Exeis Sasser. Bes stin symantec kai katevase removal tool
Μα έχει ήδη φάει format, ρε διάολε, είναι δυνατόν?
Exeis Sasser. Bes stin symantec kai katevase removal tool
Πώς όμως αγαπητέ φίλε? Αφού αλλάξαμε motherboard και μνήμες ειδικά για να είναι συμβατές μόλις πριν από 3 μήνες...Μνημη ειναι στανταρ το ειχα παθει εγω πριν κανα μηνα!
Δεν ζορίζεται και δεν ανεβάζει θερμοκρασία, επί 3 μήνες δούλευε στρωτά και αθόρυβαCPU θα ελεγα σιγουρα.. <ΑΝ> ανεβαζε θερμοκρασια.
μωρέ τα μηχανήματα μαϊμούδες δεν είναι τα βάλανε μπροστά μου.Απο το πλαισιο το πηρες?Λοιπον μεγαλυτερη απατη απο το να παιρνεις υπολογιστη απο μεγαλα καταστηματα δεν υπαρχει!Λοιπον δεν ξερω τι αλλο να σσου πω απο το να πας στο BIOS και να δεις τις ρυθμισεις για τα ρευματα αν ξερεις στην τελικη επανεφερε τα στην αρχικη μορφη ή ψαξε κανα φιλο σου που να ξερει!
Αλλιως και αυτο με το τροφοδοτικο ειναι πιθανον!
Επιπλεον ανοιξε τον και δες τι αλλες "μαιμουδες" σου εχουν βαλει απο το πλαισιο!
αυτο που λεει ο φιλος.το ιδιο μου εκανε και μετα και αλλαξα τροφοδοτικο 70 ευρωπουλα και λυθηκε το προβλημα.Eπίσης, ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ !!! Πολλά προβλήματα οφείλονται στην τροφοδοσία...
Απο το πλαισιο το πηρες?Λοιπον μεγαλυτερη απατη
και εγω το ιδιο προβλημα - αλλαξα κ ολα οκ - επισης απο το πλαισιοαυτο που λεει ο φιλος.το ιδιο μου εκανε και μετα και αλλαξα τροφοδοτικο 70 ευρωπουλα και λυθηκε το προβλημα.
Απο το πλαισιο το πηρες?Λοιπον μεγαλυτερη απατη απο το να παιρνεις υπολογιστη απο μεγαλα καταστηματα δεν υπαρχει!Λοιπον δεν ξερω τι αλλο να σσου πω απο το να πας στο BIOS και να δεις τις ρυθμισεις για τα ρευματα αν ξερεις στην τελικη επανεφερε τα στην αρχικη μορφη ή ψαξε κανα φιλο σου που να ξερει!
Αλλιως και αυτο με το τροφοδοτικο ειναι πιθανον!
Επιπλεον ανοιξε τον και δες τι αλλες "μαιμουδες" σου εχουν βαλει απο το πλαισιο!
Φίλε πες μας το configuration που πήρες. CPU - M/B - Memory DIMMS και αν ξέρεις το BIOS version. Στο λέω γιατί από τους διπλοπύρηνους επεξεργαστές και μετά έχει γίνει μπάχαλο με τα CHIPSETS και τι υποστηρίζει το καθένα......