υπαρχουν μελη που δινουν σοβαρες πληροφοριες για μασαζ,στουντιο ,στριπ κτλ και υπαρχουν οι μαλακες που δεν προσφερουν τιποτα της προκοπης παρα κομπλεξ και βρισιες!!και επειδη εγω δεν γουσταρω να βλεπω το σαιτ να γινεται σαν τα μουτρα τους ,πληροφοριες μονο σε πμ!!
warhol συμφωνο απολυτος , πλεον ολοι το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να ρωτουν , να ρωτουν ....... εχω χαλαση μια ""περιουσια '' σε βενζινες , σε κλεισεις για διπλοπαρκαρισμα , για χτυπιμενους προφιλακτηρες σε γωνιες που παρκαρα το ''θηριο'' ,
αλλα παντα ερχομουν και εγραφα οτι εβλεπα και απολαμβενα , διοτι αυτη ηταν η υπαρξη του site , να χαρουν και αλλοι με κατι καλο που υπαρχει εκει εξω , ή να αποφυγουν κατι χαλια ,και οχι να ροταω συνεχως τι παιζει εδο και τι παιζει εκει ,
φτασαμε κοντα στα 40 και εχουμε περασει απο πολλα , εχουμε γ@μιση χαλια πολλες φορες ,που στο σαλονακι φαινοταν ωραιες και ηταν μαπα και οποιος δεν το παραδεχεται μαλλον ειναι υποκριτης ,
πρωσοπικα τα τελευταια 15 χρονια , αντε να ηταν 5 με 7 κυριες που αξιζαν τα λευτα του και με το παραπανω που στο σαλονακι φαινοταν ωραιες και ηταν μαπα ,
πλεον εχω σταματηση μα ποσταρω και εγω , μονο καμια φοτο για λατρεις των MILTF , ( πρην μερικες μερες μου φεραν και την τελευταια σειρα σε DVD HEATWAVE MILTF 13 στην αμερικη εχει βγη και το 25 αλλα εαν δεν ειναι μεταφραζομενω δεν εχει πλακα !!!!!!!
λοιπον φιλοι μου καλοι οποιος εχει τιποτα καλο εας στειλει πμ και οποιος θελει πληροφοριες για MILTF ειναι καλοδεχουμενος
μην με κακολογησεται αλλα δεν αντεχα αλλο ηθελα να τα γραψω μπας και η καινουργοι στο site αλλαξουν τροπο που βλεπουν το site μας
ευχαριστω .............