loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
βαλατε και το γλ????
βαλατε και το γλ????
και το γλ και τη λουκ?σκετη προβοκατσια....
ενα περιεργο πραγμα τυποι
οι 2 πρωτοι εχουν τσακωθει με τον αβραμη
τυχαιο?
ρε τυπε στο σκηνικο με την μπαιτ ησουν 15 στα 16.πως διαολο μεγαλωσες 30 χρονια μεσα σε 1,5 χρονο;ο μπεντζαμιν μπατον εισαι;αλλωστε,σε εχουν δει ατομα απο εδω μεσα ;) το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ντρεπεσαι για την ηλικια σου και λες ψεματα.εχεις καποιο κομπλεξ;δεν θα επρεπε.μαθε να εισαι ειλικρινης στην ζωη σου,δεν ειναι κακο.Αν εγώ είμαι 17,τότε εσύ είσα -17 ρε τρόμπα.......τι μαλακίες λες;;;;
Και έπειτα τσιπς δε τρώω......κόψε τα ναρκωτικά που σου πασάρουν στο γήπεδο....όχι για σένα,αλλά για το καλό του φόρουμ
επιτελους...αυτο περιμενα τοσον καιρο...κι αλλο θελω...κι αλλο
[move] [/move]επιτελους...αυτο περιμενα τοσον καιρο...κι αλλο θελω...κι αλλο
δωσε λεμε...[move] [/move]
τυπε εχουμε πει οτι ο αβραμης εχει αλλο τροπο να μετραει τον χρονορε τυπε στο σκηνικο με την μπαιτ ησουν 15 στα 16.πως διαολο μεγαλωσες 30 χρονια μεσα σε 1,5 χρονο;ο μπεντζαμιν μπατον εισαι;αλλωστε,σε εχουν δει ατομα απο εδω μεσα ;) το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ντρεπεσαι για την ηλικια σου και λες ψεματα.εχεις καποιο κομπλεξ;δεν θα επρεπε.μαθε να εισαι ειλικρινης στην ζωη σου,δεν ειναι κακο.
Μαζοχακι μας βγηκεςδωσε λεμε...
ρε τυπε στο σκηνικο με την μπαιτ ησουν 15 στα 16.πως διαολο μεγαλωσες 30 χρονια μεσα σε 1,5 χρονο;ο μπεντζαμιν μπατον εισαι;αλλωστε,σε εχουν δει ατομα απο εδω μεσα ;) το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ντρεπεσαι για την ηλικια σου και λες ψεματα.εχεις καποιο κομπλεξ;δεν θα επρεπε.μαθε να εισαι ειλικρινης στην ζωη σου,δεν ειναι κακο.
Για τον Αβραμη ο Μητσοτακης ειναι 15χρονοτυπε εχουμε πει οτι ο αβραμης εχει αλλο τροπο να μετραει τον χρονο
ο χρονο ειναι διαφορετικος γιαυτον
α,ναι,ειχατε βγει,και βγαλατε ολοι τις ταυτοτητες σας στο τραπεζι.Ο Benjamin μίκραινε.....δε μεγάλωνε.....και με έχουν δει κιόλας μερικά άτομα,και ξέρουν ότι είμαι γύρω στα 45,άσχετα αν μοιάζω καμιά 15αρια-20αρια χρόνια μικρότερος.....
ναι ναι...Μαζοχακι μας βγηκες
Ναι ΞΕκωλακι ελα να σεναι ναι...
θες να τσκωθουμε να μας βαλουνε στη λιστα?
μη μου πουλας εμενα τσαμπουκα μη σεΝαι ΞΕκωλακι ελα να σε
Πολυ παρθενα εισαι,γινε πιο σκληρη,παρτα μωρη καρυαμη μου πουλας εμενα τσαμπουκα μη σε
εχει την πλακα του