Νέα

"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ο άνθρωπος σου μιλάει για ένα σύστημα σταθμισμένης κοινοβουλευτικής αντιπροσωπευτικότητας ...

Αυτό θεωρείται βέβαια φασιστικό από τους δήθεν προοδευτικούς και δημοκράτες.

Επαρκέστερη αντιπροσώπευση των δυνάμεων της κοινωνίας φίλτατε.
Αν είναι πιο λογικό να χωρίζουμε την κοινωνία σε Αρκάδες, Αχαιούς, Μακεδόνες και Κρητικούς για να αντιπροσωπευθούν πολιτικά από το να τους χωρίσουμε με κάποιον άλλον τρόπο το συνεχίζουμε κ έτσι δεν υπάρχει θέμα. Αλλοίμονο. Άλλωστε λειτουργεί ικανοποιητικά, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Επαρκέστερη αντιπροσώπευση των δυνάμεων της κοινωνίας φίλτατε.
Αν είναι πιο λογικό να χωρίζουμε την κοινωνία σε Αρκάδες, Αχαιούς, Μακεδόνες και Κρητικούς για να αντιπροσωπευθούν πολιτικά από το να τους χωρίσουμε με κάποιον άλλον τρόπο το συνεχίζουμε κ έτσι δεν υπάρχει θέμα. Αλλοίμονο. Άλλωστε λειτουργεί ικανοποιητικά, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Επί της αρχής συμφωνώ. Όμως θα υπάρξουν τεχνικά ζητήματα. πχ.

-Τι γίνεται με τους γενικώς και αορίστως "Ιδιωτικούς Υπαλλήλους" που περιλαμβάνουν από ντιλιβεράδες μέχρι υπαλλήλους γραφείου?
-Τί γίνεται με τους μακροχρόνια άνεργους και ετεροαπασχολούμενους?
-Πως αντιμετωπίζεται η επαγγελματική κινητικότητα που τείνει να γίνει καθεστώς στις χαμηλότερου μορφωτικού επιπέδου ομάδες?
-Ο Δημόσιος υπάλληλος μηχανικός θα εκπροσωπείται ώς "μηχανικός" ή ώς "δημόσιος υπάλληλος"? κτλ

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο άνθρωπος σου μιλάει για ένα σύστημα σταθμισμένης κοινοβουλευτικής αντιπροσωπευτικότητας ...

Αυτό θεωρείται βέβαια φασιστικό από τους δήθεν προοδευτικούς και δημοκράτες.

ρε τύπε δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή αν είναι φασιστικό ... προσπαθώ να καταλάβω σε τι είναι καλύτερο από το υπάρχον σύστημα ...  

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Αν δεν το κατάλαβες δεν απάντησες στην ερώτησή μου.
σου απαντω εμμεσως τυπε, προτιμω να βγαζω τις κρισεις και τα συμπερασματα μονος μου και οχι να μου τις σερβιρουν τυποι σαν κι αυτους που μου αναφερεις...αυτο εχει να κανει περισσοτερο με την αντιληπτικοτητα του καθενος παρα με το μεσο που χρησιμοποιει ο καθενας ως πηγη μιας πληροφοριας....δεν θα μπω στη διαδικασια να σου αναφερω ποιους θεωρω αξιοπιστους ή οχι....αυτο νομιζω μπορεις να το κρινεις κι μονο σου με βαση τα συμφεροντα που διακυβευονται ;)

για παραδειγμα μπορεις να αξιολογησεις μια πληροφορια, διαβαζοντας την απο οσα περισσοτερα διαφορετικα μεσα μπορεις...κι επειτα εσυ ο ιδιος να κανεις τις εκτιμησεις σου....

