You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το ρινγκ του σάιτ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 225
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
προσπαθω να μπω στη λιστα >.μηπως να προκαλεσω αλλιως?
![]()
![]()
![]()
Ας το....εσύ είσαι outsider....θέλεις πολύυυυυυυ δουλειά ακόμα......
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εγω ειμαι στην λιστα .....οτι ωρα θελεις να το συζητησεις...μονη σου......πφφφ...μηπως να εμπενες κ συ στην λιστα αν δεν εισαι?αμφιβαλλω αλλα θα το συζητησω οταν τελειωσει ο καφες μου.δεν ειμαι σε θεση τωρα.
tsaf126
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αμα σε![]()
![]()
δε μου παει να σε βριζω εσενα μωρε εισαι μικρο![]()
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
βγαλε μια φωτο με τα σφριγιλα σου στηθη και ποσταρε την και θα μπεις αυτοματα.προσπαθω να μπω στη λιστα >.μηπως να προκαλεσω αλλιως?
![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
![]()
![]()
δε μου παει να σε βριζω εσενα μωρε εισαι μικρο![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Παντρέψου με τον μάστερ21.....θα είστε το τέλειο ζευγάρι......όποιος έρχεται σπίτι σας θα τον λέτε μικρό και ανήλικο.....
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αστο δεν το εχεις...εσυ εισαι για αλλα μεγαλεια....προσπαθω να μπω στη λιστα >.μηπως να προκαλεσω αλλιως?
![]()
![]()
![]()
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
Επισκέπτης
Ας το....εσύ είσαι outsider....θέλεις πολύυυυυυυ δουλειά ακόμα......
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
εσενα σε βριζω
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
το"συζητησω "πηγαινε στον κιθαρα...Εγω ειμαι στην λιστα .....οτι ωρα θελεις να το συζητησεις...μονη σου......![]()
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αμα σου πω οτι μολις τωρα ειδα οτι το εκανε ο σταμ?!τοση ωρα νομιζα οτι το ανοιξε ο αβραμης...ρε λουκι το θρεντ το εφτιαξε ο σταμ για χαβαλε..μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
α,γιαυτο το ειχες παρει στο στα σοβαρα;αμα σου πω οτι μολις τωρα ειδα οτι το εκανε ο σταμ?!τοση ωρα νομιζα οτι το ανοιξε ο αβραμης...![]()
Επισκέπτης
τωρα?βγαλε μια φωτο με τα σφριγιλα σου στηθη και ποσταρε την και θα μπεις αυτοματα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
παω και γω να ανοιξω την παιδικη χαρα του σαιτ.....αμα σου πω οτι μολις τωρα ειδα οτι το εκανε ο σταμ?!τοση ωρα νομιζα οτι το ανοιξε ο αβραμης...![]()
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
συγγνωμη.... :-α,γιαυτο το ειχες παρει στο στα σοβαρα;![]()
![]()
![]()
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
tsaf126
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εσυ ανοιξε τα κοντοσουβλια του σαιτπαω και γω να ανοιξω την παιδικη χαρα του σαιτ.....![]()
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008