Νέα

Το site εχει γεμίσει προμότορες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Νομος της αγορας οταν πουλας κατι το διαφημιζεις στην αρχη καποιοι τσιμπανε αν δεν αξιζει ομως στη διαρκεια θα μεινει στο ραφι οτι και να γραφουν οι προμοτορες στη πορεια θα φανει η αληθεια

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36

το site εχει γεμισει προμοτορες ?

Α πα πα πα...τι κουβέντες είναι αυτές; πιπέρι στο στόμα κακά παιδιά...

:embarrased: :embarrased: :embarrased:

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Νομος της αγορας οταν πουλας κατι το διαφημιζεις στην αρχη καποιοι τσιμπανε αν δεν αξιζει ομως στη διαρκεια θα μεινει στο ραφι οτι και να γραφουν οι προμοτορες στη πορεια θα φανει η αληθεια

ΑΚΡΙΒΩΣ  :orchestra: ακεί να γραφτεί εδώ μέσα οτι φάγανε τη φόλα  :headbang: :headbang: :headbang:

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
>:cheesy:
Απο τις πιο χαραχτηριστικες περιπτωσεις ηταν η Βερονικα
Την κατηγορουσαν ολοι οσοι έχαναν παραδακι απο την ανοδο της
Οποτε καλο ειναι να μας υποψιαζουν κσι και οι αρνητικες αναφορές

Άμα έχει μόνο αρνητικές δε πατάς, αν εχει 50-50 και σ αρέσει έστω και λίγο μπαίνεις και μας γράφεις και εδώ αν άξιζε.
Εγώ πάντως προτιμώ να γράφω τις φόλες που τρώω για να μην τη πατήσουν και άλλοι >:cheesy:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μου αρέσει που έγραψαν την άποψή τους και κάποιοι γνωστοί προμότορες αντί να το βουλώσουν  :jerking:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Φυσικά  και υπάεχουν προμότορες, γιατί εδώ παίζονται λεφτά.
Όπως και αγαπούληδες, αλλά είναι off-topic.
Το θέμα είναι να κάνουμε expose τους προμότορες

Gtp_user

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
13
Like
419
Πόντοι
290
Εγώ πάντως πριν κάτι μήνες που γράφτηκα ανέβασα κριτική κατευθείαν για cg η οποία δεν ανέβηκε ποτέ. Τώρα συνηδειτοποιώ ότι υπάρχει περίπτωση να έγινε επειδή ήμουν νέο μέλος. Οπότε ένα δίχτυ ασφαλείας πρέπει να υπάρχει

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.002
Πόντοι
1.011
Νομιζω οτι απλα θελει μελετη το πραγμα!!! Οποιος καταλαβε καταλαβε
Αυτο που λεει ο φιλος ειναι το καλυτερο κριτηριο! Ψαχνεις και καταλαβαινεις ποίοι γραφουν πραγματικα και ποιοι ειναι για διαφημιση! Και οπως ειπε και το μελος παραπανω "Οποιος καταλαβε καταλαβε"

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε μαγκες αληθεια τι να καθαριζουν οι προμοτορες ,κανα μηνιατικο το μηνα η τη βγαζουν με δωρεαν γαμησια?
ας μας πει κανας που εχει δεχτει προταση απο τις κυριες?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.211
Πόντοι
6.515
ρε μαγκες αληθεια τι να καθαριζουν οι προμοτορες ,κανα μηνιατικο το μηνα η τη βγαζουν με δωρεαν γαμησια?

τυπε οσο αφορα τις ανεξαρτητες δεν παιρνουν ουτε εκπτωση απλα τους λενε οτι τους αγαπανε  :S

για γραφεια δεν γνωριζω  :think:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
Όταν λέμε προμότορες εννοούμε τους νταβατζήδες  , προστάτες , κυκλώματα που εκμεταλλέυονται τις τάνες από μασάζ και στούντιο έως "ανεξάρτητες" και βιζιτούδες κτλπ!  :knuppel:

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Όταν λέμε προμότορες εννοούμε τους νταβατζήδες  , προστάτες , κυκλώματα που εκμεταλλέυονται τις τάνες από μασάζ και στούντιο έως "ανεξάρτητες" και βιζιτούδες κτλπ!  :knuppel:
Αααα εσύ διαβάζεις πολλά μυθιστόρηματα  και βλέπεις πολύ τηλεοραση !Άκου εκεί """-νταβατζηδες. :s&m_2: .προστάτες.. :knuppel:  κυκλώματα..Που?Στο εύκολο και γρήγορο χρήμα!! Εσύ στο τέλος θα μας πεις  :hammer: (άκουσον-ακουσον)ότι και καλά τα παίρνουν και οι αστυνομικοί!?!?!Ρε ντροπής.. :thubsdown:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.703
Πόντοι
22.785
.....
....  :think:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
Αααα εσύ διαβάζεις πολλά μυθιστόρηματα  και βλέπεις πολύ τηλεοραση !Άκου εκεί """-νταβατζηδες. :s&m_2: .προστάτες.. :knuppel:  κυκλώματα..Που?Στο εύκολο και γρήγορο χρήμα!! Εσύ στο τέλος θα μας πεις  :hammer: (άκουσον-ακουσον)ότι και καλά τα παίρνουν και οι αστυνομικοί!?!?!Ρε ντροπής.. :thubsdown:
Παχουλέ γατούλη μου , τα έχω ξαναγράψει.Είναι αναπόφευκτο τέτοιου είδους ιστοσελίδες  να παρακολουθούνται εκτός από εμάς και από νταβατζήδες ,τσατσάδες ,  πουτάνες , το Ηθών και άλλες αστυνομικές υπηρεσίες , την ΕΥΠ , διάφορα κομματόσκυλα που θέλουν να περάσουν πολιτική γραμμή από όλους τους χώρους , ξεφωνημένες αδελφές κυρίως από τις πουστοσυνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ κ.α. Δεν γίνεται αλλιώς .Οι στημένες κριτικές είναι μια από τις επιπτώσεις!
Πάντως αυτό δεν το κατάλαβα που λένε κάποιοι ότι οι πουτάνες θέλουν χημεία για να δουλέψουν.Αν ο πελάτης είναι καθαρός και με ευγενική συμπεριφορά η πουτάνα πρέπει να τον ικανοποιήσει πλήρως. Αλλιώς είναι παλτό ή έπιπλο και δεν κάνει καλό κρεβάτι και κάνει αρπαχτές και ξεπέτες για να κονομάει άκοπα  και χωρίς να ιδρώσει τη φανέλα. Μην τρελλαθούμε τελείως! :sunglasses:

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
Πρόταση δεν προκειται να σου κάνει κανείς. Αυτοί που γράφουν πρόμο κριτικές είναι συνήθως νταβατζήδες,αγαπητικοί, οδηγοί ,εκπτωσάκιδες και αφεντικά γραφείων. 

Επισκέπτης
Θεματοθέτη, ως παλιός διαδικτυακά ουδέποτε βασίστηκα στις απόψεις του οποιουδήποτε (όσο ήμουν στο Μεγάλο Χωριό - στο μονοπώλιο θα πας θέλοντας και μη). Την κάθε κοπέλα την έβλεπα σαν στοίχημα. Με τη διαφορά ότι δεν τα βλαστήμισα όσες φορές πήγαν χαμένα. Στον τζόγο άστο αν χάνω ρίχνω τέτοια βρισίδια και θα έχω βγάλει ήδη διαβατήριο αν υπάρχει η κόλαση.
Εσύ λοιπόν ως αρχαιότερος από εμένα θα έπρεπε να περίμενες κάτι τέτοιο.
Από εκεί και πέρα το να γίνει μια εκκαθάριση από τέτοιες "νάρκες" επαφίεται στη Διοίκηση.
Αυτά από εμένα  :afro:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Της Έσκορτ γίνεται πάλι στις κριτικές!  :sunglasses: