Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
Έχει μέλλον, αλλά όχι και ντερέκι.
Η Spotakova, ναι. Legend στο ακόντιο.
Σαν το πουτάνι τη Μανιάνι καμία
Έχει μέλλον, αλλά όχι και ντερέκι.
Ντερέκι είναι. Δες μπράτσα. Αν σου χώσει μπουνιά θα βρεθείς 10 μέτρα μακριάΈχει μέλλον, αλλά όχι και ντερέκι.
Μα εννοείται ότι άλλο το Παγκόσμιο και άλλο το Πανευρωπαϊκό. Στο Παγκόσμιο συμμετέχουν περισσότερες χώρες, υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, πιο δύσκολες συνθήκες, περισσότερο άγχος. Δεν είναι τυχαίο ότι π.χ. η Τζένγκο που χθές κατέκτησε το χρυσό, στο παγκόσμιο δεν προκρίθηκε καν στο τελικό του ακοντισμού.Το ξέρω ότι το βάδην είναι άθλημα «παππούδων» συγκριτικά με τα σπριντ. Πάντως, στο Παγκόσμιο βγήκε 4η με χρόνο 2:41:58 και
στο Πανευρωπαϊκό 1η με χρόνο 2:47:00. Για αυτό μίλησα για κούρσα και ανταγωνισμό.
Τα διάβασα αυτό όπως και το πινακάκι στο τέλος του λήμματος. Ωστόσο και πάλι διατηρώ επιφυλάξεις, γιατί έχω δει πολλά στον χώρο του αθλητισμού και πολλούς πρόθυμους να πιστέψουν στο «θαύμα». Άλλωστε, όπως έχει πει και ο Χρήστος Τζέκος «ντοπέ είναι όποιος πιάνεται».
Τυπε, σιγά την ταπείνωση. Τους ξεκωλιασε ο μπάρμπα κεντερης τους νιγκα.Ο κλασικός Έλληνας που χατακτηριζεις έχει ταπεινωθει από Θάνου - κεντερη γι αυτό κρατάει μικρό καλαθι
Το ψάχνουμε ακόμα....το αν δινει κωλο το λυσαμε ή ηρθα νωρις;
Η εργασία της στο μαγαζί ίσως να λειτουργήσε ως μια επιπλεον προπόνηση...μην είστε τόσο καχύποπτοι.Προφανώς όλοι θέλουμε να χαρούμε με την επιτυχία της, αλλά διπλό χρυσό στη δύση της καριέρας της όταν μέχρι στιγμής δεν είχε ανέβει σε βάθρο προκαλεί ερωτηματικά. Ειδικός δεν είμαι να γνωρίζω πόσο δύσκολες ήταν οι συγκριμένες κούρσες, τι ανταγωνισμό είχε κλπ., αλλά δυστυχώς η εμπειρία από τέτοιες ξαφνικές επιτυχίες παραπέμπει αλλού. Το αστείο και ενδεικτικό της κατάντιας της χώρας είναι ότι όλες οι πολύκροτες υποθέσεις ντόπινγκ στην Ελλάδα κατέληξαν σε αθώωση από τα δικαστήρια, ενώ στο εξωτερικό κόβουν κώλους. Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι δεν θα διαψευστεί η επιτυχία της.
το αν δινει κωλο το λυσαμε ή ηρθα νωρις;
τυπε μετά τα δυο χρυσα οι τιμες στο τσιπουραδικο εχουν εκτοξευτεί λενε.. φαρμακείο ειναι πλεον.Καλα ολα αυτα αλλα το τσιπουραδικο θα συνεχισει να το τρεχει? Ξερουμε?
Μην γκρινιάζεις ρε...στην τιμή περιλαμβάνεται και αυτόγραφο της πρωταθλήτριας.τυπε μετά τα δυο χρυσα οι τιμες στο τσιπουραδικο εχουν εκτοξευτεί λενε.. φαρμακείο ειναι πλεον.