εμ παση περιπτωση για να μην μακρυγορουμε, αν νομιζεις οτι ο σταυρος, ή παυλος ή ολγα ή οποιοσδηποτε απ αυτο το συναφι μπορει να συγκρουστει με το κατεστημενο και τα μεγαλα συμφεροντα που λυμαινονται τη χωρα...βουαλα!...εγω δεν πιστευω σ αυτους...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.948
Πόντοι
6.515
a και ο ΣΚΑΙ παιζει πολυ δυνατα (κι εχει εξαιρετικους προπαγανδιστες, δημοσιογραφους ηθελα να πω)...αντικειμενικοτατα μεσα ενημερωσης....δεν χρειαζεται καθολου να κουρασεις το εγκεφαλο σου και να σκεφτεις....στα σερβιρουν ολα ετοιμα ;)

τωρα για οσους προτιμουν να βγαζουν τις κρισεις και τα συμπερασματα μονοι τους, ας πανε αλλου  :tickedoff:

αυτοι τυπε εχουν γινει χειρότεροι. Κριμα γιατι καποτε αυτό το καναλι σημαινε ενημερωση. Το εκανε σαν τα μουτρα του ο τυπος ή για να είμαι πιο ακριβης σαν τον παναθηναικο  :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μια νέα πολιτική κίνηση γεννήθηκε από τον Σταύρο Θεοδωράκη του και "συνεργάτες" του ...

http://[URL unfurl="true"]www.topotami.gr/assets/img/logotype-potami.png[/img[/URL]]

[color=maroon][size=20pt]w w w . t o p o t a m i . g r[/size][/color]

Για περισσότερα: [URL unfurl="true"]http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=32059[/URL]

Για να δούμε ...  ρε μπάς και αποτελέσει ένα πυρήνα ορθολογισμού μέσα στο χάος !?  ...
[/quote]αλλο ενα κομμα με νεα προσωπα θα ειναι και αυτο

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Eίμαστε εκτός θέματος του νήματος. Κάποια άλλη στιγμή σε κάποιο άλλο νήμα.

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
σου απαντω εμμεσως τυπε, προτιμω να βγαζω τις κρισεις και τα συμπερασματα μονος μου και οχι να μου τις σερβιρουν τυποι σαν κι αυτους που μου αναφερεις...αυτο εχει να κανει περισσοτερο με την αντιληπτικοτητα του καθενος παρα με το μεσο που χρησιμοποιει ο καθενας ως πηγη μιας πληροφοριας....δεν θα μπω στη διαδικασια να σου αναφερω ποιους θεωρω αξιοπιστους ή οχι....αυτο νομιζω μπορεις να το κρινεις κι μονο σου με βαση τα συμφεροντα που διακυβευονται ;)

για παραδειγμα μπορεις να αξιολογησεις μια πληροφορια, διαβαζοντας την απο οσα περισσοτερα διαφορετικα μεσα μπορεις...κι επειτα εσυ ο ιδιος να κανεις τις εκτιμησεις σου....

εμ παση περιπτωση για να μην μακρυγορουμε, αν νομιζεις οτι ο σταυρος, ή παυλος ή ολγα ή οποιοσδηποτε απ αυτο το συναφι μπορει να συγκρουστει με το κατεστημενο και τα μεγαλα συμφεροντα που λυμαινονται τη χωρα...βουαλα!...εγω δεν πιστευω σ αυτους...

Με έπεισες.

Επειδή λοιπόν εμπιστεύομαι την κρίση, την αντιληπτικότητα και την σφαιρική ενημέρωση σου μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις με δύο λόγια αν θα πρέπει να πιστέψω τα όσα γράφονται εδώ ?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αυτοι τυπε εχουν γινει χειρότεροι. Κριμα γιατι καποτε αυτό το καναλι σημαινε ενημερωση. Το εκανε σαν τα μουτρα του ο τυπος ή για να είμαι πιο ακριβης σαν τον παναθηναικο  :S
:offtopic:
εχει ωραια μουνακια ομως...κατι ειναι κι αυτο  :grin:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
πλακα πλακα θα μαζεψει ψηφους ο Θεοδωρακης....

εχει περαση λεει στις γυναικες κ στους μη πολιτοκοιημενους νεους......

λετε να μας αφησει χαζους? :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Με έπεισες.

Επειδή λοιπόν εμπιστεύομαι την κρίση, την αντιληπτικότητα και την σφαιρική ενημέρωση σου μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις με δύο λόγια αν θα πρέπει να πιστέψω τα όσα γράφονται εδώ ?
ρε φιλαρακι, λυπησου με....τι με βαζεις να διαβασω 103 σελιδες!!!! ελεος!!!
κι πες οτι το διαβαζεις, δεν θα ψαξεις να το διασταυρωσεις κι απο αλλου, ή εστω να βριες μια αναφορα σ αυτο και καπου αλλου?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• tzimeros2.jpg
    tzimeros2.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 50
  • tzimeros5.jpg
    tzimeros5.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 59
OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
αλλο ενα κομμα με νεα προσωπα θα ειναι και αυτο

Πάντως να σου πώ την αλήθεια - αν και θεωρώ τον θεοδωράκη υπέρ του δέοντος "προοδευτικό" - έχω την κρυφή ελπίδα να πετύχει κάτι ... Στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι ...

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

φιλε δεν εκανε το καναλι σαν τον Παναθηναικο, αλλα δυστυχως εκανε τον Παναθηναικο σαν το καναλι.....

γιατι ο Παναθηναικος προυπηρχε εκατο χρονια πριν απο το καναλι....κ ηταν πολυ καλυτερα προ Αλαφουζου......

τουλαχιστον με τα πανω κ τα κατω οτυ ειχε σουμα καμια σαρανταρια πρωταθληματα κ κυπελλα...οχι οπως τωρα που εχει μονο πατο.....με Αλαφουζο....)

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ρε φιλαρακι, λυπησου με....τι με βαζεις να διαβασω 103 σελιδες!!!! ελεος!!!
κι πες οτι το διαβαζεις, δεν θα ψαξεις να το διασταυρωσεις κι απο αλλου, ή εστω να βριες μια αναφορα σ αυτο και καπου αλλου?

Αστειεύομαι ρε συ. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι χωρίς κάποιου είδους "επαγγελματικό" φιλτράρισμα είναι αδύνατον εάν δεν εντοπίσεις κάποια/ες σχετικά αξιόπιστες πηγές να αποκτήσεις άποψη για πράγματα που αφορούν στην ζωή σου ΠΑΡΑ την ευχέρεια που δίνει το ιντερνέτι ... Και εκεί μπαίνει ο ρόλος του δημοσιογράφου-ερευνητή ή του ειδικού-αναλυτή.

Αν τα μηδενίσουμε όλα και θεωρήσουμε τους πάντες το ίδιο αναξιόπιστους (όπως τείνεις να κάνεις), θα βρεθούμε να βαδίζουμε στην κινούμενη άμμο της απόλυτης σχετικοποίησης των πάντων (πχ διαπλεκόμενος ο ογκολόγος με τις φαρμακευτικές? κόβω την αντικαρκινική θεραπεία και πίνω φραπελιά γιατί λέει παπάντζες για να κονομήσει ...)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.948
Πόντοι
6.515
φιλε δεν εκανε το καναλι σαν τον Παναθηναικο, αλλα δυστυχως εκανε τον Παναθηναικο σαν το καναλι.....

γιατι ο Παναθηναικος προυπηρχε εκατο χρονια πριν απο το καναλι....κ ηταν πολυ καλυτερα προ Αλαφουζου......

τουλαχιστον με τα πανω κ τα κατω οτυ ειχε σουμα καμια σαρανταρια πρωταθληματα κ κυπελλα...οχι οπως τωρα που εχει μονο πατο.....με Αλαφουζο....)

συμφωνω απολυτα. Από βιασυνη τα γραψα αναποδα.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom