Νέα

Το ρινγκ του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστευετε οτι προκαλει της περισσότερες φασαρίες?

• Λιον7

Ψήφοι: 11 18,3%
  • Βολτερμορτ

Ψήφοι: 14 23,3%
  • Σταμ_90

Ψήφοι: 2 3,3%
  • Κιθαρας

Ψήφοι: 19 31,7%
  • Gl

Ψήφοι: 5 8,3%
  • Baros(οταν τρωει κουβα)

Ψήφοι: 1 1,7%
  • Νώντας

Ψήφοι: 10 16,7%
  • Σιννερμαν

Ψήφοι: 6 10,0%
  • Λουκριτια

Ψήφοι: 6 10,0%
  • Περσονα

Ψήφοι: 8 13,3%
  • Πορνοπαπος

Ψήφοι: 15 25,0%
  • Αλλος

Ψήφοι: 8 13,3%
  • Ολοι τους....

Ψήφοι: 7 11,7%
  • Φταινε οι μοντ που δεν τους μπανάρουν

Ψήφοι: 19 31,7%
  • Velvy

• Kosmas

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    60

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αβραμη,ποσους κλωνους εχεις εσυ,και ποσους ο νωντας;η ψηφοφορια δεν ειναι δικαιη.εχεις εσυ καμια 10αρια,εχει ο αλλος αλλους τοσους,διαμορφωνετε οπως θελετε εσεις την βαθμολογια.εσυ παντως τους εχεις μοιρασει τους κλωνους σου αναμεσα στον λαιον και τον βολντ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι σαν το θρεντ για τον ποιον σεξυ του σαιτ,που ειχες βαλει στον εαυτο σου 9 ψηφους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
oi misoi apo αυτους ειναι ακυρο να ειναι στην λιστα...

Επισκέπτης
αβραμη,ποσους κλωνους εχεις εσυ,και ποσους ο νωντας;η ψηφοφορια δεν ειναι δικαιη.εχεις εσυ καμια 10αρια,εχει ο αλλος αλλους τοσους,διαμορφωνετε οπως θελετε εσεις την βαθμολογια.εσυ παντως τους εχεις μοιρασει τους κλωνους σου αναμεσα στον λαιον και τον βολντ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι σαν το θρεντ για τον ποιον σεξυ του σαιτ,που ειχες βαλει στον εαυτο σου 9 ψηφους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι μαλάκας αν πιστεύεις κάτι τέτοιο......ορκίζομαι σε όλη μου την περιουσία,ότι ο μόνος λογαριασμός που χρησιμοποιώ είναι αυτός,και αν θες ρώτα και κανά μοντ,να στο επιβεβαιώσει......

Επισκέπτης
Σταμ,τι εγινε στους ημιτελικους για τον"μιστερ μαλακα 2011"?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Είσαι μαλάκας αν πιστεύεις κάτι τέτοιο......ορκίζομαι σε όλη μου την περιουσία,ότι ο μόνος λογαριασμός που χρησιμοποιώ είναι αυτός,και αν θες ρώτα και κανά μοντ,να στο επιβεβαιώσει......
ποια περιουσια ρε 17 χρονων παιδι,αντε να εχεις κανα πακετο τσιπς.μακαρι να ειναι ετσι ρε τυπε,αλλα πες μου ειλικρινα,9 ατομα απο εδω μεσα που σε θεωρουν σεξυ. :grin:

Επισκέπτης
ποια περιουσια ρε 17 χρονων παιδι,αντε να εχεις κανα πακετο τσιπς.μακαρι να ειναι ετσι ρε τυπε,αλλα πες μου ειλικρινα,9 ατομα απο εδω μεσα που σε θεωρουν σεξυ. :grin:

Αν εγώ είμαι 17,τότε εσύ είσα -17 ρε τρόμπα.......τι μαλακίες λες;;;;

Και έπειτα τσιπς δε τρώω......κόψε τα ναρκωτικά που σου πασάρουν στο γήπεδο....όχι για σένα,αλλά για το καλό του φόρουμ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενα περιεργο πραγμα τυποι
οι 2 πρωτοι εχουν τσακωθει με τον αβραμη
τυχαιο? :2funny:

Stories