Τι μαλακίες είναι αυτά και κομπλεξισμοί.
Μπλέκετε τα πολιτικά με τα οπαδικά...
Ρε Αρίωνα, από την αρχή το θρεντ αυτό ήταν υβριστικό ιδίως προς τους Ολυμπιακούς.
Στο είπα και σε προηγούμενο θρεντ, μη γενικεύεις. Εγώ είμαι Ολυμπιακός, δεν σε έχω βρίσει, και φυσικά και προσβάλλομαι να με λες τραβέλι και ειδικά όταν εγώ δεν έχω τρόπο να αντιδράσω.
Η πολιτική πεποίθηση του καθενός είναι δικαίωμά του, εσ΄χέτως αν αποτελέι πλειοψηφία ή μειοψηφία.
Κάθεσαι και χαίρεσαι με τις ήττες ή τα στραβοπατήματα των άλλων ομάδων αλλά τα δικά σου λάθη δεν τα κοιτάς. Μετά αρχίζεις τις γενικολογίες για παλιά αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ούτε εγώ ξέρω τη δική σου ηλικία, αλλά τότε παιζότανε άλλο ποδόσφαιρο. Και πραγματικά δεν ξέρω αν οι τότε παίκτες έπαιζαν τώρα αν θα μπορούσανε να αποδώσουνε με τις άμυνες που παίζονται τώρα και τα κλαδέματα νοσοκομείου.
Μάθε να βλέπεις το παρόν λοιπόν αδερφέ. Το παρόν είναι το εξής:
Κανείς από τους 3 δεν έχει παίξει εντός Ελλάδος φέτος μπάλα. Στο παρελθόν έχουν παίξει όλοι, μην τα ξαναλέμε.
Ο Ολυμπιακός φέτος έπαιξε μπάλα στην Ευρώπη, είτε το παραδέχεσαι είτε όχι. Η ΑΕΚ φέτος μπέρδευε τα μπούτια της.
Φέτος παραπονιέστε για τη διαιτησία πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα επειδή είπε ο Ντέμης πως αν σας αφήσουν θα το πάρετε. Newsflash: Το πρωτάθλημα το κερδίζεις και δεν στο αφήνει κανείς. Όσες φορές και να χάσει ο άλλος αν δεν κερδίσεις εσύ δεν θα το πάρεις.
Και τέλος, επειδή μας τα έχετε ζαλίσει οι ΑΕΚτζήδες με τα 12 χρόνια που βγαίνει ο Ολυμπιακός αλλά αποκλείεται από το τσου λου, όταν το παίρνατε εσείς, δεν θυμάμαι να πηγαίνατε μακρύτερα για να δικαιούστε να μιλάτε. Ο ΠΑΟ τουλάχιστον πήγαινε.
Και επίσης, βγαίνει στο τσου λου αυτός που παίρνει το πρωτάθλημα και όχι αυτός που ίσως, μπορεί, ενδεχομένως, να παει καλύτερα στην Ευρώπη. Και στις ανεπτυγμένες χώρες συνήθως το έπαιρναν το τσου λου οι ΜΗ πρωταθλητές. Να θυμηθούμε τη Λίβεπουλ που είναι πρόσφατη; Ή θες να πάω πιο πίσω;
Το ποιος βλέπει ποδόσφαιρο, δεν θα το κρίνεις εσύ αρχηγέ της ίντριγκας...