Νέα

Το site εχει γεμίσει προμότορες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.371
Πόντοι
2.666
ναι αμα σου εχει γυαλισει κατι και περιμενεις μια καλη κριτικη για να κανεις το βημα ...συνηθως εκει την πατας.
Το εχω γραψει και ξαναγραψει..διαβαστε κριτικες..οκ..αλλα μη βασιζεστε σε αυτες για να επιλεξετε κοπελα..καμια σχεση τι μπορει εσυ να θες και τι αναζητουν η ψευδογραφουν ισως καποιοι αλλοι...το κριτηριο επιλογης και ευχαριστησης του καθενος να ειναι καθαρα δικη του επιλογη.

ChiotisG

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Το εχω γραψει και ξαναγραψει..διαβαστε κριτικες..οκ..αλλα μη βασιζεστε σε αυτες για να επιλεξετε κοπελα..καμια σχεση τι μπορει εσυ να θες και τι αναζητουν η ψευδογραφουν ισως καποιοι αλλοι...το κριτηριο επιλογης και ευχαριστησης του καθενος να ειναι καθαρα δικη του επιλογη.
Σεβαστό, αλλά αν υπάρχουν πολλές σύμφωνες γνώμες για κάτι που σε "χαλάει" στο κρεββάτι, αξίζει να το ρισκάρεις? Συν ότι οι τιμές έχουν ξεφύγει προς τα πάνω

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.371
Πόντοι
2.666
Σεβαστό, αλλά αν υπάρχουν πολλές σύμφωνες γνώμες για κάτι που σε "χαλάει" στο κρεββάτι, αξίζει να το ρισκάρεις? Συν ότι οι τιμές έχουν ξεφύγει προς τα πάνω
Ναι εννοειται αν υπαρχουν πολλα αρνητικα ομοφωνα σχολια απο εμπειρους της παρεας κιολας..καλυτερα ειναι να αποφυγεις..

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.769
Πόντοι
2.846
αν υπάρχουν πολλές αρνητικές κριτικές που συμφωνούν μεταξύ τους, το πιθανότερο είναι να είναι αληθινές.
Με τις θετικές προσωπικά είμαι πολύ πιο κουμπωμένος. Κι όσο πιο ενθουσιώδεις είναι τόσο χειρότερα. Έχω διαβάσει κριτική για "ζεστό και καυλωμένο λατινάκι" και πήγα κι ήταν σαν να προσπαθώ να κάνω σεξ με φουσκωτή κούκλα. Έχω φάει περιποιημένη φόλα από κοπέλα και μετά από λίγο διαβάζω κριτική για την ίδια ότι ξεχνάει και το ρολόι και το πρόγραμμα και γαμιέται μαζί σου λες και είσαι το αγόρι της :D:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.371
Πόντοι
2.666
αν υπάρχουν πολλές αρνητικές κριτικές που συμφωνούν μεταξύ τους, το πιθανότερο είναι να είναι αληθινές.
Με τις θετικές προσωπικά είμαι πολύ πιο κουμπωμένος. Κι όσο πιο ενθουσιώδεις είναι τόσο χειρότερα. Έχω διαβάσει κριτική για "ζεστό και καυλωμένο λατινάκι" και πήγα κι ήταν σαν να προσπαθώ να κάνω σεξ με φουσκωτή κούκλα. Έχω φάει περιποιημένη φόλα από κοπέλα και μετά από λίγο διαβάζω κριτική για την ίδια ότι ξεχνάει και το ρολόι και το πρόγραμμα και γαμιέται μαζί σου λες και είσαι το αγόρι της :D:
Οντως αξιζει περισσοτερο να παρατηρουμε τις αρνητικες απ τις θετικες...αρνητικες οταν ειναι πολλες ομοφωνες απο πολλους..οχι απλως απο εναν..που μπορει να ειναι και περιεργος...μου εχει τυχει να περασω π.χ ωραια με κοπελα που ειχε αλλος γραψει μετρια πραγματα...τωρα οι πολλες θετικες ειναι θεμα γιατι: η μπορει να παιζει και promotion..η απλως καποιος να υπερενθουσιαστει με μια αλλα για σενα να μην ισχυει το ιδιο γιατι εχεις αλλα κριτηρια...κλπ

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.993
Πόντοι
206
Δεν έχει γεμίσει προμοτορες απλά τα καινούργια μέλλοι είναι ποιο καλό καγαθα δεν έχουν την πόρωση να κάψουν μια κοπέλα
Όπως λειτουργούσε παλιά το site αποτελούμενο από μια σκληρή ομάδα χαφιέδων των γραφείων που ακόμα ψηλό γίνεται ότι οι κοπέλες των γραφείων πάντα είναι τέλειες ενώ κάνουν τις μεγαλύτερες μαλακιες . Καινούργια μέλλοι λιγότερη εμπειρία = και λιγότερη κακιά

Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
20

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.561
Πόντοι
2.046
Δεν έχει γεμίσει προμοτορες απλά τα καινούργια μέλλοι είναι ποιο καλό καγαθα δεν έχουν την πόρωση να κάψουν μια κοπέλα
Όπως λειτουργούσε παλιά το site αποτελούμενο από μια σκληρή ομάδα χαφιέδων των γραφείων που ακόμα ψηλό γίνεται ότι οι κοπέλες των γραφείων πάντα είναι τέλειες ενώ κάνουν τις μεγαλύτερες μαλακιες . Καινούργια μέλλοι λιγότερη εμπειρία = και λιγότερη κακιά
Πολυ σωστος ο φιλος!!!!!!....εγω νομιζω οτι 8 στις 10 κοπελες απο γραφεια δεν αξιζουν τα χρηματα που ζητανε....το προμο εδω παει συννεφο...απλα δοκιμαζεις καποιες κοπελες και μετα επιλεγεις αν θα τις δεις παλι η οχι!!!...αλλα γενικα δες οτι αν πεις καλο για μια κοπελα ειναι οπως λες συγκεκριμενα ατομα που σε λενε προμοτορα κτλ.....

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.993
Πόντοι
206
Πολυ σωστος ο φιλος!!!!!!....εγω νομιζω οτι 8 στις 10 κοπελες απο γραφεια δεν αξιζουν τα χρηματα που ζητανε....το προμο εδω παει συννεφο...απλα δοκιμαζεις καποιες κοπελες και μετα επιλεγεις αν θα τις δεις παλι η οχι!!!...αλλα γενικα δες οτι αν πεις καλο για μια κοπελα ειναι οπως λες συγκεκριμενα ατομα που σε λενε προμοτορα κτλ.....
Ακριβώς

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.371
Πόντοι
2.666
Nai ισχυει και αυτο

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
897
Πόντοι
311
Προσωπικά πριν διαβάσω μία κριτική εξετάζω παλαιότητα μέλους και αριθμό κριτικών. Και αναλόγως κάνω υποθέσεις. Επίσης, μπορεί να είναι και βίτσιο μου αυτό, αλλιώς αντιμετωπίζω την κριτική μέλους που είναι σωστά δομημένη και ορθογραφημένη και αλλιώς εκείνη που προκαλεί πόνο στα μάτια.

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
10.165
Πόντοι
6.236
Απορία τις κριτικές τις διαβάζουν οι κοπέλες και τα γραφεία;; μου έτυχε με κοπέλα μόλις κάποιος έγραψε αρνητικά, έγινε άμεση βελτίωση της

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
34.158
Πόντοι
27.636
Απορία τις κριτικές τις διαβάζουν οι κοπέλες και τα γραφεία;; μου έτυχε με κοπέλα μόλις κάποιος έγραψε αρνητικά, έγινε άμεση βελτίωση της

Μη σου φαίνεται περίεργο. Σχεδόν όλες μας διαβάζουν και μας ρουφιανεύουν.

Γνωρίζω αρκετές γκλαμουρίτσες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
10.165
Πόντοι
6.236
Εδώ πριν μια βδομάδα κοπέλα γραφείου έκανε λογαριασμό και την έλεγε σε συναγωνιστή που έγραψε αρνητική κριτική... δηλαδή θα παίρνουμε άδεια τί και πώς θα το γράφουμε; το site είναι για αλληλοβοηθεια κ ενημέρωση, όχι να μας την λένε κ από πάνω οι κοπέλες

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.236
Πόντοι
2.846
Δια βίου μάθηση τύπε :confused:
(ΓΑΠ)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.635
Πόντοι
8.346
Ναι τις διαβάζουν

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom