Νέα

Το pc κάνει συνέχεια reboot

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ilzux
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ilzux

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές,

Αν είναι κανείς τεχνικός σε pc ή είχε το ίδιο πρόβλημα ας δώσει καμιά ιδέα.
Το pc κάνει συνέχεια reboot από μόνο του. Το έκανε και πριν από 3 μήνες, το πήγα Πλαίσιο, μου κάνανε φορμάτ, περάσαμε πάλι windows xp original, αλλάξαμε motherboard,κάρτα γραφικών και μνήμες καθώς δεν βρήκαν με ακρίβεια τι μπορεί να φταίει. Δούλεψε καλά 3 μήνες. Τώρα πάλι τα ίδια και χειρότερα, παλιότερα απλώς έκανε reboot και ξαναξεκινούσε κανονικά , τώρα δε φορτώνει ούτε καν τα windows μετά το reboot...
Δεν ανεβάζει θερμοκρασία, δεν έχω ιό και το ίδιο παρουσιάζει και με τα περιφεριακά αποσυνδεμένα (οθόνη, modem intracom, scanner, εκτυπωτή κλπ) γιατί φοβο΄μουν μήπως κάνει το πρόβλημα καμιά περιφερειακή.

Σήμερα θα ξαναπάω πλαίσιο, αλλά έχω αρχίσει να απελπίζομαο και δε μπορώ και να δουλέψω... Τι φταίει ρε γαμώτο, το chip, το τροφοδοτικό, τι να πώ?
Πάσα βοήθεια δεκτή

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Εαν εχει αποκλειστει η περιπτωση να φταιει το λειτουργικο,
το πιο πιθανον  τοτε να ειναι  hardware προβλημα .
Πρεπει παλι να δοκιμασεις ενα ενα (επεξεργαστη, τροφοδοτικο, μνημες,καρτες, δισκους κτλ) και αν εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα, δοκιμαζεις και αλλο mobo.
Μονο ετσι θα μπορεις να απομονωσεις το προβλημα και θα μπορεσεις να δεις τι πραγματικα φταιει, εκτος αν δοκιμασεις καποια διαγνωστικη καρτα.

Orsalia

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συνήθως είναι πρόβλημα μνήμης αυτό. Κανε αυτό που σου λέει ο ξεβράκωτος. Δοκίμασε τις μνήμες. Για καλό και για κακό άνοιξε το κιόλας να το καθαρίσεις λίγο. Μπόρει να έχει μαζέψει σκόνες αν και δεν νομίζω αφού είπες οτι άλλαξες motherboard και κάρτες πρόσφατα.

OP
OP
I

ilzux

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Δηλαδή πάλι στο σημείο μηδέν... Οπως προείπα μνήμες, motherboard και κάρτα γραφικών έβαλα brand new τον Αύγουστο. Κατάρα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μήπως είναι θέμα ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ των μνημών που χρησιμοποιείς με το motherboard?

Eπίσης, ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ !!! Πολλά προβλήματα οφείλονται στην τροφοδοσία...

Πάντως είναι πολύ ΠΕΡΙΕΡΓΟ που αφού το πήγες στο service κι έγιναν όσα λες, το πρόβλημα παραμένει...
ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ !!!

Orsalia

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως σου βγάζει κανένα μήνυμα στην οθόνη πριν το reboot που σου λέει οτι ο υπολογιστής θα κάνει επανεκκίνηση σε 1 λεπτό και μετράει αντίστροφα ή το κάνει στα καλά καθούμενα?

OP
OP
I

ilzux

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Το κάνει απολύτως στα καλά καθούμενα, τώρα βέβαια δε φορτώνει καθόλου τα windows,μετά την splash windows screen,  αμέσως reboot

Τα τσιπάκια των μνημών είναι απολύτως συμβατά ρε παιδιά, αλλά θα το ξαναδούνε και στο πλαίσιο, εθτυχώς είμαι μέσα στην εγγύηση.
Το τροφοδοτικό φοβάμαι και εγώ, αλλά και το chip.
Εσείς έχετε εμπιστοσύνη στους τεχνικούς του πλαισίου?

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Δοκιμασε το , δεν εχει σχεση αν ειναι καινουργιες,ασε μονο την μια, βγαλε την μπαταρια του  motherdoard kai bgale to pc apo to reyma για κανα λεπτο  απενεργοποιισε  apo to start up and recovery to  automatic restart.  και κανε το σταυρο σου  :)

Η πολυ απλα να το τζαμπερωσει και να κανει reset το cmos.... :dancing:

Orsalia

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω για πιο Πλαίσιο μιλάς εσυ αλλά στο Ηράκλειο Κρήτης που μένω εγω οι τεχνικοί του Πλαισίου δεν είναι και τίποτα ξουράφια. Ολα τα προβλήματα τα "λύνουνε" με ενα  forματ και εξω απ την πόρτα. Τώρα φτιάξει δεν φτιάξει πρόβλημα σου. Μόνο αν έχεις κανα φίλο "κομπιουτεράκια" θα κάνεις τη δουλεία σου στα σίγουρα.

akis0502

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μηπως ειχες βαλει σπασμενα xp και οταν πηγαινες να δηλωσεις τα xp στην Microsoft δεν το δεχοταν; Και μηπως προσπαθησες να τα σπασεις με τιποτα cracks απο κανα astalavista; Εαν παλι δεν το εκανες εσυ, μηπως το εκανε καποιος φιλος σου; Εαν παλι δεν συμβαινει αυτο, εχεις δοκιμασει να το ανεβασεις σε safe mode?

OP
OP
I

ilzux

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Δεν παιζει τίποτα σπασμένο, ότι έχει μπει είναι με licence που έχει αγοράσει το εργαστήριο virtual reality του ΕΜΠ. Ειναι άκρως απίθανο να είναι πρόβλημα software ή ιού.
Και safe mode έχω δοκιμάσει, δυστυχώς τίποτα. Κατάρα και πάλι κατάρα..

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δοκίμασε κάτι απλό. Windows explorer. My computer, Δεξί κλικ. properties, advanced startup and recovery, settings και απενεργοποίησε το automatically restart. Κάνε reboot και δες. Καλή τύχη.

trelouros

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Exeis Sasser. Bes stin symantec kai katevase removal tool

Επισκέπτης
Συνηθως τα restart οφειλονται στο τροφοδοτικο.Εαν αλλαξεις και παλι σου παρουσιασει το ιδιο προβλημα τσεκαρε μια την μητρικη σου ισως καποιος πυκνωτης να ειναι φουσκωμενος απο ρευμα και χρειαζεται αλλαγη.Σε περιπτωση που εισαι καλυμενος και εκει αλλαξε και μια μνημη.Εαν ολα καλα πηγαινε στο event viewer στα windows κοιτα στο system τα μηνυματα που σου πεταει ισως απο εκει να βρεις καποια λυση ισως καποιος driver να ειναι αυτος που σου δημιουργει το προβλημα

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
φιλε μου μαλλον εχεις καποιο virus ή φταιει το CPU. Στο αλλαξανε αυτο στο πλαισιο; Αν οχι και καθως εχεις αλλαξει ολα τα αλλα μαλλον αυτο φταει.
Επισης οταν σου κανει reboot σβηνει τελειως το ρευμα; Αν οχι το τροφοδοτικο σου ειναι μαλλον οκ.

Επισκέπτης
Απο οτι καταλαβα δεν μπαινεις καθολου στα windows δοκιμασε να κανεις repair το συστημα με cd η δοκιμασε καποια αλλα εργαλεια του στυλ windows mini pe h ERD TOOLS ισως καποιο απο αυτα σε βοηθησουν να τα επαναφερεις.Εαν τελικα κατεφερεις να ανεβασεις το συστημα με ενα απο αυτους τους τροπους και θες στειλε μου το log file του event viewer

Επισκέπτης
Απο οτι καταλαβα δεν μπαινεις καθολου στα windows δοκιμασε να κανεις repair το συστημα με cd η δοκιμασε καποια αλλα εργαλεια του στυλ windows mini pe h ERD TOOLS ισως καποιο απο αυτα σε βοηθησουν να τα επαναφερεις.Εαν τελικα κατεφερεις να ανεβασεις το συστημα με ενα απο αυτους τους τροπους και θες στειλε μου το log file του event viewer

ο νεος ειναι ωραιος....

OP
OP
I

ilzux

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
φιλε μου μαλλον εχεις καποιο virus ή φταιει το CPU. Στο αλλαξανε αυτο στο πλαισιο; Αν οχι και καθως εχεις αλλαξει ολα τα αλλα μαλλον αυτο φταει.
Επισης οταν σου κανει reboot σβηνει τελειως το ρευμα; Αν οχι το τροφοδοτικο σου ειναι μαλλον οκ.

Πράγματι, δε σβήνει τελείως το ρεύμα, κάνει απλώς restart όχι shutdown. Αυτό αποκλείει πρόβλημα στο τροφοδοτικό?

OP
OP
I

ilzux

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Αγαπητέ φίλε, έχει βάση αυτό που λες, παλαιότερα που το σύστημα έκανε restart kκαι επανερχόταν έβγαινε το σχετικό μυνηματάκι "windows have just recovered from a serious error who caused the system to end, etc" ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων και έβγαινε και ένα error report που έλεγε ότι πιθανώς φταίει κάποιος driver ή κάποιο άλλο hardware.
Ομως έγινε format και επανεγκαταστάθηκαν τα πάντα original,(Windows, drivers σκάννερ και εκτυπωτή) και τώρα πια δεν μπαίνει ούτε καν στα windows, και μάλιστα με κανένα περιφερειακό συνδεδεμένο. Αυτό δεν αποκλείει πρόβλημα με άλλες συσκευές?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom