dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
εχει κ κρυο εκει ετυπε...Θεσσαλονικη απο τη βρωμα και μπιχλα της θαλασσας δν κανει τοσο κρυο και γλιτωνουμε εξοδα θερμανσης
εχει κ κρυο εκει ετυπε...Θεσσαλονικη απο τη βρωμα και μπιχλα της θαλασσας δν κανει τοσο κρυο και γλιτωνουμε εξοδα θερμανσης
Εχει μια καταπληκτική ταβερνα στο Σαντανσκι που την τιμω συχνα το Σαντανσκι χαν και εχει πολυ καλη κουζινα
Οι βουλγαροι την εχουν αλλα εκει τρων ολοι οι ελληνες,σε λιγες μερες ξαναπαω Βουλγαρια και θα την τιμησω ξανα ;)
Την επομενη Κυριακη
Για δουλεια ανεβαινω επανω οχι για βολτες
Εχω μια γκομενα εκει 25αρα, πολυ ομορφη και δεν ξενογυριζω.
Να με μαζι της στο Σαντανσκι χαν
Να με μαζι της στο Σαντανσκι χαν
Ναι γιατι γυρναω σε πολλα μερη της Βουλγαριαςβουλγαρια πως ανεβαινεις μαν?με αμαξι ??
Ναι γιατι γυρναω σε πολλα μερη της Βουλγαριας
Αφου τα ξερεις καλα τα πραγματα οπως ηταν ετσι ειναι. Στα τουριστικα μερη και στις μεγαλουπόλεις εχει καποια σχετικη κινηση, βορεια Βουλγαρια ειναι πολυ χαλια για κλαματα. Αγοραζονται σπιτια στα χωρια του βορρα για1000-2000 ευρω. Εγω δυστυχως αγορασα τοτε που ηταν ακριβα το 2003
Αφου τα ξερεις καλα τα πραγματα οπως ηταν ετσι ειναι. Στα τουριστικα μερη και στις μεγαλουπόλεις εχει καποια σχετικη κινηση, βορεια Βουλγαρια ειναι πολυ χαλια για κλαματα. Αγοραζονται σπιτια στα χωρια του βορρα για1000-2000 ευρω. Εγω δυστυχως αγορασα τοτε που ηταν ακριβα το 2003