Νέα

"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Εγώ πάντως σαν δημοσιογράφο τον έχω δεί να κρατάει αποστάσεις από όλους.

Εσύ έχεις διαβάσει κάτι διαφορετικό?

Γενικα, ειναι μεταξυ Σημιτη, Κουβελη και Δρασης (αυτο που λεμε "προοδευτικος χωρος").

Δεν προκειται για "μυστικο".

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
και απο τιποτα μεγαλοκοπελες με "ποιοτητα" που νομιζουν οτι ειναι Γλυκατζη Αρβελερ επειδη βλεπουν πρωταγωνιστες και ειναι καψουρες με το "πνευμα" του τεο...

Σε αντίθεση με τον μέσο νοήμονα ψηφοφόρο που θα προτιμήσει ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΧΑ/ΑΝΕΛ/ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ ... ή ακόμα καλύτερα θα κάνει στο "διεφθαρμένο σύστημα" τη μούρη κρέας απέχοντας από την ψηφοφορία και πηγαίνοντας για φραπεδιά και τσίπουρα τις μέρες των εκλογών ...

Διαβάζω τα όσα γράφονται εδώ και προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θεωρούν "αξιόπιστη εναλλακτική πολιτική πρόταση" οι περισσότεροι εδώ μέσα ... και ΚΥΡΙΩΣ με ποιο κριτήριο θα την αξιολογούσαν εάν αυτή - υποθετικά - εμφανιστεί ...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ή ακόμα καλύτερα θα κάνει στο "διεφθαρμένο σύστημα" τη μούρη κρέας απέχοντας από την ψηφοφορία και πηγαίνοντας για φραπεδιά και τσίπουρα τις μέρες των εκλογών ...

μπορει μετα τα τσιπουρα να παει για ραμπο στο βουνο εσυ τι ζορι τραβας αδελφε?
με το ζορι να ψηφισουμε τον πρωκταγκον δεν παιζει, παρατα τα....

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
μπορει μετα τα τσιπουρα να παει για ραμπο στο βουνο εσυ τι ζορι τραβας αδελφε?
με το ζορι να ψηφισουμε τον πρωκταγκον δεν παιζει, παρατα τα....

Το πρόβλημα μου είναι απλά ότι η ψήφος μου και η ψήφος (ή η μή ψήφος) του οποιουδήποτε "ράμπο" επηρεάζει στον ίδιο βαθμό την ζωή των επόμενων γενιών ελλήνων ...

Πάντως, είμαι εξοικειωμένος με τις ατέλειες της "δημοκρατίας", μην ανησυχείς.

Επισκέπτης
Ποιός είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης

Γεννήθηκε το 1963 στο χωριό Δραπανιάς Χανίων και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα της Δυτικής Αττικής.

Ξεκίνησε την δημοσιογραφία το 1984. Έχει δουλέψει από τον «902 Αριστερά στα FM» μέχρι το ραδιόφωνο του Σκάι. Και από την «Μεσημβρινή» μέχρι την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»
http://images.watchit.gr/?h=462&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2014/02/26/1295758.jpg[/img[/URL]]
Για δυο χρόνια (1985-1987) ασχολήθηκε με την επιμόρφωση των Ρομ (τσιγγάνων ή γύφτων).

Έχει εκδώσει 3 βιβλία από τον «Ποταμό»: «Εξομολογήσεις Πρωταγωνιστών», «Οι άνθρωποι μου», «Αυτό που ζούμε» (με σκίτσα του Δημήτρη Χαντζόπουλου).

Το 2000 ξεκίνησε τους «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» στην ΝΕΤ και από το 2006 μέχρι σήμερα που ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την δημοσιογραφία στο Mega. Παράλληλα κάθε Σάββατο παρουσίαζε στα «Νέα» τους «άλλους Πρωταγωνιστές».

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το πρόβλημα μου είναι απλά ότι η ψήφος μου και η ψήφος (ή η μή ψήφος) του οποιουδήποτε "ράμπο" επηρεάζει στον ίδιο βαθμό την ζωή των επόμενων γενιών ελλήνων ...

Πάντως, είμαι εξοικειωμένος με τις ατέλειες της "δημοκρατίας", μην ανησυχείς.

το κακο με την καθολικη ψηφοφορια ειναι ως γνωστον οτι ειναι....καθολικη  :grin:
αλλα  βαση αυτου του πολιτικου καθεστωτος κινουμαστε εκτος αν προτιμας το σοβιετ της ΕΥΔΑΠ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η καποιο συμβουλιο στρατιωτικων να ασκει εξουσια οποτε μετα κανουμε αλλη συζητηση  :rolleyes:

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
το κακο με την καθολικη ψηφοφορια ειναι ως γνωστον οτι ειναι....καθολικη  :grin:
αλλα  βαση αυτου του πολιτικου καθεστωτος κινουμαστε εκτος αν προτιμας το σοβιετ της ΕΥΔΑΠ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η καποιο συμβουλιο στρατιωτικων να ασκει εξουσια οποτε μετα κανουμε αλλη συζητηση  :rolleyes:

49AD37B0F7578239420D6431D8714BBD.jpg

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
το κακο με την καθολικη ψηφοφορια ειναι ως γνωστον οτι ειναι....καθολικη  

Μπορείς να κάνεις καθολική ψηφοφορία κ με άλλους τρόπους πέραν του τρέχοντος γνωστού πάντως.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θέλει και 10€ ο λεμές................?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ανακοινώθηκε κάμμια άλλη περσόνα που θα συνδράμει μήπως;

Προσωπικά τον βρίσκω εμετικό, μια σοφιστικέ Στεφανίδου.

edit: υγ: Αν κ οφείλω να ομολογήσω ότι αρκετά από τα θέματα των εκπομπών του παρουσιάζουν ενδιαφέρον.
+1000

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Εγώ πάντως σαν δημοσιογράφο τον έχω δεί να κρατάει αποστάσεις από όλους.

Εσύ έχεις διαβάσει κάτι διαφορετικό?
κι εδω ειναι το προβλημα....οτι κραταει αποστασεις....οταν καταρεουν τα παντα και η σαπιλα παραμενει η ιδια κι απαραλλαχτη, βγαινεις και καταγγελεις, και δεν κανεις την παπια.....χορτασαμε ουδετεροτητα σ αυτη τη χωρα...θεση ο συγκεκριμενος ποτε δεν πηρε...κι δικαιολογημενα αφου δουλευε στο μεγκαλο καναλακι ;)
κι εμενα καποτε ο συγκεκριμενος μου ηταν πολυ συμπαθης, τα τελευταια χρονια τον σιχαθηκα....
ο tomito με καλυψε απολυτα με το χαρακτηρισμο του ως "αρσενικη στεφανιδου"

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ομοιοεπαγγελματικά.

Ή/και με συντελεστές βαρύτητας ανά ηλικιακή ομάδα (με το 30-50 να έχει την μέγιστη βαρύτητα) ... ή/και βάσει μορφωτικού επιπέδου ... μην τα λές όμως αυτά δυνατά ... γιατί τότε γίνεσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ ...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Τώρα οι έδρες του κοινοβουλίου μοιράζονται με κριτήρια γεωγραφικά δλδ τις εκλογικές περιφέρειες.
Στο άλλο μοιράζονται βάσει επαγγελματικής ιδιότητας.
Αντιπροσώπευση δλδ όλων των επαγγελματικών ομάδων, βάσει του μεγεθού τους.

Στο πιο ακραίο παράδειγμα όχι μόνο επαγγελματικής ιδιότητας.
Αλλά οποιασδήποτε ιδιότητας επιλέξει ο ψηφοφόρος ο ίδιος.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Επιτέλους και ένα νέο πρόσωπο στο σάπιο πολιτικό σύστημα.Θα τον ψηφίσω αν μου βρει καμιά θέση να κάνω το μπουμερανγκ στους πρωταγωνιστές  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom