Νέα

Το πιο παλιό ενεργό μέλος του Μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Έχει πάει δίπλα, όπως και άλλα παλαιά μέλη. Νομίζω ότι είχε πάρει το μάτι μου και τον πιτσιλιστή.
Προσφάτως και η Εύα30
Δεν εχω παει ποτε. Γινεται κ εκει του κλωνου το καγκελο?

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Ρεεεεεε που εισαι εσυ? χαχαχαχαχα καιρο εχω να σε δω

μεταναστευσα και εγω και εχω χασει λιγο επαφη...μπαινω και διαβαζω που και που. Συμμετεχω κυριως στα τοπικ του εξωτερικου :)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ρε παιδια ο τραιαλ/τζορτζιομερκουριο/οσσα γιατι τρωει συνεχεια μπαν;;;

3ο σερι μπαν!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
15/9/05

δεν κοίταξα όλες τις σελίδες
υπάρχει παλιότερος ;

OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε παιδια ο τραιαλ/τζορτζιομερκουριο/οσσα γιατι τρωει συνεχεια μπαν;;;

3ο σερι μπαν!
Να σου πω εγω γιατι τρωει...
Μπαινει στα τραβελονηματα, και τριβεται εκει αραδιαζονας ενα σωρο μαλακιες ψαχνοντας προφανως για αλλα κολπα, και με το παραμικρο οποιος του πει κατι αρχιζει και τρoλλαρει.
Το τελευταιο του μπαναρισμα ηταν προσφορα απο εμενα. (tks admin)

loubas

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
32
Πόντοι
0
19/11/05, 00:12 :)

OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
15/9/05

δεν κοίταξα όλες τις σελίδες
υπάρχει παλιότερος ;
Ναι... Μεχρι στιγμης ερχεσαι 2ος.
Πρωτος ειναι ο Invisible Man 13/09/2005

Εγω ισα που μπηκα στην 10αδα (απο αυτους που εχουνε γραψει φυσικα)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Λευτέρη μετά από 12 χρόνισ πώς βλέπεις την εξέλιξη του σάιτ; Έγινε πιο ενδιαφέρον; Εγώ ως νεώτερο μέλος (2015) ομολογώ οτι εντυπωσιάζομαι από το επίπεδο της συζήτησης σε αρκετά παλαιότερα θέματα.

OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ετσι ειναι η πρωτη 15αδα απο αυτους που γραψανε και ειχανε κανει εγγραφη μεχρι τελους του 2015. Σορυ αν μου ξεφυγε καποιος.
Μαλλον θα χασω την θεση που ηλπιζα να παρω και να πλασσαριστω μεσα στην πρωτη εικοσαδα.. :2funny:
(χα χα χα ... βρε με τι ασχολειται καποιος που για μια μερα ειναι αργοσχολος)

1.kakaras 24/8/2005
2.Excalibur 29/8/2005
3.Invisible Man 13/9/2005
4.digger 15/9/2005
5.Veneto 30/9/2005
6.The lover 9/10/2005
7.Alpula 25/10/2005
8.malone 31/10/2005
9.Staus Orama 3/11/2005
10.Stavros51 4/11/2005
11.mad_max 12/11/2005
12.lefteris38 14/11/2005
13. Ioubas 19/11/2005
14. Stelios77 08/12/2005
15. apoc 28/12/2005

OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Λευτέρη μετά από 12 χρόνισ πώς βλέπεις την εξέλιξη του σάιτ; Έγινε πιο ενδιαφέρον; Εγώ ως νεώτερο μέλος (2015) ομολογώ οτι εντυπωσιάζομαι από το επίπεδο της συζήτησης σε αρκετά παλαιότερα θέματα.
Ναι... Καποια απο τα παλιοτερα θεματα ειχανε πολυ μεγαλο ενδιαφερον με αναλυσεις που δεν τις βρισκεις ουτε στο CNN.
Δεν μπορω να αναφερθω σε καποια ή σε καποιους διοτι σιγουρα καποια θεματα θα αδικηθουν, οπως και καποιοι απο τους γραφοντες.
Δεν μπορω ομως να μη σταθω σε καποια θεματα οπως αυτο της Ταϊλάνδης ας πουμε, που οταν πηγα εκει νομιζα οτι ειχα ηδη πάει.
Ουτε μπορω να ξεχασω το νημα το οποιο εχει τωρα ατονισει "Ιστορια, μια αναδρομη στους αιωνες" που νομιζω οτι μεσα απο αυτο βγηκα σοφοτερος, και δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι και πολλά αλλα, που αυτοι που γραφουν μεσα είναι σιγουρα ατομα με επιστημονική καταρτηση.
Ας πουμε τον Bakalis  που γραφει με το πολυτονικο που μου αρεσει πολυ, ο  ass_kavlos με την ελαφρα λανθανουσα καθαρευουσα και το αψογο συντακτικο, ενας αλλος που τον ξεχναω τωρα, που καποια στιγμη εχοντας εντοπισει την αψογη ορθογραφια του και το επισης αψογο συντακτικο του βρηκα ενα συντακτικο ή ορογραφικο λαθος και του την είπα. Ξερεις τι μου απαντησε; " Ναι εκανα λάθος, αλλα αν ξανακανω να με χεσεις" Μεγαλη κουβεντα για να το πει καποιος που γραφει σε μπουρδελοσάιτ. Υπάρχουν και αλλοι που τηρουν τους ορθογραφικους και συντακτικους κανονες με ευλάβια, σαμπως και δει τα γραφομενα τους καποιος απο την ακαδημια Αθηνων.
Δεν μπορω να ξεχασω τον δασκαλο Ιωσηφ στο νημα της Ουκρανιας να αναλυει εκτος των αλλων γιατι η γυναικα Ουκρανη υπηκοος λεγεται Ουκρανιδα και οχι Ουκρανεζα, ενω η Καναδη υπηκοος λεγεται Καναδεζα....
Αυτο ομως που εχω παρατηρησει σε σχεση με ποιο παλια, ειναι μια ανεχεια των admin  σε τρολλαρισματα και βρισιες. Δυστυχως πρωτα απο ολους ανεχονται εμενα που πολλες φορες βριζω και μαλιστα ασχημα, αντιδρωντας σε αλλες βρισιες ή τρολλαρισματα.
Αυτο νομιζω πρεπει να διορθωθει.
Κατα τ αλλα την δουλεια του την κανει το σαιτ. ΠΑνω κατω παιρνει καποιος μυρωδια στα περι του αγοραιου ερωτα...
Σε τελικη αναλυση... Δεν εγινε ποιο ενδιαφερον μεν, αλλα παραμενει ....ενδιαφερον δε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
01/12/05, 16:04

Έμπαινα πιό νωρίς αλλά τότε αποφάσισα να γραφτώ.

Και ο Ζίροου είναι παλιοσειρά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
04-11-2005, 14:04:49
Και αύξων αριθμός μέλους, 15.

Μόνο ο Apula μου ρίχνει.
(Που όμως έχει αριθμό μέλους 4240 - δεν ξέρω τι γίνεται)
Νεούδια.

Σε κάθε περίπτωση, πάμε για σύνταξη πια.

Το είχα ψάξει παλιότερα.

Αυτός που έστησε πρώτος το bou είχε φτιάξει και μερικούς φανταστικούς χρήστες για να το τεστάρει. Οπότε ο αύξων αριθμός δεν είναι απόλυτο κριτήριο παλαιότητας αλλά πολύ κοντά.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ναι... Καποια απο τα παλιοτερα θεματα ειχανε πολυ μεγαλο ενδιαφερον με αναλυσεις που δεν τις βρισκεις ουτε στο CNN.
Δεν μπορω να αναφερθω σε καποια ή σε καποιους διοτι σιγουρα καποια θεματα θα αδικηθουν, οπως και καποιοι απο τους γραφοντες.
Δεν μπορω ομως να μη σταθω σε καποια θεματα οπως αυτο της Ταϊλάνδης ας πουμε, που οταν πηγα εκει νομιζα οτι ειχα ηδη πάει.
Ουτε μπορω να ξεχασω το νημα το οποιο εχει τωρα ατονισει "Ιστορια, μια αναδρομη στους αιωνες" που νομιζω οτι μεσα απο αυτο βγηκα σοφοτερος, και δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι και πολλά αλλα, που αυτοι που γραφουν μεσα είναι σιγουρα ατομα με επιστημονική καταρτηση.
Ας πουμε τον Bakalis  που γραφει με το πολυτονικο που μου αρεσει πολυ, ο  ass_kavlos με την ελαφρα λανθανουσα καθαρευουσα και το αψογο συντακτικο, ενας αλλος που τον ξεχναω τωρα, που καποια στιγμη εχοντας εντοπισει την αψογη ορθογραφια του και το επισης αψογο συντακτικο του βρηκα ενα συντακτικο ή ορογραφικο λαθος και του την είπα. Ξερεις τι μου απαντησε; " Ναι εκανα λάθος, αλλα αν ξανακανω να με χεσεις" Μεγαλη κουβεντα για να το πει καποιος που γραφει σε μπουρδελοσάιτ. Υπάρχουν και αλλοι που τηρουν τους ορθογραφικους και συντακτικους κανονες με ευλάβια, σαμπως και δει τα γραφομενα τους καποιος απο την ακαδημια Αθηνων.
Δεν μπορω να ξεχασω τον δασκαλο Ιωσηφ στο νημα της Ουκρανιας να αναλυει εκτος των αλλων γιατι η γυναικα Ουκρανη υπηκοος λεγεται Ουκρανιδα και οχι Ουκρανεζα, ενω η Καναδη υπηκοος λεγεται Καναδεζα....
Αυτο ομως που εχω παρατηρησει σε σχεση με ποιο παλια, ειναι μια ανεχεια των admin  σε τρολλαρισματα και βρισιες. Δυστυχως πρωτα απο ολους ανεχονται εμενα που πολλες φορες βριζω και μαλιστα ασχημα, αντιδρωντας σε αλλες βρισιες ή τρολλαρισματα.
Αυτο νομιζω πρεπει να διορθωθει.
Κατα τ αλλα την δουλεια του την κανει το σαιτ. ΠΑνω κατω παιρνει καποιος μυρωδια στα περι του αγοραιου ερωτα...
Σε τελικη αναλυση... Δεν εγινε ποιο ενδιαφερον μεν, αλλα παραμενει ....ενδιαφερον δε.
Τυπε παλαιότερα το site είχε ενημερωτικό χαρακτήρα. Δεν έμπαιναν οι τανες, τα γραφεία και κυρίως οι αγαπουληδες/ κλώνοι να νοθεύουν το νήμα! Θυμάμαι τότε πριν πάω τσάρκα έμπαινα πρώτα εδώ κρατούσα σημειώσεις κ πήγαινα. Όταν γυρνούσα (Δεβ υπήρχε 3g 4g free mb τότε να κάνουμε live ενημέρωση και έγραφα πως πήγε η τσάρκα! Αχχχχ ωραίες εποχές!!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
02/03/07, 05:05

Με την ελπίδα να βρω κοντές στην ελλάδα, μάταια όμως
Στο μπουρδελο της κατερίνας στο μετάξι  ειπχε μια Α4 που εγραφε μπου.κομ
Οι παλιοί θα θυμούνται

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Το είχα ψάξει παλιότερα.

Αυτός που έστησε πρώτος το bou είχε φτιάξει και μερικούς φανταστικούς χρήστες για να το τεστάρει. Οπότε ο αύξων αριθμός δεν είναι απόλυτο κριτήριο παλαιότητας αλλά πολύ κοντά.

Και ποιο είναι το nick αυτού που "έστησε πρώτος το bou";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom