Επισκέπτης
δε μου παει να σε βριζω εσενα μωρε εισαι μικρο
προσπαθω να μπω στη λιστα >.μηπως να προκαλεσω αλλιως?
Εγω ειμαι στην λιστα .....οτι ωρα θελεις να το συζητησεις...μονη σου......πφφφ...μηπως να εμπενες κ συ στην λιστα αν δεν εισαι?αμφιβαλλω αλλα θα το συζητησω οταν τελειωσει ο καφες μου.δεν ειμαι σε θεση τωρα.
Αμα σε θα σου πω ποσο μικρο ειμαι
βγαλε μια φωτο με τα σφριγιλα σου στηθη και ποσταρε την και θα μπεις αυτοματα.προσπαθω να μπω στη λιστα >.μηπως να προκαλεσω αλλιως?
Αστο δεν το εχεις...εσυ εισαι για αλλα μεγαλεια....προσπαθω να μπω στη λιστα >.μηπως να προκαλεσω αλλιως?
Ας το....εσύ είσαι outsider....θέλεις πολύυυυυυυ δουλειά ακόμα......
το"συζητησω "πηγαινε στον κιθαρα...Εγω ειμαι στην λιστα .....οτι ωρα θελεις να το συζητησεις...μονη σου......
αμα σου πω οτι μολις τωρα ειδα οτι το εκανε ο σταμ?!τοση ωρα νομιζα οτι το ανοιξε ο αβραμης...ρε λουκι το θρεντ το εφτιαξε ο σταμ για χαβαλε..μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.
α,γιαυτο το ειχες παρει στο στα σοβαρα;αμα σου πω οτι μολις τωρα ειδα οτι το εκανε ο σταμ?!τοση ωρα νομιζα οτι το ανοιξε ο αβραμης...
τωρα?βγαλε μια φωτο με τα σφριγιλα σου στηθη και ποσταρε την και θα μπεις αυτοματα.
παω και γω να ανοιξω την παιδικη χαρα του σαιτ.....αμα σου πω οτι μολις τωρα ειδα οτι το εκανε ο σταμ?!τοση ωρα νομιζα οτι το ανοιξε ο αβραμης...
συγγνωμη.... :-α,γιαυτο το ειχες παρει στο στα σοβαρα;
Εσυ ανοιξε τα κοντοσουβλια του σαιτπαω και γω να ανοιξω την παιδικη χαρα του σαιτ.....
παω και γω να ανοιξω την παιδικη χαρα του σαιτ.....
:o :o :o :o :o
ρεεεεεεεεεεεεε να μας κοροιδεψεις πας