Νέα

Το πλοίο της αγάπης - Σκάνδαλο Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannis3366
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis3366

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλημέρα
Η ερώτηση μου αφορά το σκάνδαλο που είχε γίνει προς το τέλος της δεκαετίας του '80 όπου γνωστές Καλαμαριώτισσες (30 χρονών +) έκαναν όργια μέσα σε κάποιο κάραβι - σκάφος αν δεν κάνω λάθος με άλλους άντρες αλλά και πιστσιρικάδες της εποχής μαγνητοσκοπώντας τις συνευρέσεις τους. Ήταν κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε στη Λάρισα μετά από καμιά δεκετία. Όλες ήταν γυναίκες που οι άντρες τους είχαν και εξακολουθούν να έχουν γνωστά μαγαζιά στη Καλαμαριά και τότε που η Καλαμαριά ανέβαινε σαν δήμος είχαν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά τους και παραμελούσαν τις γυναίκες τους. Κάποιος σύζυγος πήρε πρέφα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη δικιά του, έβαλε ντέτεκτιβ για να την παρακολουθήσει κι έτσι αποκαλύφηκαν όλα και ξέσπασε το σκάνδαλο. Τα όργια τελείωσαν αλλά κάποιες κασέττες σίγουρα έμειναν. Κατά καιρούς ακούγαμε εδώ στην τοπική κοινωνία ότι κάποιος από τους τότε πρωταγνωιστές που σήμερα είναι 40-50 έχει κάποια κασσέτα αλλά ποτέ δεν έχει πέσει στα χέρια μου καμία. Κι επειδή οι γυναίκες που τότε λέγεται ότι πρωταγωνιστούσαν είναι λίγο πολύ γνωστές και κυκλοφορούν ακόμα στην Καλαμαριά (ελάχιστες ήταν αυτές που χώρισαν τότε παράτο σκάνδαλο που ξέσπασε), όποιος έχει κάποια τέτοια κασέττα δεν τη βγάζει στη φόρα.
Ρωτάω λοιπόν τους συναγωνιστές αν κάποιος έχει καμιά τέτοια κασέττα ή αν έτυχε ποτέ να δει κάποια βιντεοκασέττα;

Θυμάται κανείς το σύνθημα που ακουγόταν από τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας όταν έπαιζαν με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: "Πουτάνες, κότες Καλαμαριώτες. Οι βάρκες κουνιούνται κι οι μάνες σας γαμιούνται"

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μα τι ψαχνεις να βρεις αυτα τα πραγματα ειναι απολυτως συλλεκτικα

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
πραγματι εχει ακουστη αυτη η ιστορια.κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο ειναι αλουνου παπα ευαγκελειο.ονοματα παιδια για να ξετιλυχτη το κουβαρη!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Συναγωνιστές καλημέρα
Η ερώτηση μου αφορά το σκάνδαλο που είχε γίνει προς το τέλος της δεκαετίας του '80 όπου γνωστές Καλαμαριώτισσες (30 χρονών +) έκαναν όργια μέσα σε κάποιο κάραβι - σκάφος αν δεν κάνω λάθος με άλλους άντρες αλλά και πιστσιρικάδες της εποχής μαγνητοσκοπώντας τις συνευρέσεις τους. Ήταν κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε στη Λάρισα μετά από καμιά δεκετία. Όλες ήταν γυναίκες που οι άντρες τους είχαν και εξακολουθούν να έχουν γνωστά μαγαζιά στη Καλαμαριά και τότε που η Καλαμαριά ανέβαινε σαν δήμος είχαν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά τους και παραμελούσαν τις γυναίκες τους. Κάποιος σύζυγος πήρε πρέφα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη δικιά του, έβαλε ντέτεκτιβ για να την παρακολουθήσει κι έτσι αποκαλύφηκαν όλα και ξέσπασε το σκάνδαλο. Τα όργια τελείωσαν αλλά κάποιες κασέττες σίγουρα έμειναν. Κατά καιρούς ακούγαμε εδώ στην τοπική κοινωνία ότι κάποιος από τους τότε πρωταγνωιστές που σήμερα είναι 40-50 έχει κάποια κασσέτα αλλά ποτέ δεν έχει πέσει στα χέρια μου καμία. Κι επειδή οι γυναίκες που τότε λέγεται ότι πρωταγωνιστούσαν είναι λίγο πολύ γνωστές και κυκλοφορούν ακόμα στην Καλαμαριά (ελάχιστες ήταν αυτές που χώρισαν τότε παράτο σκάνδαλο που ξέσπασε), όποιος έχει κάποια τέτοια κασέττα δεν τη βγάζει στη φόρα.
Ρωτάω λοιπόν τους συναγωνιστές αν κάποιος έχει καμιά τέτοια κασέττα ή αν έτυχε ποτέ να δει κάποια βιντεοκασέττα;

