Εγώ πάντως σαν δημοσιογράφο τον έχω δεί να κρατάει αποστάσεις από όλους.
Εσύ έχεις διαβάσει κάτι διαφορετικό?
Γενικα, ειναι μεταξυ Σημιτη, Κουβελη και Δρασης (αυτο που λεμε "προοδευτικος χωρος").
Δεν προκειται για "μυστικο".
Εγώ πάντως σαν δημοσιογράφο τον έχω δεί να κρατάει αποστάσεις από όλους.
και απο τιποτα μεγαλοκοπελες με "ποιοτητα" που νομιζουν οτι ειναι Γλυκατζη Αρβελερ επειδη βλεπουν πρωταγωνιστες και ειναι καψουρες με το "πνευμα" του τεο...
Γενικα, ειναι μαλακας ερωτευμενος με τον εαυτο του.
Δεν προκειται για "μυστικο".
ή ακόμα καλύτερα θα κάνει στο "διεφθαρμένο σύστημα" τη μούρη κρέας απέχοντας από την ψηφοφορία και πηγαίνοντας για φραπεδιά και τσίπουρα τις μέρες των εκλογών ...
μπορει μετα τα τσιπουρα να παει για ραμπο στο βουνο εσυ τι ζορι τραβας αδελφε?
με το ζορι να ψηφισουμε τον πρωκταγκον δεν παιζει, παρατα τα....
Το πρόβλημα μου είναι απλά ότι η ψήφος μου και η ψήφος (ή η μή ψήφος) του οποιουδήποτε "ράμπο" επηρεάζει στον ίδιο βαθμό την ζωή των επόμενων γενιών ελλήνων ...
Πάντως, είμαι εξοικειωμένος με τις ατέλειες της "δημοκρατίας", μην ανησυχείς.
το κακο με την καθολικη ψηφοφορια ειναι ως γνωστον οτι ειναι....καθολικη
αλλα βαση αυτου του πολιτικου καθεστωτος κινουμαστε εκτος αν προτιμας το σοβιετ της ΕΥΔΑΠ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η καποιο συμβουλιο στρατιωτικων να ασκει εξουσια οποτε μετα κανουμε αλλη συζητηση
το κακο με την καθολικη ψηφοφορια ειναι ως γνωστον οτι ειναι....καθολικη
Μπορείς να κάνεις καθολική ψηφοφορία κ με άλλους τρόπους πέραν του τρέχοντος γνωστού πάντως.
για λέγε ...
+1000Ανακοινώθηκε κάμμια άλλη περσόνα που θα συνδράμει μήπως;
Προσωπικά τον βρίσκω εμετικό, μια σοφιστικέ Στεφανίδου.
edit: υγ: Αν κ οφείλω να ομολογήσω ότι αρκετά από τα θέματα των εκπομπών του παρουσιάζουν ενδιαφέρον.
λεμές................?
κι εδω ειναι το προβλημα....οτι κραταει αποστασεις....οταν καταρεουν τα παντα και η σαπιλα παραμενει η ιδια κι απαραλλαχτη, βγαινεις και καταγγελεις, και δεν κανεις την παπια.....χορτασαμε ουδετεροτητα σ αυτη τη χωρα...θεση ο συγκεκριμενος ποτε δεν πηρε...κι δικαιολογημενα αφου δουλευε στο μεγκαλο καναλακι ;)Εγώ πάντως σαν δημοσιογράφο τον έχω δεί να κρατάει αποστάσεις από όλους.
Ομοιοεπαγγελματικά.