mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Τις διαβάζουν γιατί πάνε μαλάκες με το κινητό στο χέρι για να γαμήσουν......Ναι τις διαβάζουν
Τις διαβάζουν γιατί πάνε μαλάκες με το κινητό στο χέρι για να γαμήσουν......Ναι τις διαβάζουν
Τις διαβάζουν γιατί πάνε μαλάκες με το κινητό στο χέρι για να γαμήσουν......
Εκείνοι που προσπαθούν να σπρώξουν γραφεία και κοπέλες φαίνονται.
Πρέπει να έχεις iq ραδικιού για να μην καταλάβεις πότε μια κριτική είναι μουφα 'η όχι.Υποκειμενικές είναι οι κριτικές ούτως ή άλλως. Άλλες αξίζουν, άλλες έχουν πολύ μπλα-μπλα, λες και ο άλλος εξασκείται στην ερωτική λογοτεχνία.
Εκείνοι που προσπαθούν να σπρώξουν γραφεία και κοπέλες φαίνονται.
Προσφατα την πατησα από τελεια κριτικη σε κοπελα και επειδή δεν ειναι να χαλάμε τα χρηματα μας σε τζουφια καρπουζια αυτες τις εποχές , θα ηθελα τι γνωμη σας πως μπορει να αντιμετωπιστει αυτο το φαινομενο του προμοτορα , δηλαδη μελη που εμφανιζονται γραφουν μια κριτικη και εξαφανιζολ :thebigfinger:
Εξαρτάται...Πρέπει να έχεις iq ραδικιού για να μην καταλάβεις πότε μια κριτική είναι μουφα 'η όχι.
Μόλις τσίμπησα το 28 απόδοση της Λιλ στην παράταση σε live στην μπλέ με δεκαρικάκι ,πάει η μία ανεξάρτητη που πήρα ,σειρά εχει η 2η για το Σάββατο . γμτ δεν πρόλαβα την Μάλμε γαμω το φελεκι μουΕξαρτάται...
Βασικά κάποιος που έχει πολλά σχόλια, είναι στο φόρουμ πολλά χρόνια (5+) εντάξει έχει περισσότερη βαρύτητα σε γενικές γραμμές. Τώρα εγώ είμαι προμότορας του Στοιχήματος => όλα σκορ 3-1 => ΑΠΟΕΛ, κωλότουρκοι & γελάδια Τβέντε
Και έριξα κόκκινη στο ΠΑΟΚ -ΜΑΛΜΕ 20 γιουρο με απόδοση 5 ,στα ριπαπά μου κ αν το χάσω .Μόλις τσίμπησα το 28 απόδοση της Λιλ στην παράταση σε live στην μπλέ με δεκαρικάκι ,πάει η μία ανεξάρτητη που πήρα ,σειρά εχει η 2η για το Σάββατο . γμτ δεν πρόλαβα την Μάλμε γαμω το φελεκι μου