Επισκέπτης
την επιλογή για το γκαζόν την έβαλα διότι ο ΟΣΦΠ έχει χάσει βαθμούς από αυτό και ο σερ Τάκης το μισεί πολύ.
εεε τότε τι σκας με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ. γίνε τσέλσι ή μπαρτσελόνα για να λεσ ότι παίζεις και ποδόσφαιρο ... για να μην ζαλίζεις και τα δικά μας @χ@μν@. αυτό έχουμε και με αυτό θα πορευτούμε. αν θες να φτιάξεις ομαδάρα την ΑΕΚ τράβα πάρε ένα στεγαστικό και φτιάξε γήπεδο. όλα τα είχε η μαριορί ο φερετζές της έλειπε.ελπίζω με το καινούριο γήπεδο να σας δώσουν και 5-6 πρωταθλήματαδεν με ενδιαφέρει να βγω cl με αυτή την ομάδα που έχω να φτιάξω ομάδα και να βγω.
είδαμε που έχει καταντήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο λοιπόν τι να ζούμε με ασπιρίνες?
Ρε Αρίωνα τι ασχολείσαι με αυτούς τους άμπαλους????, πότε είδαν αυτοί καλή μπάλα για να έχουν άποψη περί ποιότητας???
εεε τότε τι σκας με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ. γίνε τσέλσι ή μπαρτσελόνα για να λεσ ότι παίζεις και ποδόσφαιρο ... για να μην ζαλίζεις και τα δικά μας @χ@μν@. αυτό έχουμε και με αυτό θα πορευτούμε. αν θες να φτιάξεις ομαδάρα την ΑΕΚ τράβα πάρε ένα στεγαστικό και φτιάξε γήπεδο. όλα τα είχε η μαριορί ο φερετζές της έλειπε.ελπίζω με το καινούριο γήπεδο να σας δώσουν και 5-6 πρωταθλήματα
Φίλε μου τώρα βρήκες τους κατάλληλους για να μιλήσουν για ποδόσφαιρο, αυτοί είναι ικανοί με την θολούρα που έχουν να κάψουν την μισή Αθήνα ακόμα και εαν ο ΟΣΦΠ χάσει στο πλαίυ σταίσιον.Φίλε είσαι αυτό που λέω, ποιότητα ΜΗΔΕΝ, αντί αν αντιδράσεις με την μάπα μπάλα που βλέπουμε ασχολείσαι με τον αν έχουμε γήπεδο ή ποσά πρωταθλήματα θα πάρουμε.
βλέπω και από την ψηφοφορία στο θρεντ σας ότι είστε ευχαριστημένοι με την σημερινή σας απόδοση.Χαχα ναι ναι έχουμε τον arion1955 τον γνώστη καλής μπάλας.Άσε μας ρε φίλε μα η βρώμα του κάνει μπαμ απο μακριά!
από αυτό που έγραψα αυτό κατάλαβες... εγώ δεν ασχολούμε με γήπεδο και πρωταθλήματα. μάθε να διαβάζεις. άλλοι ζητάνε γήπεδο και άλλοι ονειρεύονται πρωταθλήματα.Φίλε είσαι αυτό που λέω, ποιότητα ΜΗΔΕΝ, αντί αν αντιδράσεις με την μάπα μπάλα που βλέπουμε ασχολείσαι με τον αν έχουμε γήπεδο ή ποσά πρωταθλήματα θα πάρουμε.
ρε τι λέει αυτός... μαζέψτε τον... η ψηφοφορία αφορά τον α΄γωνα με την τσέλσι. ρε που σε βρήκαν εσένα....βλέπω και από την ψηφοφορία στο θρεντ σας ότι είστε ευχαριστημένοι με την σημερινή σας απόδοση.
ρε μπας και είδατε άλλον αγώνα?
και γιατί δεν τον παίζεις τον ΟΣΦΠ στο πλαίυ σταίσιον να είσαι και σίγουρος ότι θα νικήσεις.από αυτό που έγραψα αυτό κατάλαβες... εγώ δεν ασχολούμε με γήπεδο και πρωταθλήματα. μάθε να διαβάζεις. άλλοι ζητάνε γήπεδο και άλλοι ονειρεύονται πρωταθλήματα.