Θυμάται κανείς το σύνθημα που ακουγόταν από τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας όταν έπαιζαν με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: "Πουτάνες, κότες Καλαμαριώτες. Οι βάρκες κουνιούνται κι οι μάνες σας γαμιούνται"

Ημουν κι εγω στο κοτερο!  :sunglasses:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μια ειναι η κασετα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
εγω ημουν ο μπουμαν τυποι μου :2funny:

Τυπε σε θυμαμαι! Ησουν χαρακτηριστικη μορφη!

Με εκεινη τη 40αρα που σου την επεφτε και της εριχνες χυλοπιτα
διοτι το προηγουμενο βραδυ σε ειχαν ξεζουμισει οι διδυμες!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Τρελιαρικο αγορι!
Ειχες καψει καρδιες!!!  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε σε θυμαμαι! Ησουν χαρακτηριστικη μορφη!

Με εκεινη τη 40αρα που σου την επεφτε και της εριχνες χυλοπιτα
διοτι το προηγουμενο βραδυ σε ειχαν ξεζουμισει οι διδυμες!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Τρελιαρικο αγορι!
Ειχες καψει καρδιες!!!  :grin:
κρυβε λογια τυπε :2funny:

OP
OP
G

giannis3366

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μια ειναι η κασετα

Φίλε deker ξέρεις κάτι και δε μιλάς?? Κι εγώ στην αρχή για μια κασέτα είχα ακούσει αλλά μετά μου είπαν ότι μαγνητοσκοπούσαν συνέχεια τις συνευρεύσεις τους κι έτσι υπέθεσα ότι θα υπήρχαν κι άλλες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
O Σπιντάκος έχει όλο το αρχείο σε θυρίδα ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καθε μερα η διεθνης πορνοβιομηχανια απελευθερωνει δεκαδες τιτλους με εκατονταδες φρεσκα και καυλιαρικα μουνακια μιλφ και φρεσκα....

και εσεις κολλημενοι με πεντε θειτσες απο την καλαμαρια που σιγουρα αν ζουν τωρα φοραν μασελα και πινουν χαμομηλο....και που τοτες θα ειχαν το μαλλι αλα ρακελ γουελς θα ηταν ντυμενες σαν γυφτισσες και θα χαν αξυριστα μουνια.....

ελεος ρε με την σαβουρογαμιαση σας.... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
φιλε πιστεψε με πως ακομα αυτες οι θειτσες κοβουν και ραβουν στην περιοχη αυτη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
αχαχχαχα γιατι οχι?? αν ο γιαννης ειναι λατρης του gilf θα πρεπει να βρεθει καποια απο αυτες τις κασετες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

παρακαμπτοντας το γεγονος οτι μαλλον εισαι αρειανος απο οτι σε κοβω  :2funny: :2funny: τι θες να μας πεις γιαννακη;τι ακριβως χρησιμοτητα ειχε αυτο το θρεντ και το ανοιξες;μπας και ηταν καμια γνωστη σου στην τσοντα και θες να μαθεις εντυπωσεις;ακους εκει αν εχει κανεις την κασετα....την εχω εγω...και;δεν στην δινω :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom