θα πω κι εγω την ασχημη περιπετεια που ειχα εκει..πιστευω οτιδεν θα εχει ξανατυχει σε κανενα!!ουτε καν σε νταβατζη...
Λοιπον,εχω παει στην βουλγαρια 30 φορες μιας και η γυναικα του κολλητου ειναι απο εκει.την πρωτομαγια αποφασισα να παω με ενα αλλο φιλο για να δει και αυτος τον μπουρδελοκοσμο αυτον...δεν ειχαμε πολλεσ μερες και για αυτο ξεκινησαμε για σαντασκι με το αμαξι απο α8ηνα.ταξιδεψαμε ολο το βραδυ και το πρωι ειμασταν εκει.φαγαμε ειπιαμε και αρχισαμε το ψαξιμο για πουτανες,συνταμε ενα γυφτο ο οποιος μας ακολυθουσε για 1 ωρα και μας ειχε ζαλισει να παρουμε απο αυτον κοκα,πλαστα ευρο και πουτανες,ηταν γλιοδεις!!ετρωγε σπορακια και τα εφτυνε πανω του και αλλα πολλα..
Το θεμα μας οπως ειναι αλλο!!αυτος ο κοντος γυφτος αρχισε να μας λεει οτι και καλα δεν περνουμε απο αυτον σαν να ηθελε να παθουμε κατι κακο...και τελικα το πα8αμε!!!μετα απο λιγο βρισκουμε εναν αλλο με ενα χερι..καθομαστε και πινουμε μπυρες καιερχονται δυο πουτανες..πολυ καλες!20 χρονων κυριλατες και πολυ καλα μωρα..70 ευρω δωσαμε για 5 ωρες.με το που παμε στο ξενοδοχειο,πολυ καλο,με 60 ευρω το δυκλινο σουιτα,εγω με την γκομενα παμε σγια μπανιο και οφιλος μου μεσα στο κρεβατι με την αλλη,αφου κανουμε μπανιο με την γκομενα ξεκιναει η φαση στο μπανιο μεσα,και ετσι οπως το καναμε ακουμπαω με τν μεση στο νυπτηρα κκαι σπαει ο νηπτηρας και πεφτομε και οι δυο κατω!!!
Το αποτελεσμα?μου κοπηκε το χερι στα δυο!!μου κοπηκε το ωλενιο νευρο!!δεν μπορειτε να φαννταστητε το μετα....
Οι πουτανες εφυγαν αμεσως τρεχαμενες,η δικια μου ειχε κοπει στο ποδι και εγω εχω μεινει με κομενο χερι στα δυο στο δωματιο..το δωματιο σανς σκηνη απο εγκλημα!!για καλη μου τυχη το νοσοκομειο ηταν ακριβως διπλα στο σαντασκι hotel που μεναμε.παμε εκει και απλα μου εραψαν το χερι.φυγαμε αμεσως απο εκει για α8ηνα οπου και εκανα εγχειρηση στο χερι,μου κολλησαν το νευρο αλλα δυστηχως τα δυο δαχτυλα στο αριστερο μου χερι δεν τα νιοθω...
Απο οτι μου ειπε ο γιατρος 8α τα ξανανιοσω σε κανα χρονο...κακη εμπειρια
Παντωσ εγω στο σαντασκι εχω περασει πολυ καλα..