Θα διαφωνήσω. Στο πλαγίως.
Τα σχόλια που έγιναν από πλήθος χρηστών ήταν ειλικρινή, έγιναν δημοσίως και ήταν απόλυτα άμεσα.
Το ενδιαφέρον είναι ότι εμφανίζονται με σημαντική καθυστέρηση, αόριστα σχόλια που σα στόχο έχουν να μειώσουν και τόσο τις αντιδράσεις όσο (και κυρίως) τη σημασία τους.
Κανείς φυσικά δε λέει ότι πρόκειται για (ατυχή) προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος όσων τόλμησαν να πουν τη γνώμη τους. Ούτε λέω ότι η ενέργειά σου αυτή δεν ήταν αυθόρμητη.
Την απάντηση μου αυτή την έγραψα όταν είδα τα καθέκαστα.
Βλέπεις δεν μπορώ να είμαι παρών την βαθιά νύχτα για να ξέρω τι γίνεται.
Τα πρωινά δουλεύω.
Από εκεί και πέρα, εκδήλωσα απλά τη θλίψη μου για το συμβάν, και ανέφερα ότι θεωρώ υπερβολική την αντίδραση του war. Κάποιοι του ζήτησαν να γυρίσει πίσω ρητά. Εγώ σιωπηρά.
Αυτό είναι θεωρώ και το σωστότερο.
Το να πετάς σπόντες περί "ατόμων που επωφελούνται" ή να γράφεις σεντόνι για το πως πρέπει να γίνεται η διαχείριση του site, λες και σου πέφτει λόγος, τα θεωρώ άκαιρα.
Βρίσκεις απλά ένα δυσάρεστο γεγονός για να προπαγανδίσεις τις απόψεις σου.
Το καπηλεύεσαι.
Μα ΗΣΟΥΝ παρών. Σε είδα εκεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κρύβεις. Κάποιο λόγο θα έχεις βέβαια, εσυ ξέρεις καλύτερα
Όταν έφυγε ο war ΔΕΝ ήμουν εκεί.
Όταν άρχισαν οι ιστορίες με τα @@ ΔΕΝ ήμουν εκεί.
Αναθεώρησε την άποψη σου. Όχι μόνο κάνεις λάθος, αλλά δεν μπορείς να αποδείξεις καν τίποτα.
Εκτός έχεις σκοπό να λες συνειδητά ψέμματα, σαν τον theofilo.
Ο οποίος και έγινε ban επειδή ασχολούνταν με ξένες μάνες και προειδοποιήσεις έλαβε πριν γίνει.
Πολύ ενδιαφέρον σχόλιο. Από κάθε άποψη. Επιδέχεται φυσικά πολλαπλών ερμηνειών.
Βλέπω ότι χρησιμοποιείς ενικό. ʼρα αναφέρεσαι σε πρόσωπο. ʼρα ξέρεις ποιος είναι. Αυτό είναι θα έλεγα ευχάριστο
Εμείς οι απλοί χρήστες εκτιμούμε πολύ το θα θα αναφέρεις το όνομα του χρήστη αυτού. Ξέρω ότι είσαι αντίθετος σε αοριστολογίες.
Σε αναμονή της χρήσιμης αυτής πληροφορίας
Κοίτα τον καθρέφτη.
Και θα δεις το άτομο που τρέχει να υπερασπιστεί τους περισσοτέρους που κάνουν μαντάρα το forum. Που φροντίζει να δηλητηριάζει το κλίμα με θεωρίες περί "διακρίσεων" και "προστασιών". Που φροντίζει να αντιδρά επιλεκτικά και σε κάθε περίπτωση να σπρώχνει τις απόψεις του.
Αλήθεια, έχεις ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ για τα περί "προστασίας";
Αναπάντεχο σχόλιο από μέρους σου.
Καθόλου. Ξέρεις καλά σε ποιους αναφέρομαι.
Σε μπροστινέλους και δικηγόρους. Μην τα ξαναλέμε.