Λευτέρη μετά από 12 χρόνισ πώς βλέπεις την εξέλιξη του σάιτ; Έγινε πιο ενδιαφέρον; Εγώ ως νεώτερο μέλος (2015) ομολογώ οτι εντυπωσιάζομαι από το επίπεδο της συζήτησης σε αρκετά παλαιότερα θέματα.
Ναι... Καποια απο τα παλιοτερα θεματα ειχανε πολυ μεγαλο ενδιαφερον με αναλυσεις που δεν τις βρισκεις ουτε στο CNN.
Δεν μπορω να αναφερθω σε καποια ή σε καποιους διοτι σιγουρα καποια θεματα θα αδικηθουν, οπως και καποιοι απο τους γραφοντες.
Δεν μπορω ομως να μη σταθω σε καποια θεματα οπως αυτο της Ταϊλάνδης ας πουμε, που οταν πηγα εκει νομιζα οτι ειχα ηδη πάει.
Ουτε μπορω να ξεχασω το νημα το οποιο εχει τωρα ατονισει "Ιστορια, μια αναδρομη στους αιωνες" που νομιζω οτι μεσα απο αυτο βγηκα σοφοτερος, και δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι και πολλά αλλα, που αυτοι που γραφουν μεσα είναι σιγουρα ατομα με επιστημονική καταρτηση.
Ας πουμε τον Bakalis που γραφει με το πολυτονικο που μου αρεσει πολυ, ο ass_kavlos με την ελαφρα λανθανουσα καθαρευουσα και το αψογο συντακτικο, ενας αλλος που τον ξεχναω τωρα, που καποια στιγμη εχοντας εντοπισει την αψογη ορθογραφια του και το επισης αψογο συντακτικο του βρηκα ενα συντακτικο ή ορογραφικο λαθος και του την είπα. Ξερεις τι μου απαντησε; " Ναι εκανα λάθος, αλλα αν ξανακανω να με χεσεις" Μεγαλη κουβεντα για να το πει καποιος που γραφει σε μπουρδελοσάιτ. Υπάρχουν και αλλοι που τηρουν τους ορθογραφικους και συντακτικους κανονες με ευλάβια, σαμπως και δει τα γραφομενα τους καποιος απο την ακαδημια Αθηνων.
Δεν μπορω να ξεχασω τον δασκαλο Ιωσηφ στο νημα της Ουκρανιας να αναλυει εκτος των αλλων γιατι η γυναικα Ουκρανη υπηκοος λεγεται Ουκρανιδα και οχι Ουκρανεζα, ενω η Καναδη υπηκοος λεγεται Καναδεζα....
Αυτο ομως που εχω παρατηρησει σε σχεση με ποιο παλια, ειναι μια ανεχεια των admin σε τρολλαρισματα και βρισιες. Δυστυχως πρωτα απο ολους ανεχονται εμενα που πολλες φορες βριζω και μαλιστα ασχημα, αντιδρωντας σε αλλες βρισιες ή τρολλαρισματα.
Αυτο νομιζω πρεπει να διορθωθει.
Κατα τ αλλα την δουλεια του την κανει το σαιτ. ΠΑνω κατω παιρνει καποιος μυρωδια στα περι του αγοραιου ερωτα...
Σε τελικη αναλυση... Δεν εγινε ποιο ενδιαφερον μεν, αλλα παραμενει ....ενδιαφερον δε.