tsaf126
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Mπας και εισαι το μικρο νεραιδακιπου το ξερεις ρε πιστολερο;μπας και ξερεις και διευθυνση;μπας και εισαι ο λακις στραικερ;
Mπας και εισαι το μικρο νεραιδακιπου το ξερεις ρε πιστολερο;μπας και ξερεις και διευθυνση;μπας και εισαι ο λακις στραικερ;
γουσταρεις να πλακωθουμε?
Προκαλώ = Κάνω σχόλια που "τσιγκλάνε" τον άλλον.....και ο άλλος,μπορεί να αντιδράσει με διάφορους τρόπους,όπως βρίζοντας ή προκαλόντας για ξύλο.....
Οπότε ΝΣ,αν θες να προκαλέσεις και να μπεις στη λίστα....βρες τι μπορεί να τσιγκλήσει τον καθέναν....και την έχεις τη θέση στη λίστα....
εμενα μ'αρεσει στη λασπη ;)Εννοειs κατι τετοιο να υποθεσω?????
Εννοειs κατι τετοιο να υποθεσω?????
εμενα μ'αρεσει στη λασπη ;)
Αιμα ρε τυπε...τι λασπες και ιστοριες.....Δεν ερεις τι χανεις....Αν ειναι κατι τετοιο φυσικα και εγκρινουμε....Το αλλο με τα αιματα δεν....
Αιμα ρε τυπε...τι λασπες και ιστοριες.....Δεν ερεις τι χανεις....
Αλλη καυλα ομως....Προτιμω με την λασπη....Οπωs λεει κι ο κιθαραs....Μετα το γυρναμε και στιs αγκαλιεs.....αφου πλυθουμε πρωτα
Ενω με τα αιματα......στον Ευαγγελισμο μπρρρρρρρρ
τι αιμοβορικο αγορι εισαι εσυΑλλη καυλα ομως....
Εσυ παντωs σταθερα δικια μαs ε??? Τηs λασπηs εννοωτι αιμοβορικο αγορι εισαι εσυ
ναι δεν τα μπορω τα αιματα εγω :-Εσυ παντωs σταθερα δικια μαs ε??? Τηs λασπηs εννοω
Μια φωτογραφια απο τουs παλαιστεs μαs λιγο καιρο πρινναι δεν τα μπορω τα αιματα εγω :-
μαζι μου εσυδεν με βαλατε και μενα να παλεψω;
κατω δεξια ο νερντακος ποιος να ειναι;Μια φωτογραφια απο τουs παλαιστεs μαs λιγο καιρο πριν
Ο απολυτοs με το αφανα μαλλι φαινεται καθαρα
:-* :-* :-*μαζι μου εσυ
οταν ημουν νεος τυπεΜια φωτογραφια απο τουs παλαιστεs μαs λιγο καιρο πριν
Ο απολυτοs με το αφανα μαλλι φαινεται καθαρα
οταν ημουν νεος τυπε
τωρα ειμαι 55 οπως λεει και ο αβραμης