Και εγώ είμαι εδώ πάρα πολλά χρόνια, είχα μάλιστα χάσει και το προφίλ μου με την αλλαγή του website (θυμάμαι όπως λένε οι παραπάνω κατά το πέρασμα από .tv σε .com) Η διαγραφή κριτικών και προφίλ τότε ήταν κάτι το τρομακτικό...
Μάλωνα τότε
στα οπαδικά threads και είχα ζητήσει διαγραφή από την τσατίλα, σαν "spiros" τότε, μετά "Salvador Dali" και από τότε με το τωρινό nick. Ζήτησα την βοήθεια του Αντισθένη αργότερα έτσι ώστε να μου "αποδοθούν" οι κριτικές που είχα γράψει με εκείνα τα nick, αν και ακόμα θα δείτε κριτικές να βόσκουν σαν "Salvador Dali" ή "spiros" - (ποτέ δεν είχα κλώνο - ήταν διαδοχικά προφίλ) ενώ έχω και μερικές με "κενό" - δηλαδή καθόλου όνομα.
Το since1991 σημαίνει ότι από το 1991 τριγυρνώ στα κόκκινα φωτάκια, και ένα ιστορικό στοιχείο, η πρώτη εταίρα που επισκέφτηκα ήταν στη Φυλής (64 ή 34) μία όμορφη μελαχρινούλα (Βίκυ?) που τότε έκανε ακάποτο στοματικό.
Το bourdela άλλαξε τη ζωή μου όσο αφορά το θέμα των studio και των CG. Και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και administrators γι αυτό.