Νέα

Το πλοίο της αγάπης - Σκάνδαλο Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannis3366
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
καθε μερα η διεθνης πορνοβιομηχανια απελευθερωνει δεκαδες τιτλους με εκατονταδες φρεσκα και καυλιαρικα μουνακια μιλφ και φρεσκα....

και εσεις κολλημενοι με πεντε θειτσες απο την καλαμαρια που σιγουρα αν ζουν τωρα φοραν μασελα και πινουν χαμομηλο....και που τοτες θα ειχαν το μαλλι αλα ρακελ γουελς θα ηταν ντυμενες σαν γυφτισσες και θα χαν αξυριστα μουνια.....

ελεος ρε με την σαβουρογαμιαση σας.... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλε πιστεψε με πως ακομα αυτες οι θειτσες κοβουν και ραβουν στην περιοχη αυτη.

Σε περιοχή 100.000 κατοίκων,τί ακριβώς κόβουν και ράβουν?Σε ποιον τομέα?
Είναι οι ίδιες?
Ζούνε καταρχήν?
Ό,τι να ναι....30 χρόνια περάσανε!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
Σε περιοχή 100.000 κατοίκων,τί ακριβώς κόβουν και ράβουν?Σε ποιον τομέα?
Είναι οι ίδιες?
Ζούνε καταρχήν?
Ό,τι να ναι....30 χρόνια περάσανε!

Ζουνε και βασιλευουνε. οι συγκεκριμενες κυριες πλεον ειναι τεκνατζουδες και με 100 πλαστικες η καθεμια.  :grin: :grin:
στο πλοιο δεν ημουνα να τις γαμησω για να σου πω 100% οτι ειναι αυτες, αλλα οταν δουλευεις ενα μεγαλο διαστημα στην καλαμαρια και στην νυχτα, ολο και κατι μαθαινεις.  :grin: :grin: :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
H μαλακία πάει σύννεφο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Συναγωνιστές καλημέρα
Η ερώτηση μου αφορά το σκάνδαλο που είχε γίνει προς το τέλος της δεκαετίας του '80 όπου γνωστές Καλαμαριώτισσες (30 χρονών +) έκαναν όργια μέσα σε κάποιο κάραβι - σ

Καράβι στην Καλαμαριά;;;;;

Σιγά να μην ήταν και το Queen Elizabeth ....

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για να είμαστε σοβαροί,αυτές οι γυναίκες δεν μπορούν να αναγνωριστούν από κανέναν,πέρα από τους 5-6-10 που συμμετείχαν,αν είναι και αλήθεια
Γιατί αυτά σε Λάρισα κλπ είναι αποκυήματα της φαντασίας του ΣΤΑΡ.

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1

πολυ gilf ειναι οι συγκεκριμενες ... για πολυ extreme γουστα !!

πληροφοριακα μια κυρια εχει καταστημα γυναικειων ρουχων στην μεταμορφοσεως ... και εχει πλεον milfara κορη !

OP
OP
G

giannis3366

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτα από όλα δε με ενδιαφέρει η κασέτα από άποψη κάβλας. Εννοείται ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες. Θέλω να τη βρω γιατί κάποιες τις ξέρω προσωπικά και θέλω τις δω πως ήταν στα νιάτα τους. Πώς κάποιοι ψάχνουν ταινίες με τη Φόνσου...ε κάπως έτσι. Η μήπως δεν υπάρχουν καλύτερες τσόντες από αυτές?
Δεύτερον ισχύουν αυτά που λένε οι συναγωνιστές οι οποίοι φαίνεται ότι είναι από Καλαμαριά. Οι κυρίες αυτές είναι λίγο πολύ γνωστές στην Καλαμαριά και σχεδόν όλες έχουν ακόμα τα καταστήματα στην Καλαμαριά (βενζινάδικο, φωτογραφείο, ξηροί καρποί κτλ.). Για το μαγαζί με τα ρούχα στη Μεταμορφώσεως που λεεί ο φίλος πρέπει να κατάλαβα για ποια λέει αλλά δεν είμαι σίγουρος. (Στείλε pm). Είναι όντως τεκνατζούδες με πλαστικές και πολλά λεφτά και κάποιες είναι ανακατεμένες και με το Δήμο...Εκεί πάει μάλλον το σχόλιο για το ότι λύνουν και δένουν.
Τέλος πάντων ρε παίδες αφήστε τις κριτικές και αν κάποιος έχει κάτι ή ξέρει κάτι ας το πει αν θέλει. Αλλιώς ας μη συμμετάσχει. Δεν υποχρεώσαμε κανέναν

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πέστο ρε παίχτη ότι θες να μάθεις πως ήταν στα νιάτα τους γιατί εμείς οι κακοί σκεφτήκαμε πως θες να βγάλεις κανά φραγκάκι λόγω κρίσης.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τωρα με την οικονομικη κριση οι εκφυλες αυτες γιαγιουλες ειναι μια λυση...αλλα παντως τις ψηφους τις πηρανε και βγηκανε συμβουλοι στο δημο χαχαχα απο οτι καταλαβα.αντε καλοπερνατε εσεις εκει πανω...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
Πρώτα από όλα δε με ενδιαφέρει η κασέτα από άποψη κάβλας. Εννοείται ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες. Θέλω να τη βρω γιατί κάποιες τις ξέρω προσωπικά και θέλω τις δω πως ήταν στα νιάτα τους. Πώς κάποιοι ψάχνουν ταινίες με τη Φόνσου...ε κάπως έτσι. Η μήπως δεν υπάρχουν καλύτερες τσόντες από αυτές?
Δεύτερον ισχύουν αυτά που λένε οι συναγωνιστές οι οποίοι φαίνεται ότι είναι από Καλαμαριά. Οι κυρίες αυτές είναι λίγο πολύ γνωστές στην Καλαμαριά και σχεδόν όλες έχουν ακόμα τα καταστήματα στην Καλαμαριά (βενζινάδικο, φωτογραφείο, ξηροί καρποί κτλ.). Για το μαγαζί με τα ρούχα στη Μεταμορφώσεως που λεεί ο φίλος πρέπει να κατάλαβα για ποια λέει αλλά δεν είμαι σίγουρος. (Στείλε pm). Είναι όντως τεκνατζούδες με πλαστικές και πολλά λεφτά και κάποιες είναι ανακατεμένες και με το Δήμο...Εκεί πάει μάλλον το σχόλιο για το ότι λύνουν και δένουν.
Τέλος πάντων ρε παίδες αφήστε τις κριτικές και αν κάποιος έχει κάτι ή ξέρει κάτι ας το πει αν θέλει. Αλλιώς ας μη συμμετάσχει. Δεν υποχρεώσαμε κανέναν

φιλε μην το ψαχνεις. δεν θα τα βρεις ποτε. απλα κουβεντα να γινεται.

υ.γ. σωστα καταλαβες απο αυτα που εγραψα πιο πανω.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
γνωστες Κρινιωτισες και Καλαμαριωτισσες ηταν τοτε βρωμισαν τα ονοματα και ειχε γινει χαμος, οντως ακομα και τωρα κυκλοφορουν με πιτσιρικαδες σε ενα δυο ζιγκολομαγαζα της περιοχης

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
55
Πόντοι
1
και ποια μαγαζια ειναι αυτα ρε λεβεντη :

Stories

Νέο!

Stories