Επισκέπτης
συμφωνείται ότι είναι το χειρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών? και τελικά θα το πάρει κάποια ανύπαρκτη ομάδα?
συμφωνείται ότι είναι το χειρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών? και τελικά θα το πάρει κάποια ανύπαρκτη ομάδα?
Tην ΑΕΚ γιατί δεν την έβαλες????
θεωρείς ότι είναι λιγότερο ανύπαρκτη..????
Στην ίδια μοίρα είστε αδερφέ...!!!
εσείς μεταξύ σας αποκαλείται ο ένας τον άλλο ανύπαρκτο και έβαλα αυτή την ψηφοφορία για να ξεκαθαρίσετε τους λογαριασμούς σας.Αρίωνα εγώ θέλω να ψηφίσω ως πιο ανύπαρκτη ομάδα το Αεκάκι αλλά βλέπω ότι δεν έχει επιλογή...
Δημοκράτες μου ....
εχει γινει πολλες φορες αυτο.δε θα ειναι και η πρωτη.συμφωνείται ότι είναι το χειρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών? και τελικά θα το πάρει κάποια ανύπαρκτη ομάδα?
Tην ΑΕΚ γιατί δεν την έβαλες????
θεωρείς ότι είναι λιγότερο ανύπαρκτη..????
Στην ίδια μοίρα είστε αδερφέ...!!!
Σωστός αν και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Στ'αρχίδια μου τους γράφω όλους ;)
δεν ασχολούμαι με το άθλημα....
αλλά θα γούσταρα να το έπαιρνε μια άλλη ομάδα
εκτός οσφπ, παο, αεκ!!
το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει καλυτερος.Σωστός αν και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Φέτος το χαρίσαμε με τις που κάναμε.
Μακάρι να το πάρει ο καλύτερος
οκ θα βάλω και αυτή την επιλογή.Καλά λένε αρίων, βάλε και ΑΕΚ
Ρε πατριώτη τι avatar είναι αυτό?????Πω πω ρε φίλε το μαχαίρι στην πληγή γυρίζεις.....Καλά λένε αρίων, βάλε και ΑΕΚ
εγώ δεν σε αποκάλεσα κατ αρχήν τίποτα δεν έβαλα την ΑΕΚ γιατί απλά δεν διεκδικούμε τίποτα ακόμα και αν κερδίσουμε αύριο, όταν κρίνεις κάτι να τα σκέφτεσαι όλα απλά με αυτά που έγραψες έδειξες ότι είσαι αληθινός γαύρος.αρίωνα μόλις έδειξες πόσο για τον πούτσο άνθρωπος είσαι. άντε καλό πρωτάθλημα την 2α παρουσία στο αεκάκι. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ
Ρε πατριώτη τι avatar είναι αυτό?????Πω πω ρε φίλε το μαχαίρι στην πληγή γυρίζεις.....
ναυαρχε σου θυμιζει τιποτα ο αστερας?Ρε πατριώτη τι avatar είναι αυτό?????Πω πω ρε φίλε το μαχαίρι στην πληγή γυρίζεις.....
μεθαύριο θα βάλει της Τσέλση.Ρε πατριώτη τι avatar είναι αυτό?????Πω πω ρε φίλε το μαχαίρι στην πληγή γυρίζεις.....
επ γεια σου ναυαρχεΡε πατριώτη τι avatar είναι αυτό?????Πω πω ρε φίλε το μαχαίρι στην πληγή γυρίζεις.....