Μα εκεί στέκομαι και μόνο έτσι δικαιολογώ την επίδοση: χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, αν οι κορυφαίες στον κόσμο αθλήτριες του βάδην δεν είναι ευρωπαίες, τότε το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν χαμηλότερο και έτσι η νίκη ευκολότερη.Μα εννοείται ότι άλλο το Παγκόσμιο και άλλο το Πανευρωπαϊκό. Στο Παγκόσμιο συμμετέχουν περισσότερες χώρες, υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, πιο δύσκολες συνθήκες, περισσότερο άγχος. Δεν είναι τυχαίο ότι π.χ. η Τζένγκο που χθές κατέκτησε το χρυσό, στο παγκόσμιο δεν προκρίθηκε καν στο τελικό του ακοντισμού.
ΥΓ: Δυστυχώς ο Τζέκος έχει δίκιο. Ντοπε είναι όποιος πιάνεται.
Η εργασία της στο μαγαζί ίσως να λειτουργήσε ως μια επιπλεον προπόνηση...μην είστε τόσο καχύποπτοι.
Επίσης έκανε προετοιμασία στο υψόμετρο της Ευρυτανίας.Αλλη μια ενίσχυση του οργανισμού της...
Nα τον ακουτε τον Βαρο,μιλαει εκ πειρας,τα εχει ζησει αυτασιγα το αθλημα οι αλβανοι περπατουσαν ολο το βραδυ σε κακοτραχαλους δρομους και καταπιναν χιλιομετρα και αν εβλεπαν και τσεους εκαναν και σπριντ.
Ενδιαφέρον συσχετισμός...Δηλαδή τι να κάνουμε ρε τύπε; Να φωνάξουμε τις Κινέζες, τις Γιαπωνέζες, και τις Λατινοαμερικάνες να συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό για να ικανοποιηθείς εσύ από το επίπεδο του ανταγωνισμού;
Σαν κάτι Ελεεινίδες κάνεις που αν αυτός που τους την πέσει είναι λιγότερο όμορφος και πλούσιος από τον Μπραντ Πιτ δεν καταδέχονται ούτε να τον κοιτάξουν.
σιγα το αθλημα οι αλβανοι περπατουσαν ολο το βραδυ σε κακοτραχαλους δρομους και καταπιναν χιλιομετρα και αν εβλεπαν και τσεους εκαναν και σπριντ.
Δηλαδή τι να κάνουμε ρε τύπε; Να φωνάξουμε τις Κινέζες, τις Γιαπωνέζες, και τις Λατινοαμερικάνες να συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό για να ικανοποιηθείς εσύ από το επίπεδο του ανταγωνισμού;
Σαν κάτι Ελεεινίδες κάνεις που αν αυτός που τους την πέσει είναι λιγότερο όμορφος και πλούσιος από τον Μπραντ Πιτ δεν καταδέχονται ούτε να τον κοιτάξουν.
Αν κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις δεν φταίω εγώ. Και ναι, σε ένα άθλημα μπορεί οι ευρωπαίοι αθλητές να μην είναι καλοί ή σε κάποιο άλλο να ξεχωρίζουν για πολλούς και διάφορους λόγους. Λόγου χάρη, έχεις δει πολλούς ευρωπαίους (το γένος) αθλητές να είναι κορυφαίοι σπρίντερ; Μην κοιτάς που οι Άγγλοι κατεβάζουν μαύρους από τις αποικίες για να παίρνουν μετάλλια. Επίσης, δεν είμαι εγώ αυτός που ξαφνικά έμαθε τη συγκεκριμένη και της πλέκει το εγκώμιο, ενώ μέχρι πριν αγνοούσε την ύπαρξή της. Λυπάμαι, αλλά ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός και αυτό το λέω γενικά, όχι για τη συγκεκριμένη.Δηλαδή τι θες να μας πεις, ότι οι Ευρωπαίοι αθλητές και αθλήτριες είναι για τον πόυτσο;
Εγώ ούτε είδα κανένα να βγει στην Ομόνοια να πανηγυρίσει, ούτε φωταγωγήθηκε η Αθήνα. Το μόνο που βλέπω είναι κάτι μίζερους σαν εσένα που ψάχνουν αφορμή να μειώσουν όποιον πάει να ξεφύγει από την ελληνική σκατίλα.