
ps. έχεις πρόβλημα με το site, απλά δεν το ξέρεις ακόμα.
Παιδιά καλησπέρα, δεν έχω φτάσει να διαβάσω μέχρι το τέλος του forum, αλλά διαπιστώνω και εγώ ότι όπως σε όλα τα αντίστοιχα site, και αυτό σιγά σιγά θα γίνει στέκι για αδερφές και τρανς με το άλλοθι της ελευθερίας επιλογών...και όποιος με αμφισβητεί ας ψάξει τα forum λίγο παραπάνω.... καλά κρασιά