μάπα μπάλα βλέπουμε αλλά με ελληνική νοοτροπία.
όπως μάπα μπάλα είδαν και οι άγγλοι με την τσέλσι την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν σήκωσε κανείς να πει τίποτα... όπως και με το ματς με τον γαύρο. μάπα μπάλα στην ελλάδα θέλω από τον ολυμπιακό για να κρατάει τους καλούς του παίχτες σε καλή κατάσταση για την ευρώπη. δεν θέλω πρωτάθλημα θέλω να βγαίνει στο CL και να δείχνει ότι ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. αν εσένα σε ικανοποιεί να βλέπεις όλους αυτούς τους παίχτες τους ακριβοπληρωμένους να παίζουν με τον αστέρα και τον κάθε αστέρα και να βάζουν 10 γκολ σε κάθε ματς και όταν βγουν έξω να τρώνε 20 τότε είναι δικό σου το πρόβλημα εγώ δεν το θέλω έτσι.
και πες μου αν είδες κακή μπάλα απο τον θρύλο στην ευρώπη μέχρι στιγμής.και πες μου αν το μυαλό σου μπορεί και περνάει τα σύνορα της ελλάδας... ή καλήτερα πες μου αν πιάνεις ΝΕΤ στο σπίτι σου και βλέπεις καθόλου CL
δεν έχω ακουμπήσει ποδοσφαιρο στο πλαυ σταισον που λες αλλά για να το αναφέρεις κάτι θα ξέρεις και επίσης λέω ότι δεν θα κερδίσει ο ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι.πρέπει πρώτα να μάθεις να χάνεις και μέσα από τα λάθη σου μετά θα μάθεις να παίρνεις και τα παιχνίδια.και γιατί δεν τον παίζεις τον ΟΣΦΠ στο πλαίυ σταίσιον να είσαι και σίγουρος ότι θα νικήσεις.
δηλαδή ποιοι είναι οι μεγάλοι παικταράδες του ΟΣΦΠ και δεν πρέπει να τους ζορίζουμε στα εγχώρια παιχνίδια μην πάθουν τίποτα?
καλά κατάλαβα το πόσο σε ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και τι σχέση έχεις με αυτό φαίνεται όταν πηγαίνει γήπεδο έχεις μπροστά σου εκείνο τον μαλάκα με το πανό και δεν βλέπεις γιατί απ ότι κατάλαβα έχεις τελείως μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο.και κάτι τελευταίο αρίων.... γιατί μας έχεις εδώ και ταίζουμε αυτό το θρεντ του κώλου ... ενώ νομίζετε ότι μιλάτε για μπάλα.
Πάψε να ασχολήσε με τι κάνει ο ολυμπιακός γιατί υποβαθμίζεις την δικιά σου ομάδα... την βάζεις σε δεύτερη μοίρα.
αλλά βέβαια ο μορφωμένος ο άνθρωπος από κάτι τέτοια φαίνεται... δεν κοιτάζει τι γίνεται σπίτι του αλλά ασχολείται με τους γείτονες. κοίτα λοιπόν να σε αξιώσει ο θεός να δεις την ομάδα σου να παίζει με την τσέλσι όπως ο ολυμπιακός, τράβα άναψε κανένα κεράκι και τα ξαναλέμε.
και πες μου αν είδες κακή μπάλα απο τον θρύλο στην ευρώπη μέχρι στιγμής.και πες μου αν το μυαλό σου μπορεί και περνάει τα σύνορα της ελλάδας... ή καλήτερα πες μου αν πιάνεις ΝΕΤ στο σπίτι σου και βλέπεις καθόλου CL
εσύ όταν πας στο γήπεδο το παίζεις βαρούχας... τι έγινε σε κόψανε στον διαγωνισμό της ΝΕΤ και είσαι ελέυθερος επαγγελματίαςκαλά κατάλαβα το πόσο σε ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και τι σχέση έχεις με αυτό φαίνεται όταν πηγαίνει γήπεδο έχεις μπροστά σου εκείνο τον μαλάκα με το πανό και δεν βλέπεις γιατί απ ότι κατάλαβα έχεις τελείως μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο.
δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά και πάλι όταν μου λες ότι δεν πολυασχολείσαι με το ποδόσφαιρο τι να κουβεντιάσουμε που είσαι ευχαριστημένος μα αυτό που βλέπεις σήμερα και όλα αυτά τα νούμερα του σήμερα φοράνε αυτές της φανέλες που της φόραγαν ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου?δεν έχω ακουμπήσει ποδοσφαιρο στο πλαυ σταισον που λες αλλά για να το αναφέρεις κάτι θα ξέρεις και επίσης λέω ότι δεν θα κερδίσει ο ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι.πρέπει πρώτα να μάθεις να χάνεις και μέσα από τα λάθη σου μετά θα μάθεις να παίρνεις και τα παιχνίδια.
και αφού κάποιος ισχυρίστηκε ότι είμαστε άμπαλοι που μιλάμε έτσι... γιατί δεν ρωτάς αυτόν που είναι φουσκομένος με μπαλάκια να σου πει.
ήξερα ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό.αυτό που βλέπω είναι ότι ο θρύλος πάει μια χαρά... καμία ομάδα δεν είναι στα καλά της πάντα... και μιας και έχουμε την τσέλσι στο στόμα μας, εσύ τι θα έλεγες ότι η τσέλσι είναι μια μικρή ομαδούλα επείδή μόνο τα τελευταία χρόνια πάει καλά στο CL και στο αγγλικό πρωτάθλημα? εσύ για να φτιάξεις μια ομάδα κοιτάς πίσω. εεερεεεε κάτι ανθρώπους με μέλλον που έχουμε να συναναστραφούμε...Έβγαλε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο!!!!
Και στατιστικά να το πάρεις μια χρονιά στα 12 χρόνια που βγαίνετε CL κάποτε θα παίζατε και μπάλα για 6 παιχνίδια και μόνο για αυτά. Που στο κάτω-κάτω γελάτε λίγο επειδή οι άλλες ομάδες δεν σας παίρνουν στα σοβαρά.
απλά φίλε μου της περισσότερες φορές πάω μικρές κατηγορίες και βλέπω αυτό που βλέπω εκεί και με ικανοποιή καλύτερα από μια μεγάλη ομάδα με αυτά τα δήθεν ακριβοπληρωμένα σαπάκια που έχουν κουβαλήσει εδώ.εσύ όταν πας στο γήπεδο το παίζεις βαρούχας... τι έγινε σε κόψανε στον διαγωνισμό της ΝΕΤ και είσαι ελέυθερος επαγγελματίας
δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά και πάλι όταν μου λες ότι δεν πολυασχολείσαι με το ποδόσφαιρο τι να κουβεντιάσουμε που είσαι ευχαριστημένος μα αυτό που βλέπεις σήμερα και όλα αυτά τα νούμερα του σήμερα φοράνε αυτές της φανέλες που της φόραγαν ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου?
αν οι σημερινοί παράγοντες αγαπούσαν το ποδόσφαιρο της φανέλες με τα νούμερα από το 1 έως το 11 θα της είχαν αποσύρει.
όχι δεν βλέπεις καλύτερη μπάλα... εκτός και αν βλέπεις 2η κατηγορία στην αγγλία. εγώ παρακολουθώ τον παναιτωλικό από τότε που ήταν στην δ' εθνική.. και δεν είδα μπάλα καλή σε πολλά παιχνίδια.απλά φίλε μου της περισσότερες φορές πάω μικρές κατηγορίες και βλέπω αυτό που βλέπω εκεί και με ικανοποιή καλύτερα από μια μεγάλη ομάδα με αυτά τα δήθεν ακριβοπληρωμένα σαπάκια που έχουν κουβαλήσει εδώ.