lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Έλα τώρα...Θες να γίνει κυριακάτικο θέμα;αντε βρε
Σήμερα είναι Σάββατο.
Έλα τώρα...Θες να γίνει κυριακάτικο θέμα;αντε βρε
λες να παρεξηγηθουν οι μεγαλογαμιαδες και να πανε αλλου παλι ?Έλα τώρα...Θες να γίνει κυριακάτικο θέμα;
Σήμερα είναι Σάββατο.
Όχι μην ανησυχείς...Είναι καλό θέμα αυτόλες να παρεξηγηθουν οι μεγαλογαμιαδες και να πανε αλλου παλι ?
επειδη εχω καιρο να παω βολτιτσα απο κειθε.Όχι μην ανησυχείς...Είναι καλό θέμα αυτό
επειδη εχω καιρο να παω βολτιτσα απο κειθε.
μηπως παρατηρησες οτι καποιες κριτικες τις βαζουν μονο εκει και οχι εδω... καποιοι... η' παλι ιδεα μου λες να ειναι ?
μπερδευουν τους ιστοτοπους και τις κοπυζ-παστες μαλλον, ενεκα δυνατου πορνικου ειρμου.
Μερικές φορές μπερδεύονται
Κατάλαβες έτσι;
Κάτι τέτοιο θα γίνεται δεν εξηγείται αλλιώς...μπερδευουν τους ιστοτοπους και τις κοπυζ-παστες μαλλον, ενεκα δυνατου πορνικου ειρμου.
Πρόσφατα έπαθα το ίδιο μου είπαν στα μηνύματα και καλά θα γράψουν καλή κριτική για μένα και να τους κάνω συνέδρια με λιγότερα χρήματα . Το μάρκετινγκ είναι σε άλλο λεβέλ γενικά.Προσφατα την πατησα από τελεια κριτικη σε κοπελα και επειδή δεν ειναι να χαλάμε τα χρηματα μας σε τζουφια καρπουζια αυτες τις εποχές , θα ηθελα τι γνωμη σας πως μπορει να αντιμετωπιστει αυτο το φαινομενο του προμοτορα , δηλαδη μελη που εμφανιζονται γραφουν μια κριτικη και εξαφανιζολ :thebigfinger:
Δεν λες πάλι καλά που δεν σου είπαν να τους πληρώσεις εσύ;
Δεν λες πάλι καλά που δεν σου είπαν να τους πληρώσεις εσύ;
....ειμαι σιγουρος οτι σου ειπαν οτι θα γραψουν καλες κριτικες και οι 7-8 κλωνοι τους κ θα παει τρενο η δουλειαΠρόσφατα έπαθα το ίδιο μου είπαν στα μηνύματα και καλά θα γράψουν καλή κριτική για μένα και να τους κάνω συνέδρια με λιγότερα χρήματα . Το μάρκετινγκ είναι σε άλλο λεβέλ γενικά.
...οχι, αυτος τους κλωνους τους εχει για ψηφοφοριες και για κανει κουβεντα μονος τουΜέλος που έκανε νήμα Αλβανίδες ή Ελληνίδες το υποψιάζεσαι;
μπισα-ελμουφαδορ-εμ/παπε τι σου λέει ?...οχι, αυτος τους κλωνους τους εχει για ψηφοφοριες και για κανει κουβεντα μονος του
....nope, αλλο μπουμπουκι ταζει καλες κριτικες με τα κλωναρια του ζητωντας ψαλιδι ή κ δωρεαν ραντεβουμπισα-ελμουφαδορ-εμ/παπε τι σου λέει ?
Προτιμώ να γράψουν αληθινή ιστορία που έζησαν στην συνεδρία τους μαζί μου και να αφήσουν τις κολακείες για 'δήθεν ' πολύωρα μελλοντικά ραντεβού .....ειμαι σιγουρος οτι σου ειπαν οτι θα γραψουν καλες κριτικες και οι 7-8 κλωνοι τους κ θα παει τρενο η δουλεια
δεν το λεω για ενενα αλλα η αληθεια στο τελος βρισκει τροπο να νικαει!!!!!Προτιμώ να γράψουν αληθινή ιστορία που έζησαν στην συνεδρία τους μαζί μου και να αφήσουν τις κολακείες για 'δήθεν ' πολύωρα μελλοντικά ραντεβού .