Νέα

Το site εχει γεμίσει προμότορες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αν έμπαιναν στην διαδικασία οι κοπέλες να σχολίαζαν τις κριτικές που τις αφορούν, δεν θα έγραφε κανένας αξιολογήσεις...  :)
Η άποψη σου. Δεν σημαίνει όμως οτι ισχύει.

Ακόμη και η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση... Εμενα μια κακή κριτική σε μια  κοπέλα που θεωρώ όμορφη μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι αυτός που την έγραψε ήταν κακομοίρης και δεν θα με αποτρέψει στο να την συναντήσω...
Καλά εσύ αν θες φάε την φώλα σου, και πειραματίσου αν σου περισσεύουν.
Ενα μεγάλο ποσοστό όμως πέφτει μέσα στις παρατηρήσεις των κριτικών για τις κοπέλες.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.284
Η άποψη σου. Δεν σημαίνει όμως οτι ισχύει.
Καλά εσύ αν θες φάε την φώλα σου, και πειραματίσου αν σου περισσεύουν.
Ενα μεγάλο ποσοστό όμως πέφτει μέσα στις παρατηρήσεις των κριτικών για τις κοπέλες.

Δεν αντιλέγω! :hi:

Επισκέπτης
Κυκλοφορει λιστα με τα ψευδωνυμα ιδιοκτητων μπουρδελων και αλλων που γραφουν κριτικες την οποια εχει διαρρευσει ενας ιδιαιτερα ενημερωμενος για την πιατσα χρηστης. Αν με ψηφισετε για μρ Μαλακα θα τη δημοσιευσω μαζι με τα δηκτικα σχολια που εχει γραψει για τους ιδιοκτητες σε πμ ο εν λογω χρηστης.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Δλδ ρε τύποι ο καθένας μπορεί να γράψει μία κριτική όποτε του Καπνίση;
Εγώ δεν έχω πάρει CG ακόμα, δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός να με εμποδίσει να γράψω κριτική για την Χ γκόμενα του Χ γραφείου;

:think:

Και εάν όχι μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ;;;
Θα σου βαλει ο αντισθενης gps με καμερα στη πουτσα!!!!

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Μονο μην αρχιζετε και ονομαζετε τους προμοτορες γιατι θα βγουν τα  :ak: :hammer: στο site  :2funny: :2funny:

Στο site ας βγουν όσο θέλουν.
Καλό θα ήταν ένα νήμα-λίστα για προμότορες, ιδιοκτήτες μπουρδέλων, κτλ που είναι μέλη του site να τους ξέρουμε όσο γίνεται.
Θα έχει και πλάκα με τους προμότορες που θα θέλουν να παίξουν γνήσια μέλη του μπου με τις αντικειμενικές τους κριτικές.

poutsokrator

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Ποιος είναι ο προμοτορας πείτε μου είμαι καινούργιος μέλος. Μην τη πατησω και εγω.

:think:

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Στο site ας βγουν όσο θέλουν.
Καλό θα ήταν ένα νήμα-λίστα για προμότορες, ιδιοκτήτες μπουρδέλων, κτλ που είναι μέλη του site να τους ξέρουμε όσο γίνεται.
Θα έχει και πλάκα με τους προμότορες που θα θέλουν να παίξουν γνήσια μέλη του μπου με τις αντικειμενικές τους κριτικές.

το καλυτερο να ψηφιζουμε καθε βδομαδα εναν προμοτορα και να τον κανουμε ban και εξοστρακισμο  :hammer:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
ναι βλεπω στο τελος να μενουν μονο οι προμοτορες  :S
γι αυτο σου λέω... Τώρα πέρα από την πλάκα, θεωρώ ότι ο καθένας εδω μέσα μπορεί να καταλάβει τι διαβάζει και τι οχι. Και καλό θα ήταν να μη δίνουμε τοση αξια στις κριτικές. Ειναι ένας μπούσουλας αλλα αδρος δείκτης. Όπως δε θα επιλέξεις εστιατόριο μονο και μόνο απο τις κριτικές στο τριπαντβιζορ έτσι και εδω δε θα πας στα τυφλά να πετάξεις τα λεφτά σου επειδή εγω πέρασα καλα με κάποια χωρίς να ρωτήσεις και 1-2 ανθρωπους που εμπιστεύεσαι; και πες ότι δεν ξέρουν θα πας και θα δεις... Αν δε σου αρέσει δεν είσαι υποχρεωμένος να την κρατήσεις. Και αν θες μπορείς επίσης να στείλεις pm σε αυτόν που γράφει την κριτική. Συνήθως η προσωπική επαφή ειναι ο καλύτερος κριτής. Προσωπικά απαντάω στα περισσότερα pm και προσπαθώ να ειμαι όσο πιο κατατοπιστικός γίνεται και σε θέματα των κριτικών αλλα και πιο γενικά.

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
γι αυτο σου λέω... Τώρα πέρα από την πλάκα, θεωρώ ότι ο καθένας εδω μέσα μπορεί να καταλάβει τι διαβάζει και τι οχι. Και καλό θα ήταν να μη δίνουμε τοση αξια στις κριτικές. Ειναι ένας μπούσουλας αλλα αδρος δείκτης. Όπως δε θα επιλέξεις εστιατόριο μονο και μόνο απο τις κριτικές στο τριπαντβιζορ έτσι και εδω δε θα πας στα τυφλά να πετάξεις τα λεφτά σου επειδή εγω πέρασα καλα με κάποια χωρίς να ρωτήσεις και 1-2 ανθρωπους που εμπιστεύεσαι; και πες ότι δεν ξέρουν θα πας και θα δεις... Αν δε σου αρέσει δεν είσαι υποχρεωμένος να την κρατήσεις. Και αν θες μπορείς επίσης να στείλεις pm σε αυτόν που γράφει την κριτική. Συνήθως η προσωπική επαφή ειναι ο καλύτερος κριτής. Προσωπικά απαντάω στα περισσότερα pm και προσπαθώ να ειμαι όσο πιο κατατοπιστικός γίνεται και σε θέματα των κριτικών αλλα και πιο γενικά.

καλο ειναι να σκουπιδιαζουμε ομως μερικους αμα τους παιρνουμε χαμπαρι  :bottom:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
καλο ειναι να σκουπιδιαζουμε ομως μερικους αμα τους παιρνουμε χαμπαρι  :bottom:
θα βάλει τη γάτα του να κλαίει. Θα μπαναρεις ενα απο τους 20 κλώνους και τι θα γίνει μετα; θα κάνει άλλον ενα από τη στεναχώρια του; και αν η κριτική του δε γράφει εξόφθαλμα ψέματα πως θα αποδείξεις οτι αυτα που λέει δεν ισχύουν; είτε ειναι καλη είτε ειναι δυσφημιστική κριτικη

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Ηθικόν Δίδαγμα...
Σε ένα site που πραγματεύεται πληρωμένες υπηρεσίες, και είναι βήμα κριτικής των εν λόγω υπηρεσιών, είναι αναπόφευκτο το να εισχωρήσουν προμότορες, που θα προσπαθήσουν να τραβήξουν πελατεία, είτε δημιουργόντας υποερβολικά καλές κριτικές για τις υπηρεσίες που προωθούν, είτει δυσφημόντας τις υπηρεσίες του ανταγωνισμού.
Αυτό ισχύει παντού όπου υπάρχει χώρος κριτικής προϊόντων και υπηρεσιών.
Λίγη κοινή λογική χρτειάζεται, όπως έχουν πεί όλοι οι προλαλήσαντες, για να βλέπουμε όχι μόνο το τυράκι, αλλά και τη φάκα πιο πίσω.

barlong1

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
0
Νομιζω οτι απλα θελει μελετη το πραγμα!!! Οποιος καταλαβε καταλαβε

Stories