Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Αγαπητε polax θα συμφωνησω στα περισσοτερα απο οσα εγραψες, τα οποια περιγραφουν τι ακριβως γινεται και απο τις δυο <<οχθες>>. Οπως θα συμφωνησω απολυτα και με τον since ο οποιος κατα την ταπεινη μου αποψη εχει πιασει ακριβως το νοημα..Ο εγκέφαλος σου μπορεί να δημιουργήσει οποία συνθήκη σε καλύπτει. Στο τέλος όμως βιώνεις ενα ψέμα. Θες, πες το παραμύθι για να σου έρθει πιο γλυκα. Η πραγματική όμως διάσταση με μια γυναίκα που σε ποθεί πραγματικά και όχι για τα λεφτά ειναι μια άλλη διάσταση. Όσοι απο μας
Γαμάνε εδω μεσα ειναι γιατί κατι λείπει. Γαμωντας το ενα μουνι πίσω απο το αλλο παίρνουμε πρόσκαιρες αναλαμπές και κοροϊδευόμαστε οτι η ζωή ειναι ωραία. Το ίδιο και οι ιεροδουλες οταν μετράνε το χρήμα στο τέλος της ημέρας. Η κενότητα όμως μένει. Η Χαντζη και όλες οι κοπέλες ειναι για την αρπαχτή και για ενα Χ διάστημα να μαζέψουν φράγκα να γυρίσουν σε μια κανονική ζωή με μια σχετική οικονομική άνεση. Ενδεχομένως να συναντήσουν και μερικούς πελάτες με τους οποίους υπό άλλες συνθήκες θα έκαναν σχέση. Αλλα τωρα ειναι καθαρό αλισβερίσι με μια επιφανειακή πρόσκαιρη ικανοποίηση αμφότερη.
Η ζωη ολη ειναι ενα αλισβερισι .Ο γαμος ειναι αλισβερισι .Η θρησκεια αλισβερισι ειναι. Ακομα και ερωτας και το σεξ αλισβερισι ειναι Τι μου δινεις τι σου δινω.
Το θεμα ειναι.... ο καθενας μας οταν μπαινει σε ενα αλισβερισι ποσο συνειδητα το κανει... και ποσο ΤΙΜΑ τους νομους που το διεπουν .Και ποσο στηριζει την επιλογη του
Εγω προσωπικα οταν αποφασισα να εκτεθω στον κοσμο, διαλεξα ενα δρομο χωρις επιστροφη...Για μενα δεν ειναι αρπαχτη !! Ειναι το επαγγελμα μου.Το οποιο μπορει να εξελιχθει , βαζοντας με και σε αλλους δρομους , μακρια απο αυτο η και παραλληλα του..!!
Εννοωντας παντα την (συνοδεια-πουτανια), η τις ταινιες πορνο...
Σε παρακαλω λοιπον μην με <<τοποθετεις στο ιδιο τσουβαλι>> με περιπτωσεις που κυριολεκτικα <<μπαζουν>> απο παντου..