Νέα

"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
O τύπος απλά γράφει ότι ΔΕΝ θα μας σώσουν οι "άλλοι" ... ότι η όποια διαπραγμάτευση ΔΕΝ είναι το κύριο ζήτημα ... το ζήτημα είναι πώς θα παραχθεί πλούτος ενδογενώς ... τι θα κάνει ο καθένας από εμάς για την Ελλάδα ...

Ας απαντήσει στο γιατί σταμάτησε να παράγεται πλούτος ενδογενώς.
Μήπως, λέω μήπως, αποδειχεί ότι στήριζε κάτι διεφθαρμένα καθεστώτα ως πληρωμένη γραφίδα
Όπως κ να έχει ψήφους αμα κόβει από τα μεγάλα κόμματα για να μοιράζεται η τράπουλα κ να έχουμε να ασχολούμαστε δίκην χόμπυ μετά της πολιτικής ας πάει καλά.

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ας απαντήσει στο γιατί σταμάτησε να παράγεται πλούτος ενδογενώς.
Μήπως, λέω μήπως, αποδειχεί ότι στήριζε κάτι διεφθαρμένα καθεστώτα ως πληρωμένη γραφίδα
Όπως κ να έχει ψήφους αμα κόβει από τα μεγάλα κόμματα για να μοιράζεται η τράπουλα κ να έχουμε να ασχολούμαστε δίκην χόμπυ μετά της πολιτικής ας πάει καλά.

Παρθενογέννεση δεν υπάρχει. Άνθρωποι χωρίς παρελθόν είναι, στην πολιτική, άνθρωποι χωρίς μέλλον. Εκλογική δυναμική χωρίς αναγνωρισιμότητα δεν υπαρχει.

Προσωπικά θεωρώ ότι ώς δημοσιογράφος είναι επαρκέστατος και κατά βάση "αντικειμενικός".

Από εκεί και πέρα η εκλογική διαδικασία είναι "μενού" και όχι δημιουργική κουζίνα ... διαλέγουμε ΜΟΝΟΝ μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών.

Προσωπικά επιφυλάσσομαι να διαβάσω τις θέσεις τους σε ουσιώδη ζητήματα προτού βγάλω συμπεράσματα.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Χωρίς τις πλάτες (και την άδεια) του συνονόματού του δεν θα κουνούσε ρούπι.

Τη μέρα που κόψανε ρόδα μυρωμένα οι 58, έσκασε η πέστροφα η ποταμίσια.

Τυχαίο;

Υ.Γ. Όλα τα λεφτά ο Μητσικώστας στην τελευταία του εκπομπή...

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
στο άρθρο εντοπίζει τα προβλήματα που ήδη γνωρίζουμε

αν δεν αναφέρει στο πρόγραμμα του κόμματος συγκεκριμένες λύσεις = τι και κυρίως πώς,

πάμε για άλλα ;)

Σήμερα ρε συ βγήκανε στον αέρα ... κάτσε να δούμε τι φρούτα είναι και αυτοί ... Αμάν αυτή η μιζέρια του κωλοέλληνα!!! Ολο μπούρου μπούρου και κλαψομουνίαση για τους παλιούς και τα κομματόσκυλα και μόλις πάει να γεννηθεί κάτι νέο, μούτζα και ροχάλα με το καλημέρα και προτού ακούσουμε τα βασικά ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν αναγκάζει κανείς κανέναν να το χρηματοδοτήσει ... στο εξωτερικό τέτοιες πρακτικές είναι εξαιρετικά διαδεδομένες τόσο στο επίπεδο της πολιτικής όσο και γενικότερα πχ
Ενδιαφερον. Μερικοι ζητανε λεφτα για προσωπικους σκοπους, και τους δινουν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ρε μάγκες ηρεμήστε.ακόμα δε τον είδαμε.Ας δούμε τι έχει να πει.Εδώ θέλουν να μας ξανασώσουν αυτοί που μας σώζουν τα τελευταία 30 -50 χρόνια,κάτι φιλοναζί,κάτι αλλοι που νομίζουν που μας ψεκάζουν και ο χέρης χέρης.
Δε λέω πως συμφωνώ μ ότι ήδη ειπε αλλά ας μιλήσει ας εκφέρει λόγο πρώτα και βλέπουμε αν συμφωνούμε ή αν είναι για σούτια.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
εχει ενημερωθεί ο Mr Απολυτος για το νέο κομμα?  :think:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Δηλαδή ο Θεοδωράκης δεν είναι κομματόσκυλο...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
images

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ενδιαφερον. Μερικοι ζητανε λεφτα για προσωπικους σκοπους, και τους δινουν.

Ρίξε μια ματιά εδώ ... ... Μιλάμε για εκατομμύρια δολλάρια σε περιπτώσεις σημαντικών προτζεκτς ...

Δεν υπάρχει άμεση συγκρισιμότητα βέβαια αλλά σαν κίνηση χρηματοδότησης κόμματος είναι ενδιαφέρουσα ... κάτι αντίστοιχο με την χρηματοδότηση των "αντιμνημονιακών"

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Προσωπικά θεωρώ ότι ώς δημοσιογράφος είναι επαρκέστατος και κατά βάση "αντικειμενικός".

Υπάλληλος είναι. Κ ξέρουμε ποιους είχε αφεντικά.
Εκτός αν το θεωρείς λειτούργημα.
Αλλά τότε θα πρέπει να βάλουμε όλα τα επαγγέλματα που θεωρούνται ως λειτούργημα υπεράνω κριτικής. Κ αυτό είναι πρακτικά αδύνατο.

Άνθρωποι χωρίς παρελθόν είναι, στην πολιτική, άνθρωποι χωρίς μέλλον. Εκλογική δυναμική χωρίς αναγνωρισιμότητα δεν υπαρχει.

Ακριβώς. Κ το δικό του παρελθόν είναι η εξυπηρέτηση της διαπλοκής.

Από εκεί και πέρα η εκλογική διαδικασία είναι "μενού" και όχι δημιουργική κουζίνα ... διαλέγουμε ΜΟΝΟΝ μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών.

Κ η δημιουργική κουζίνα βάσει κάποιων διαθέσιμων επιλογών προκύπτει.
Δεν μπορείς λχ να χρησιμοποιήσεις υλικά που δεν έχεις στην κατοχή σου.
Άσε που μας ταιριάζει γάντι.
Όλα εδώ αχταρμά τα κάνουμε ή και γιαλαντζί.

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Υπάλληλος είναι. Κ ξέρουμε ποιους είχε αφεντικά.
Εκτός αν το θεωρείς λειτούργημα.
Αλλά τότε θα πρέπει να βάλουμε όλα τα επαγγέλματα που θεωρούνται ως λειτούργημα υπεράνω κριτικής. Κ αυτό είναι πρακτικά αδύνατο.

Ακριβώς. Κ το δικό του παρελθόν είναι η εξυπηρέτηση της διαπλοκής.

Κ η δημιουργική κουζίνα βάσει κάποιων διαθέσιμων επιλογών προκύπτει.
Δεν μπορείς λχ να χρησιμοποιήσεις υλικά που δεν έχεις στην κατοχή σου.
Άσε που μας ταιριάζει γάντι.
Όλα εδώ αχταρμά τα κάνουμε ή και γιαλαντζί.

Προσωπικά, κρίνοντας τον από τις δημοσιογραφικές του δουλειές στην τηλεόραση και το ιντερνετ, δεν έχω δει πουθενά τα όσα γράφεις/υπαινίσεσαι.

Και μόνον το στήσιμο του protagon.gr εκ του μηδενός ως concept (μαζί με το Lifo) είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει αυτή την στιγμή η ελληνόφωνη ηλεκτρονική δημοσιογραφία "άποψης" κατά την γνώμη μου.

Η γνώμη μου είναι : Ας του ακούσουμε πρώτα και μετά αποφασίζουμε.

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Μια νέα πολιτική κίνηση γεννήθηκε από τον Σταύρο Θεοδωράκη του και "συνεργάτες" του ...

http://[URL unfurl="true"]www.topotami.gr/assets/img/logotype-potami.png[/img[/URL]]

[color=maroon][size=20pt]w w w . t o p o t a m i . g r[/size][/color]

Για περισσότερα: [URL unfurl="true"]http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=32059[/URL]

Για να δούμε ...  ρε μπάς και αποτελέσει ένα πυρήνα ορθολογισμού μέσα στο χάος !?  ...
[/quote]
O Τζήμερος μας τέλειωσε,εμπρός βήμα ταχύ...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Προσωπικά, κρίνοντας τον από τις δημοσιογραφικές του δουλειές στην τηλεόραση και το ιντερνετ, δεν έχω δει πουθενά τα όσα γράφεις/υπαινίσεσαι.

Και μόνον το στήσιμο του protagon.gr εκ του μηδενός ως concept (μαζί με το Lifo) είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει αυτή την στιγμή η ελληνόφωνη ηλεκτρονική δημοσιογραφία "άποψης" κατά την γνώμη μου.

To παρελθόν του δεν είναι μόνο αυτά τα δυο βεβαίως.  
Κ πέραν αυτού είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα η ποιότητα της δουλειάς κάποιου με το περιεχόμενο της.
Ότι κάνει κάποιος καλή δουλειά δεν σημαίνει ότι κάνει και την πρέπουσα.
Κ ένας έμπορος ναρκωτικών μπορεί να κάνει "καλή δουλειά"...

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6

Μήπως θυμάται κανείς τι στήριζε μανιωδώς προεκλογικά το 2012 ο centrino?

Eρώτηση κάνω...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
καλως τα ("εναλλακτικα" και δηθεν) αρχιδια μας τα δυο....

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μήπως θυμάται κανείς τι στήριζε μανιωδώς προεκλογικά το 2012 ο centrino?

Eρώτηση κάνω...

"Δημιουργία Ξανά", "Δράση" ... οτιδήποτε σχετικό με το χώρο του Πολιτικού Φιλελευθερισμού ... άν θυμάμαι καλά τουλάχιστον.

Δεν άλλαξα πολιτικές πεποιθήσεις πάντως, εάν αυτό είναι το ερώτημα ... Απλά θεωρώ την πολιτική κίνηση του θεοδωράκη άξια προσοχής και δυνητικά ενδιαφέρουσα.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Εγώ πάντως σαν δημοσιογράφο τον έχω δεί να κρατάει αποστάσεις από όλους.

Εσύ έχεις διαβάσει κάτι διαφορετικό?

Λαμπράκης... Ψυχάρης... σου λένε τίποτε τα ονόματα;

Αφού από μόνος σου βάζεις το "άποψης" σε εισαγωγικά, εγώ τι να προσθέσω;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
To παρελθόν του δεν είναι μόνο αυτά τα δυο βεβαίως.  
Κ πέραν αυτού είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα η ποιότητα της δουλειάς κάποιου με το περιεχόμενο της.
Ότι κάνει κάποιος καλή δουλειά δεν σημαίνει ότι κάνει και την πρέπουσα.
Κ ένας έμπορος ναρκωτικών μπορεί να κάνει "καλή δουλειά"...

αυτο που εχει σπασει η ελληνικη σοσιαλδημοκρατια σε 656565659 διαφορετικες κινησεις/εκδοχες/μετενσαρκωσεις/μορφωματα και ζηταει την ψηφο μας εχει καταντησει αηδια....δεν ψωνιζουμε λεμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom