Νέα

Το πρωτάθλημα του μακάκα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ο σερ Τάκης προλάβει τα αυγά του Πάσχα?

• οχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ναι

• θα γινει βοηθός του Αλέφαντου

• θα κουρεύει το γκαζόν

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
ρε νούμερο όρθιο είπα ότι δεν παίζω στο play station μπάλα ... εσύ έχεις την εντύπωση ότι εκεί μαθαίνεις μπάλα?
και όσο για την ηλικία μου είναι 20 ... και μπορείς να πεις ότι θες... ότι είμαι ανώριμος και όλες αυτές τις αδερφίστικες-λούγκρικες κατηγορίες των 15αχρονων κοριτσιών ... δεν νομίζω ότι δεν θα το κανεις. και η ηλικία δεν παίζει ρόλο αρκεί να σέβεσαι αυτόν που μιλάς.
να μιλάς ποιο όμορφα και να σέβεσαι αυτόν που μιλάς, απλά ρωτάω την ηλικία σου για να διαπιστώσω το αν έχεις ζήσει τους πραγματικούς Έλληνες μπαλαδόρους των προηγούμενων ετών και να τους συγκρίνεις  με τα σημερινά νούμερα που πας και χειροκροτάς και χρυσοπληρώνεις.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε σεις κάνουμε την πλάκα μας, μην το τραβάτε επί προσωπικού.
όκει... αυτή ήταν η πρώτη φορά που διαπληκτίστηκα με κάποιον εδώ... το σταματάω γιατί παρόλο που όλα αυτά γράφονται είναι δύσκολο να αναγνωσθούν. περαστικά στους καναπε'ι'ντζίδες ... και περαστικά και στον θρύλο αν καταλήξει θρύνος ο αγώνας.

είμαστε φίλαθλοι και όχι οπαδοί.

Επισκέπτης
όχι δεν βλέπεις καλύτερη μπάλα... εκτός και αν βλέπεις 2η κατηγορία στην αγγλία. εγώ παρακολουθώ τον παναιτωλικό από τότε που ήταν στην δ' εθνική.. και δεν είδα μπάλα καλή σε πολλά παιχνίδια.
σαπάκι είναι και ο ριβάλντο να το ξέρεις... και καλύτερα να αναρωτιέσαι αν θα κάνει πάσχα στην άεκ ... ο σερ Τάκης θα μείνει.
ψήφισες?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
να μιλάς ποιο όμορφα και να σέβεσαι αυτόν που μιλάς, απλά ρωτάω την ηλικία σου για να διαπιστώσω το αν έχεις ζήσει τους πραγματικούς Έλληνες μπαλαδόρους των προηγούμενων ετών και να τους συγκρίνεις  με τα σημερινά νούμερα που πας και χειροκροτάς και χρυσοπληρώνεις.
όσο χειροκρότάω τον χατζηπαναγή  δεν χειροκροτώ κανέναν.

Επισκέπτης
Μίμης Παπαιωάνου, Μίμης Δομάζος, Γεωρ. Σιδέρης, Γεωρ. Κούδας,
Κώστας Νεστορίδης, Στέλιος Σεραφίδης, Τάκης Οικονομόπουλος, Σάββας Θεωδορίδης,..............................................................................

Φέρεντς Πούσκας, Ντι στέφανο, Εουσέμπιο, Γκερτ Μύλερ, Βαν Μπαστεν, Κρόιφ,.....................

Επισκέπτης
όσο χειροκρότάω τον χατζηπαναγή  δεν χειροκροτώ κανέναν.
φίλε μου το να φοράνε της φανέλες με τα νούμερα από το 1 έως το 11 αυτά τα σημερινά τσουτσέκια είναι ιεροσυλία ακόμα και ο Ρίμπο δεν το δικαιούται αυτό απλά γιατί αυτός παίζει για το χρήμα σε σχέση με τους παικταράδες μας που έπαιζαν για την φανέλα.

Επισκέπτης
:dancing:

Συνημμένα

• nestoridis.jpg
    nestoridis.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 37

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά και πάλι όταν μου λες ότι δεν πολυασχολείσαι με το ποδόσφαιρο τι να κουβεντιάσουμε που είσαι ευχαριστημένος μα αυτό που βλέπεις σήμερα και όλα αυτά τα νούμερα του σήμερα φοράνε αυτές της φανέλες που της φόραγαν ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου?
αν οι σημερινοί παράγοντες αγαπούσαν το ποδόσφαιρο της φανέλες με τα νούμερα από το 1 έως το 11 θα της είχαν αποσύρει.
[size=30pt]δεν έχω ακουμπήσει ποδοσφαιρο στο πλαυ σταισον[/size]
αυτό σε κάνει να νομίζεις ότι δεν ασχολούμε με την μπάλα επείδη δεν δέχομαι ένα άθλιο υποκατάστατό της. ή νομίζεις ότι το πλάυ στάισον σε κάνει να είσαι ο γήτευτής της μπάλας και φοβερός προπονητής- σχολιαστής ... δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου... και το ξαναλέω... δεν έχω παίξει μπάλα στο πλαυ στάισον... παίζω μόνο στην πραγματικότητα.

Επισκέπτης
[size=30pt]δεν έχω ακουμπήσει ποδοσφαιρο στο πλαυ σταισον[/size]
αυτό σε κάνει να νομίζεις ότι δεν ασχολούμε με την μπάλα επείδη δεν δέχομαι ένα άθλιο υποκατάστατό της. ή νομίζεις ότι το πλάυ στάισον σε κάνει να είσαι ο γήτευτής της μπάλας και φοβερός προπονητής- σχολιαστής ... δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου... και το ξαναλέω... δεν έχω παίξει μπάλα στο πλαυ στάισον... παίζω μόνο στην πραγματικότητα.
μπάλα η τίποτε άλλο?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ήρεμήστε είπαμε..Ariona  θα σε χώσω μέσα.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι μαλακίες είναι αυτά και κομπλεξισμοί.
Μπλέκετε τα πολιτικά με τα οπαδικά...
Ρε Αρίωνα, από την αρχή το θρεντ αυτό ήταν υβριστικό ιδίως προς τους Ολυμπιακούς.
Στο είπα και σε προηγούμενο θρεντ, μη γενικεύεις. Εγώ είμαι Ολυμπιακός, δεν σε έχω βρίσει, και φυσικά και προσβάλλομαι να με λες τραβέλι και ειδικά όταν εγώ δεν έχω τρόπο να αντιδράσω.
Η πολιτική πεποίθηση του καθενός είναι δικαίωμά του, εσ΄χέτως αν αποτελέι πλειοψηφία ή μειοψηφία.
Κάθεσαι και χαίρεσαι με τις ήττες ή τα στραβοπατήματα των άλλων ομάδων αλλά τα δικά σου λάθη δεν τα κοιτάς. Μετά αρχίζεις τις γενικολογίες για παλιά αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ούτε εγώ ξέρω τη δική σου ηλικία, αλλά τότε παιζότανε άλλο ποδόσφαιρο. Και πραγματικά δεν ξέρω αν οι τότε παίκτες έπαιζαν τώρα αν θα μπορούσανε να αποδώσουνε με τις άμυνες που παίζονται τώρα και τα κλαδέματα νοσοκομείου.
Μάθε να βλέπεις το παρόν λοιπόν αδερφέ. Το παρόν είναι το εξής:
Κανείς από τους 3 δεν έχει παίξει εντός Ελλάδος φέτος μπάλα. Στο παρελθόν έχουν παίξει όλοι, μην τα ξαναλέμε.
Ο Ολυμπιακός φέτος έπαιξε μπάλα στην Ευρώπη, είτε το παραδέχεσαι είτε όχι. Η ΑΕΚ φέτος μπέρδευε τα μπούτια της.
Φέτος παραπονιέστε για τη διαιτησία πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα επειδή είπε ο Ντέμης πως αν σας αφήσουν θα το πάρετε. Newsflash: Το πρωτάθλημα το κερδίζεις και δεν στο αφήνει κανείς. Όσες φορές και να χάσει ο άλλος αν δεν κερδίσεις εσύ δεν θα το πάρεις.
Και τέλος, επειδή μας τα έχετε ζαλίσει οι ΑΕΚτζήδες με τα 12 χρόνια που βγαίνει ο Ολυμπιακός αλλά αποκλείεται από το τσου λου, όταν το παίρνατε εσείς, δεν θυμάμαι να πηγαίνατε μακρύτερα για να δικαιούστε να μιλάτε. Ο ΠΑΟ τουλάχιστον πήγαινε.
Και επίσης, βγαίνει στο τσου λου αυτός που παίρνει το πρωτάθλημα και όχι αυτός που ίσως, μπορεί, ενδεχομένως, να παει καλύτερα στην Ευρώπη. Και στις ανεπτυγμένες χώρες συνήθως το έπαιρναν το τσου λου οι ΜΗ πρωταθλητές. Να θυμηθούμε τη Λίβεπουλ που είναι πρόσφατη; Ή θες να πάω πιο πίσω;
Το ποιος βλέπει ποδόσφαιρο, δεν θα το κρίνεις εσύ αρχηγέ της ίντριγκας...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Συμφωνώ με τον Lastmoican, ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη φέτος έπαιξε και γαμώ τις μπάλες, κάτι που δεν έκανε η ΑΕΚ μας σε ΚΑΜΙΑ στιγμή!!!!!!

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Ο Ολυμιακός χθές για ακόμα μία φορά έδειξε την πραγματική του εικόνα.
Μια ομάδα ασύνδετη, που στηρίζεται στις εκπληκτικές τις μονάδες και προσπαθεί ο διαιτητης να τη συνδέση με τη νίκη.
Άφησε με 10 το Αστέρα, και στην επόμενη φάση καθαρό οφ-σαιντ 3 παίχτες δεν είδε τίποτα.
Το πρωτάθλημα είναι κλεισμένο γι'αυτο δεν αξίζει να ασχολείσε.
Πρέπει όμως να καταλάβουν οτι αν δεν σταματήσουν αυτή τη λογική δεν θα κάνουν τίποτα στην Ευρωπη.
Γιατί στη Ευρώπη ο Ολυμπιακός είναι η ΑΕΚ της Ελλάδος.
Ακόμα φωνάζουν για το χέρι του Ρομπέρτο Κάρλος με τη Ρεάλ.
Η αξιοκτατεία ποτέ δεν ηταν κακή.

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί στη Ευρώπη ο Ολυμπιακός είναι η ΑΕΚ της Ελλάδος.
Ακόμα φωνάζουν για το χέρι του Ρομπέρτο Κάρλος με τη Ρεάλ.
Η αξιοκτατεία ποτέ δεν ηταν κακή.

Σε ποιο έργο το είδες αυτό ;;; Θα ήθελαν οι γαύροι να ήταν η ΑΕΚ της Ευρώπης.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλημερα παιδες
καταρχας φιλε αριωνα αν θυμασαι καλα που πιστευω ναι οταν χασατε απο την χεταφε
προσπαθουσα (χωρις αποτελεσμα)να σε πεισω οτι αυτα που ελεγες οτι θα κανεις θα χασεις και το δικιο
οπου απο την αρχη λεω οτι οποιος βριζει για την αποτυχια ελληνικης ομαδας ειναι ΚΑΦΡΟΣ για να μη πω κατι αλλο
ετσι οταν αυτοι σε κραζανε σου ελεγα απλα οτι αν το κανεις και συ αυτο δεν εχεις κατι διαφορετικο απο αυτους που εβριζες
αυτα απο μενα
και παλι καλημερα σας
αλλα πρωτα πρεπει να καταλαβουμε οτι ειμαστε ελληνες
και ΜΕΤΑ πειρεωτες ,κρητικοι,πατρινοι και οτι αλλο θες

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Σε ποιο έργο το είδες αυτό ;;; Θα ήθελαν οι γαύροι να ήταν η ΑΕΚ της Ευρώπης.
Αυτό είναι αλήθεια.
Πολύ θα το ήθελαν.
Το αναφέρω σε επίπεδο παραπόνων από τη διαιτησία και περί στημένου πρωταθλήματος.
Το ξέρετε οτι ο Αμπράμοβιτσ έχει κλείσει ξενοδοχείο και μαγαζιά στη Μόσχα που θα γίνει ο τελικός του Champions league.
Άρα ου πάει ο γαύρος ωεο;;;;;;;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
να πω κάτι και εγώ σαν...ουδέτερος?.... :2funny: :2funny: καλά ρε μην βαράτε.. :hammer: :hammer: :hammer:....όποιος και να το πάρει οι οπαδοί του θα είναι ευχαριστημένοι απο την ομάδα τους?......3 ομάδες για κλάμματα το διεκδικούν....η μία χειρότερη απο την άλλη....αν αυτο ειναι το ελληνικό ποδόσφαιρο σας το χαρίζω...μόνο πλάκα μπορώ να κάνω με αυτά που βλέπω....για να μην κλάψω απο την κατάντια του....και θάθελα 1000 φορές να το πάρει οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός απο τις 3.......ροχάλα και στις 3 ξεφτυλισμένες...αυτή είναι η πραγματικότητα....και είπαμε , για να ξεχνάμε την κατάντια μας κάνουμε πλάκα.....τάπα ξεθύμανα και τώρα πάω στα οπαδικά να τσ κάνω πουτάνα... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom