You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το site εχει γεμίσει προμότορες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 249
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nec
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1
Νομος της αγορας οταν πουλας κατι το διαφημιζεις στην αρχη καποιοι τσιμπανε αν δεν αξιζει ομως στη διαρκεια θα μεινει στο ραφι οτι και να γραφουν οι προμοτορες στη πορεια θα φανει η αληθεια
ΑΚΡΙΒΩΣ ακεί να γραφτεί εδώ μέσα οτι φάγανε τη φόλα
nec
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1
>
Άμα έχει μόνο αρνητικές δε πατάς, αν εχει 50-50 και σ αρέσει έστω και λίγο μπαίνεις και μας γράφεις και εδώ αν άξιζε.
Εγώ πάντως προτιμώ να γράφω τις φόλες που τρώω για να μην τη πατήσουν και άλλοι >
Απο τις πιο χαραχτηριστικες περιπτωσεις ηταν η Βερονικα
Την κατηγορουσαν ολοι οσοι έχαναν παραδακι απο την ανοδο της
Οποτε καλο ειναι να μας υποψιαζουν κσι και οι αρνητικες αναφορές
Άμα έχει μόνο αρνητικές δε πατάς, αν εχει 50-50 και σ αρέσει έστω και λίγο μπαίνεις και μας γράφεις και εδώ αν άξιζε.
Εγώ πάντως προτιμώ να γράφω τις φόλες που τρώω για να μην τη πατήσουν και άλλοι >
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Μου αρέσει που έγραψαν την άποψή τους και κάποιοι γνωστοί προμότορες αντί να το βουλώσουν
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
απο ντροπή;Μου αρέσει που έγραψαν την άποψή τους και κάποιοι γνωστοί προμότορες αντί να το βουλώσουν
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.211
- Πόντοι
- 6.515
Μου αρέσει που έγραψαν την άποψή τους και κάποιοι γνωστοί προμότορες αντί να το βουλώσουν
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Φυσικά και υπάεχουν προμότορες, γιατί εδώ παίζονται λεφτά.
Όπως και αγαπούληδες, αλλά είναι off-topic.
Το θέμα είναι να κάνουμε expose τους προμότορες
Όπως και αγαπούληδες, αλλά είναι off-topic.
Το θέμα είναι να κάνουμε expose τους προμότορες
Gtp_user
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 419
- Πόντοι
- 290
Εγώ πάντως πριν κάτι μήνες που γράφτηκα ανέβασα κριτική κατευθείαν για cg η οποία δεν ανέβηκε ποτέ. Τώρα συνηδειτοποιώ ότι υπάρχει περίπτωση να έγινε επειδή ήμουν νέο μέλος. Οπότε ένα δίχτυ ασφαλείας πρέπει να υπάρχει
Αυτο που λεει ο φιλος ειναι το καλυτερο κριτηριο! Ψαχνεις και καταλαβαινεις ποίοι γραφουν πραγματικα και ποιοι ειναι για διαφημιση! Και οπως ειπε και το μελος παραπανω "Οποιος καταλαβε καταλαβε"Νομιζω οτι απλα θελει μελετη το πραγμα!!! Οποιος καταλαβε καταλαβε
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.211
- Πόντοι
- 6.515
ρε μαγκες αληθεια τι να καθαριζουν οι προμοτορες ,κανα μηνιατικο το μηνα η τη βγαζουν με δωρεαν γαμησια?
ας μας πει κανας που εχει δεχτει προταση απο τις κυριες?
τυπε οσο αφορα τις ανεξαρτητες δεν παιρνουν ουτε εκπτωση απλα τους λενε οτι τους αγαπανε :S
για γραφεια δεν γνωριζω
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Αααα εσύ διαβάζεις πολλά μυθιστόρηματα και βλέπεις πολύ τηλεοραση !Άκου εκεί """-νταβατζηδες. .προστάτες.. κυκλώματα..Που?Στο εύκολο και γρήγορο χρήμα!! Εσύ στο τέλος θα μας πεις (άκουσον-ακουσον)ότι και καλά τα παίρνουν και οι αστυνομικοί!?!?!Ρε ντροπής.. :thubsdown:Όταν λέμε προμότορες εννοούμε τους νταβατζήδες , προστάτες , κυκλώματα που εκμεταλλέυονται τις τάνες από μασάζ και στούντιο έως "ανεξάρτητες" και βιζιτούδες κτλπ!
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 877
- Πόντοι
- 96
Παχουλέ γατούλη μου , τα έχω ξαναγράψει.Είναι αναπόφευκτο τέτοιου είδους ιστοσελίδες να παρακολουθούνται εκτός από εμάς και από νταβατζήδες ,τσατσάδες , πουτάνες , το Ηθών και άλλες αστυνομικές υπηρεσίες , την ΕΥΠ , διάφορα κομματόσκυλα που θέλουν να περάσουν πολιτική γραμμή από όλους τους χώρους , ξεφωνημένες αδελφές κυρίως από τις πουστοσυνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ κ.α. Δεν γίνεται αλλιώς .Οι στημένες κριτικές είναι μια από τις επιπτώσεις!Αααα εσύ διαβάζεις πολλά μυθιστόρηματα και βλέπεις πολύ τηλεοραση !Άκου εκεί """-νταβατζηδες. .προστάτες.. κυκλώματα..Που?Στο εύκολο και γρήγορο χρήμα!! Εσύ στο τέλος θα μας πεις (άκουσον-ακουσον)ότι και καλά τα παίρνουν και οι αστυνομικοί!?!?!Ρε ντροπής.. :thubsdown:
Πάντως αυτό δεν το κατάλαβα που λένε κάποιοι ότι οι πουτάνες θέλουν χημεία για να δουλέψουν.Αν ο πελάτης είναι καθαρός και με ευγενική συμπεριφορά η πουτάνα πρέπει να τον ικανοποιήσει πλήρως. Αλλιώς είναι παλτό ή έπιπλο και δεν κάνει καλό κρεβάτι και κάνει αρπαχτές και ξεπέτες για να κονομάει άκοπα και χωρίς να ιδρώσει τη φανέλα. Μην τρελλαθούμε τελείως!
Unidentified X
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2014
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Πρόταση δεν προκειται να σου κάνει κανείς. Αυτοί που γράφουν πρόμο κριτικές είναι συνήθως νταβατζήδες,αγαπητικοί, οδηγοί ,εκπτωσάκιδες και αφεντικά γραφείων.ρε μαγκες αληθεια τι να καθαριζουν οι προμοτορες ,κανα μηνιατικο το μηνα η τη βγαζουν με δωρεαν γαμησια?
ας μας πει κανας που εχει δεχτει προταση απο τις κυριες?
Unidentified X
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2014
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Παίζει να είσαι από τους μεγαλύτερους προμότορες τυπε >απο ντροπή;
Επισκέπτης
Θεματοθέτη, ως παλιός διαδικτυακά ουδέποτε βασίστηκα στις απόψεις του οποιουδήποτε (όσο ήμουν στο Μεγάλο Χωριό - στο μονοπώλιο θα πας θέλοντας και μη). Την κάθε κοπέλα την έβλεπα σαν στοίχημα. Με τη διαφορά ότι δεν τα βλαστήμισα όσες φορές πήγαν χαμένα. Στον τζόγο άστο αν χάνω ρίχνω τέτοια βρισίδια και θα έχω βγάλει ήδη διαβατήριο αν υπάρχει η κόλαση.
Εσύ λοιπόν ως αρχαιότερος από εμένα θα έπρεπε να περίμενες κάτι τέτοιο.
Από εκεί και πέρα το να γίνει μια εκκαθάριση από τέτοιες "νάρκες" επαφίεται στη Διοίκηση.
Αυτά από εμένα
Εσύ λοιπόν ως αρχαιότερος από εμένα θα έπρεπε να περίμενες κάτι τέτοιο.
Από εκεί και πέρα το να γίνει μια εκκαθάριση από τέτοιες "νάρκες" επαφίεται στη Διοίκηση.
Αυτά από εμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 14K