tsaf126
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Mπας και εισαι το μικρο νεραιδακιπου το ξερεις ρε πιστολερο;μπας και ξερεις και διευθυνση;μπας και εισαι ο λακις στραικερ;![]()
Mπας και εισαι το μικρο νεραιδακιπου το ξερεις ρε πιστολερο;μπας και ξερεις και διευθυνση;μπας και εισαι ο λακις στραικερ;![]()
γουσταρεις να πλακωθουμε?![]()
Προκαλώ = Κάνω σχόλια που "τσιγκλάνε" τον άλλον.....και ο άλλος,μπορεί να αντιδράσει με διάφορους τρόπους,όπως βρίζοντας ή προκαλόντας για ξύλο.....
Οπότε ΝΣ,αν θες να προκαλέσεις και να μπεις στη λίστα....βρες τι μπορεί να τσιγκλήσει τον καθέναν....και την έχεις τη θέση στη λίστα....![]()
εμενα μ'αρεσει στη λασπη ;)Εννοειs κατι τετοιο να υποθεσω?????
Εννοειs κατι τετοιο να υποθεσω?????
εμενα μ'αρεσει στη λασπη ;)
Αιμα ρε τυπε...τι λασπες και ιστοριες.....Δεν ερεις τι χανεις....Αν ειναι κατι τετοιο φυσικα και εγκρινουμε....Το αλλο με τα αιματα δεν....![]()
![]()
Αιμα ρε τυπε...τι λασπες και ιστοριες.....Δεν ερεις τι χανεις....![]()
Αλλη καυλα ομως....Προτιμω με την λασπη....Οπωs λεει κι ο κιθαραs....Μετα το γυρναμε και στιs αγκαλιεs.....αφου πλυθουμε πρωτα
Ενω με τα αιματα......στον Ευαγγελισμο μπρρρρρρρρ![]()
![]()
τι αιμοβορικο αγορι εισαι εσυΑλλη καυλα ομως....![]()
Εσυ παντωs σταθερα δικια μαs ε??? Τηs λασπηs εννοωτι αιμοβορικο αγορι εισαι εσυ![]()
ναι δεν τα μπορω τα αιματα εγω :-Εσυ παντωs σταθερα δικια μαs ε??? Τηs λασπηs εννοω![]()
![]()
![]()
Μια φωτογραφια απο τουs παλαιστεs μαs λιγο καιρο πρινναι δεν τα μπορω τα αιματα εγω :-
μαζι μου εσυδεν με βαλατε και μενα να παλεψω;![]()
κατω δεξια ο νερντακος ποιος να ειναι;Μια φωτογραφια απο τουs παλαιστεs μαs λιγο καιρο πριν
Ο απολυτοs με το αφανα μαλλι φαινεται καθαρα
:-* :-* :-*μαζι μου εσυ![]()
οταν ημουν νεος τυπεΜια φωτογραφια απο τουs παλαιστεs μαs λιγο καιρο πριν
Ο απολυτοs με το αφανα μαλλι φαινεται καθαρα
οταν ημουν νεος τυπε
τωρα ειμαι 55 οπως λεει και ο αβραμης![]()