Νέα

Το πρωτάθλημα του μακάκα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ο σερ Τάκης προλάβει τα αυγά του Πάσχα?

• οχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ναι

• θα γινει βοηθός του Αλέφαντου

• θα κουρεύει το γκαζόν

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
NAI τώρα το θυμήθηκες... όταν ξεκινάς μια ψηφοφορία κοιτάς αντικειμενικά τα πράγματα... βγάλε τις παροπίδες και μετά πόσταρε

Απο κουμούνι ζητάς να βγάλει τις παροπίδες?Στον αιώνα τον άπαντα δεν πρόκειται ποτέ...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Όταν έχασα από Χετάφε ένας μου μόστραρε το έμβλημα τους, αλλά του είπα ότι έχει και ο καιρός γυρίσματα!!!
:grin: :grin: :grin:
ναυαρχε σου θυμιζει τιποτα ο αστερας? :2funny:  :2funny:  :2funny:

Τα δικά μας χάλια....
επ γεια σου ναυαρχε
Καλησπέρα σε όλους και ηρεμήστε,Σαβατόβραδο και ωραία βραδιά για τσάρκες.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
εγώ δεν σε αποκάλεσα κατ αρχήν τίποτα δεν έβαλα την ΑΕΚ γιατί απλά δεν διεκδικούμε τίποτα ακόμα και αν κερδίσουμε αύριο, όταν κρίνεις κάτι να τα σκέφτεσαι όλα απλά με αυτά που έγραψες έδειξες ότι είσαι αληθινός γαύρος.
Καλά του τα λές του παιδιού αλλά να, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια......
Δεν αλλάζεις τα κειμενάκια που έχεις κάτω απο το άβαταρ και στην υπογραφή σου?
Έτσι, για να δένει καλύτερα το γλυκό βρε αδερφέ.

Επισκέπτης
Καλά του τα λές του παιδιού αλλά να, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια......
Δεν αλλάζεις τα κειμενάκια που έχεις κάτω απο το άβαταρ και στην υπογραφή σου?
Έτσι, για να δένει καλύτερα το γλυκό βρε αδερφέ.
θα βάλω τώρα αυτό.

Συνημμένα

• GAVROS_ESTI.jpg
    GAVROS_ESTI.jpg
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 17

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μεθαύριο θα βάλει της Τσέλση.
Ναι, αλλά της ΑΕΚ δεν πρόκειται να το βάλει....χεχεχε...ζήστε με τις επιτυχίες των άλλων.
Το κακό είναι πως αύριο και να τον φάτε και να γείρετε από τα βαζέλια, κανείς Ολυμπιακός δεν θα πανηγυρίσει...αυτό είναι το θέμα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ δεν σε αποκάλεσα κατ αρχήν τίποτα δεν έβαλα την ΑΕΚ γιατί απλά δεν διεκδικούμε τίποτα ακόμα και αν κερδίσουμε αύριο, όταν κρίνεις κάτι να τα σκέφτεσαι όλα απλά με αυτά που έγραψες έδειξες ότι είσαι αληθινός γαύρος.
Κι εσύ τώρα αρίωνα γιατί βρίζεις όλους τους γαύρους; Γιατί γενικεύεις; Εκείνος σε έβρισε προσωπικά, βρίσε τον κι εσύ ανάλογα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Οχι και τόσο.

Α, και ξεκαθάρισε τι πεντάρα θέλεις γιατί αν, σπάσει κανένας διάολος το ποδαρι του, κερδίσουμε δεν νομίζω οτι θα βάλουμε παραπάνω απο ενα.
Άντε δυο, αλλά πολύ δύσκολα.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Προηγείται όπως φαίνεται με διαφορά πια είναι η πιο ανύπαρκτη ομάδα... Για αυτό φοβόταν να την βάλει ο αρίωνας :2funny: :2funny: :2funny: :crazy: :crazy: :crazy:

Επισκέπτης
Κι εσύ τώρα αρίωνα γιατί βρίζεις όλους τους γαύρους; Γιατί γενικεύεις; Εκείνος σε έβρισε προσωπικά, βρίσε τον κι εσύ ανάλογα
στα δικαστήρια υπάρχει καταδίκη από πρόθεση αλλά και υπόθαλψη εγκληματία μερικοί που τώρα κάνετε τους ουδέτερους είστε και εσείς ένοχοι όταν ανέχεστε κάποιον και βρίζει κάποιον προσωπικά μετά την Χετάφε το έγραψα όταν έρθει η ώρα θα τους ξεσκίσω μερικούς θρασύδειλους.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
να στο πω αρβανίτικα? αει κίχου ανατρεπώμενε.

Μετάφραση κουμούνα?Δεν κάνω παρέα με αλβανούς όπως εσύ για να ξέρω την γλώσσα τους

Πήρε πούλο πάντως η Αεκ σου στο poll όπως παίρνει και πάντα έξω.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
στα δικαστήρια υπάρχει καταδίκη από πρόθεση αλλά και υπόθαλψη εγκληματία μερικοί που τώρα κάνετε τους ουδέτερους είστε και εσείς ένοχοι όταν ανέχεστε κάποιον και βρίζει κάποιον προσωπικά μετά την Χετάφε το έγραψα όταν έρθει η ώρα θα τους ξεσκίσω μερικούς θρασύδειλους.
Κράτα μικρό καλάθι.
Πολλοί έχουν ξεφύγει και αρκετές φορές μάλιστα...

Επισκέπτης
Κράτα μικρό καλάθι.
Πολύ έχουν ξεφύγει και αρκετές φορές μάλιστα...
όταν κρίνει
Είναι κάτι κλασοπαπαδιές τα κουμούνια!
σε αυτό εδώ το φασιστοειδές που συνέχεια με προκαλεί με αυτούς τους χαρακτηρισμούς γιατί δεν του την πέφτετε και κατά πόσον οι μοντ έχουν βάλει κάτι τέτοιους στην θέση τους?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι καλά άμα σας το δώσουν μην το πάρετε... εσύ αποφασίζεις τι διεκδικεί η ΑΕΚ και τι όχι... ή ψηφίζετε όλοι μαζί?

ναι γαύρος είμαι και το έχω δηλώσει και παλιότερα και συχνά διαβάζω και το θρεντ του γαύρου. αν όμως έγραφα κάτι τέτοιο θα ήμουν πολύ μαλάκας.

αλλά τι να ασχοληθεί κανείς με τον κάθε τυχαίο που μόλις στραβοπατήσει ο αντίπαλος χαίρεται για να ξεχνάει τα δικά του τα χάλια.

και μια ερώτηση : εσύ με πιο σκεπτικό το άνοιξες το θέμα? τι θες να μας πεις ότι ο βαζελος και ο γαυρος είναι καφενείο και η ΑΕΚ δεν είναι?... κοίτα να κρατήσετε ανοιχτό το μπουρδέλο σας και κάνετε και καμιά μετάνοια μπας και πάρει κανέναν βαθμό ο ολυμπιακός και βγείτε και εσείς στο CL.

με τις υγείες σου

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
όταν κρίνεισε αυτό εδώ το φασιστοειδές που συνέχεια με προκαλεί με αυτούς τους χαρακτηρισμούς γιατί δεν του την πέφτετε και κατά πόσον οι μοντ έχουν βάλει κάτι τέτοιους στην θέση τους?

Κοίτα λίγο τα χάλια σου και την προκλητικότητα που προκαλείς εδώ μέσα με τα κουμουνιστικά κομπλεξ σου και τα οπαδικά σου και μετά μίλα για φασίστες και προκλήσεις.
Βγάλε καταρχήν το αβαταρ σου που προσβάλει ένα σωρό κόσμο.
Αφού η ΑΕΚ είναι ανύπαρκη ομάδα τι την ψάχνεις ρε κακομοίρη...
Και ναι κλασοπαπαδίες είστε εσείς τα κουμούνια.Δεν έβαζες την ΑΕΚ για να μην φανεί που την έχει γραμμένη ο κόσμος και όταν πλάκωσαν τα γιαούρτια αναγκάστηκες να την βάλεις.
Για γιαούρτια και αυγούλωμα είστε ρε κουμούνες όλοι σας κομπλεξικά άτομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom