Νέα

Το παράλογο φαινόμενο των Mgtow και των incels

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Γι'αυτό όλοι οι incels υποστηρίζουν με πάθος ακροδεξιά/φασιστικά κόμματα. Επιθυμούν να επιστρέψουν σε μια κοινωνία όπου οι άντρες έκαναν το απόλυτο κουμάντο, οι γυναίκες ήταν μόνο για μαγείρεμα και τεκνοποίηση, οι γκέι στη ντουλάπα, και οι μετανάστες στις χώρες τους.
βρε πασοκικε κιναιδε, σε ολα αυτα που αναφερεις ιδιαιτερα στα δυο τελευταια, πιστευεις οτι διαφωνει η πλειοψηφια των μελων αυτου του σαη?
μονο κατι αριστερα σεσημασμενα πουστονικ διαφωνουν, κατι γαμοπασοκια σα και σενα και οι γκευ του σαη αλλα και αυτοι οχι ολοι καθοτι αρκετοι απο αυτους ειναι ακροδεξιοι
 

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Μηνύματα
537
Like
792
Πόντοι
86
Και μετα να γελας και να σχολιαζεις τις μαλακιες που λενε και να χαιρεσαι που εισαι καλυτερος απο ολα αυτα τα "ναυαγια",ωραιο συναισθημα τυπε μου,μεθυστικο,εθιστικο...


Αν παρατηρήσει κάποιος τα ποσταρίσματα αλλά και τα thread που άνοιξε ο ts καταλαβαίνει μερικά πράγματα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: obi1

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Μωρή ναζιστική αποβολή, αν δεν ήταν οι πάκηδες δε θα έβλεπε χαρά η κωλότρυπα σου ούτε τον αιώνα τον άπαντα
μας φερατε τους πακηδες για να μας αντικαταστησουν και να ψηφιζουν εσας και τους αριστερους λεχριτες που θα τα ξυνετε αλλα δε θα σας περασει ,κουρεμα και ξυλο θα φατε απο τους ελληνες μορη πασοκικη προδοτρα και μετα σουταρισμα οπως τοτενες
 

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.516
Like
143
Πόντοι
16
Έχω παρατηρήσει αυτά τα 2 wannabe κινήματα,τόσο εδώ αλλά και γενικά στο νετ.Άλλοι λένε ότι είναι ολόιδια,άλλοι ότι διαφέρουν αρκετά.Όπως το βλέπω εγώ,περισσότερο μοιάζουν παρά διαφέρουν.Διότι αμφότερα wannabe κινήματα ενστερνίζονται πάνω κάτω μια ακραία έως παράλογη και βλακώδη ιδεολογία,ρίχνοντας (ανύπαρκτες) ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση ενώ εθελοτυφλούν στα δικά τους λάθη.Τόσο οι mgtow όσο και οι incels έχουν υπέρμετρο εγωισμό,αρνούμενοι αφενός να δεχθούν την ευθύνη τους για την προσωπική τους κατάσταση και αφετέρου βρίσκουν ηλίθιες αιτίες για να αιτιολογήσουν τους ισχυρισμούς τους (Δύση,Καπιταλισμός,κανόνας 80/20),συν την πλύση εγκεφάλου που δέχονται από νοσηρούς,''υπνωτισμένους'' τύπους (π.χ Δικασπόλος) οι οποίοι λόγω αρνητικών παρελθοντικών βιωμάτων στα ερωτικά τους,προσπαθούν να παρασύρουν κι άλλους ευάλωτους ή συμπάσχοντες στον ίδιο βούρκο.Στην πραγματικότητα δεν φταίει τίποτα από όλα αυτά που κατά καιρούς λένε/γράφουν μέσα σε πνέυμα μίσους και θυμού,αλλά οι ίδιοι με την στάση ζωής τους.
Το νοσηρό,στενόμυαλο,ακραίο mindset,η άσχημη ή μέτρια εξωτερική εμφάνιση,η μιζέρια,το μίσος και οι εκδικητικές τάσεις τους αλλά κυρίως η έλλειψη προσπάθειας εκ μέρους τους,οι υπέρμετρες απαιτήσεις τους είναι ο λόγος αυτής της κατάστασης.Περιμένουν να αλλάξει ο κόσμος και να γίνει ιδεατός κατά αυτούς.Θεωρούν ότι τους αξίζει μια γυναικάρα,χωρίς να προσπαθήσουν ενώ δεν έχουν το ανάλογο πακέτο να προσφέρουν.Θεωρούν ότι δεν φταίνε πουθενά.
Τι πιστέυετε εσείς?
Ας αρχίσει η συζήτηση.
Τα είπες όλα με αυτό, δε χρειάζεται περισσότερη συζητήση.
Άνθρωποι που δεν μπορούν να εχουν επιτυχίες με τις γυναίκες και βλέπουν τους γυρω τους να γαμάνε νον στοπ, αντί να δουν τι φταίει και να το βελτιώσουν, κοιτάνε να κατηγορήσουν τα χίλια δυο πράγματα που είπες και ότι φταίει η πουτανα η κοινωνία για την κατάντια τους.
Παντα υπήρχαν, δεν ειναι τίποτα καινούριο απλά τώρα με τα σοσιαλ κλπ έχουν γίνει λίγο πιο γνωστοί. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα βέβαια, λιγότερος ανταγωνισμός για εμάς τους υπόλοιπους.
 

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Μηνύματα
537
Like
792
Πόντοι
86
Ναι αυτο το λεγαμε πιτσιρικαδες οτι οι αγγλοι ειναι γκολ . Αλλα το θεμα αλλαξε ξερεις γιατι ? Λογο ευρωπης και λογο φοιτητριες και ποιο πολλη ελλεηνιδες φοιτητριες . Που Ελλαδα το παιζουν παρθενες και εκει γινονται σουρωτηρι
.

Εχει μετα τις υψηλης κοινωνιας των Ελληνων εφοπλιστων γονοι καλων οικογενειων που βρισκουν τις Ελλεινιδες φοιτητιρες μιας και εχουν τα λεφτα τα παιδια .

anyway εγω μενω Γερμανια απλα αγγλια εχω αρκετους γνωστους και μου λενε τωον πονο τους .

Έχοντας μία δεκαετία plus στην Αγγλία σε δουλειά όπου πολλές χρονιές ήμουν ο μοναδικός άντρας περιτριγυρισμένος από πολλές γυναίκες 18-40 σε ''και καλά'' high prestige δουλειά. Εννοώ ότι δεν ήμουν στα KFC περιτριγυρισμένος από αμόρφωτες 18αρες single mothers.

Oι γυναίκες που γνώρισα από την καλή και από την κακή ήταν κυριολεκτικά από όλο τον κόσμο και αλλάζανε ανά χρονικά διαστήματα οπότε το δείγμα είναι καλό. Βάλε μέσα και το general population, expat φοιτήτριες (ακόμα και 35αρες με παιδιά που και καλά ήρθαν για short term μεταπτυχιακά και έτρωγαν πούτσες από Έλληνες proffessionals, ενώ ο Έλληνας άντρας μεγάλωνε τα παιδιά στην Ελλάδα. Πολύ αγάπη. (Καρδούλες)


Το τι έχω ζήσει ο ίδιος και το τι έχω ακούσει καθημερινά από τις ''καλές αθώες'' γυναίκες για τους συζύγους και για τους γκόμενους τους είναι απείρως χειρότερο από το στρατό και από το locker room talk στο γυμναστήριο. Μπορώ να γράψω και βιβλίο που λέει ο λόγος. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ένας τόμος περιέχει 500 σελίδες για τους κανόνες και 50 σελίδες για τις εξαιρέσεις.


Οι σημερινοί άντρες οι οποίοι κοιμούνται πρέπει να συνειδητοποιήσουν τα παρακάτω.

Η σημερινή ανεξάρτητη γυναίκα μπορεί να κάνει κυριολεκτικά ο,τι θέλει. Θα την βρει την άκρη. Δεν σας έχουν ανάγκη πιρφόροι καθώς υπάρχουν αμέτρητοι. ΟΙ σχέσεις και οι γάμοι είναι fast food τη σημερινή εποχή. Τσιμπάνε και φεύγουν. Άντρες-γυναίκες-LGBTQWERTY.


Μπορεί να σου πάρει τα παιδιά και να ζητήσει διαζύγιο πολύ απλά επειδή δεν είναι happy. Καθώς θέλει να ''ζήσει τη ζωή της''. Δεν χρειάζεται σοβαρός λόγος. Αν είναι σκατόψυχη θα τα στρέψει και εναντίον σου για να σε διαλύσει τελείως.

Μπορεί να μην την έχεις αγγίξει αλλά οι δικηγόροι να πουν ότι για να κερδίσουμε το δικαστήριο θα πεις ψέμματα ότι σε κακοποιούσε. Είναι standard practice. Δηλαδή δεν φταίνε οι γυναίκες αλλά το σύστημα που τις ''νταντεύει''.

Σε τσακώματα τοξικές σχέσεις κλπ ο άντρας πρέπει να απομακρύνεται άμεσα από το περιβάλλον.



Όσον αφορά το γεμάτο με μουνόδουλους bou πραγματικά πως έγινε αυτό ? Γιατί τους πειράζουν οι γνώμες των MGTOW και incels?

Κουραστήκατε ? Θέλετε να μοιραστούμε τα οικονομικά/ψυχολογικά έξοδα ?

Μπα δεν θα πάρω. Οι καλύτερες στιγμές των γυναικών είναι όταν βρίσκουν νέους γαμιάδες που τους δίνονται ενώ τα περισσότερα οικονομικά/ψυχολογικά τα πληρώνει ο πρώην ή ακόμα και ο ''official'' νυν. :smiling-face-with-heart-eyes:
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Άντε στη Συγγρού μωρή χρυσαυγίτικη χολέρα μπας και σου γρασάρει τη ροδέλα κάνας πάκης και ηρεμήσεις.
καθε ποστ για πακηδες γραφεις, εκτος απο πελατες και ψηφοφοροι η ζωη σου ολη ειναι,παιδια σου,σα τη γρια την ολλανδεζα και εσυ μορη πασοκομουρα κολογρια
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Μωρή κακάσχημη φασίστρω, θα μας απαντήσεις τελικά αν στον ακούμπησε κάνας Πασόκος όταν ήσουν μικρή;
πηδαγα μια πασοκτζου κωλαρου που ψηφιζε γιαννοπουλο και ολο με εβριζε φασιστα οταν της ξεσκιζα τον πατο, καπου την βολεψε το κομμα πηρε και εναν συντροφο δυ και εκανε οικογενεια,καλη της ωρα
 

cern

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Μηνύματα
267
Like
120
Πόντοι
1
πηδαγα μια πασοκτζου κωλαρου που ψηφιζε γιαννοπουλο και ολο με εβριζε φασιστα οταν της ξεσκιζα τον πατο, καπου την βολεψε το κομμα πηρε και εναν συντροφο δυ και εκανε οικογενεια,καλη της ωρα
Με το ΠΑΣΟΚ ολοι βολευονταν.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Με το ΠΑΣΟΚ ολοι βολευονταν.
αυτη με την αξια της γιατι ειχε κωλαρα ενω εδω η κολογρια του μπουκομ με τι προσον διοριστηκε,εκτος και αν καθοταν σε κανα μουστακαλη πασοκτζη απο την επαρχια ,τοτε δεν ειχε πακιστανους
 
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Μηνύματα
298
Like
202
Πόντοι
21
Ακραία κινήματα δημιουργούν τα αντίθετα ακραία κινήματα.
Οι φεμινάζι έχουν προκαλέσει και την ανάπτυξη των incel/mgtow. Και οι 2 μεριές είναι κατακάθια και αποτελούν μικρό κομμάτι της κοινωνίας μας. Απλά τώρα με την διάδοση των social media οι ακραίες φωνές ακούγονται περισσότερο και ξαφνικά τους κάναμε normalize.

Ναι δεν λέω οι γυναίκες αυτή την εποχή έχουν άπειρες επιλογές αλλά ταυτόχρονα το ίδιο συμβαίνει και με τον άνδρα.
Μια στο Insta πχ μπορεί να έχει 1000+ followers (συνήθως αυτές είναι ναρκισιστικά ναυάγια που βγάζουν μόνο selfies αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και να της την πέφτουν αρκετοί αλλά ταυτόχρονα και ο μέσος άνδρας σήμερα έχει περισσότερες δυνατότητες. Ενώ πχ το 1980 ήξερες ότι θα γνωρίσεις μια/έναν μόνο από την πόλη σου τώρα μπορείς να γνωρίσεις από όλη την Ελλάδα ή ακόμα και από το εξωτερικό. Πραγματικά άπειρες επιλογές. Απλά ο άνδρας πρέπει να κυνηγήσει τις περιπτώσεις ενώ η γυναίκα να επιλέξει. Γι αυτό βλέπεις και τους incels και διαμαρτύρονται...δεν κυνηγούν και μετά σου λένε "εμένα δεν μου την πέφτει καμιά ενώ όλες έχουν 5-10 να τις περιμένουν..άδικη κοινωνία". Γκόμενα σπάνια θα στην πέσει πάρτε το χαμπάρι και αν το κάνει θα το κάνει διακριτικά. Πχ χθες στο σουπερμαρκετ ήμουν στο μανάβικο και τσουπ έρχεται ακριβώς δίπλα μου μια κοπελίτσα και τάχα καθόταν 1 λεπτό κολλητά μου να πάρει και αυτή ροδάκινα. Ε αυτό για την μέση γυναίκα θεωρείται δυνατή κίνηση. Πάντως από ότι μου λένε οι φίλες μου όλο κάτι σάπιοι τους την πέφτουν ή γέροι..λες να είναι μερικοί και από εδώ? ? Οπότε ναι επιλογές έχουν αλλά αν είναι σάπιες τι να τις κάνουν? Και αυτό απαντά και στο ερώτημα του σαντμαν "γιατί είναι πολλές μόνες τους?" (ειδικά στην Ελλάδα). Μόνο εκεί γύρω στα 30-35 τις πιάνει το κοκομπλόκο γιατί δεν προλαβαίνουν να κάνουν παιδί και συμβιβάζονται με κάποιον, κάνουν παιδί, κάπου στα 40 καταλαβαίνουν ότι τελικά δεν ταιριάζουν με αυτόν ή δεν τον θέλουν γιατί τον πήραν από ανάγκη και πολλές από αυτές χωρίζουν (I don't blame them).

Το μόνο που συμφωνώ με τους mgtow είναι το θέμα του γάμου. Προσωπικά δεν θα παντρευτώ ποτέ γιατί είναι ένα συμβόλαιο που δίνει προνόμια στην γυναίκα όταν το σπάσει. Δείτε το σαν business, θα μπαίνατε ποτέ στην διαδικασία να υπογράψετε ένα συμβόλαιο που αν έσπαγε θα ήταν ζημιογόνο για εσάς ενώ θα ωφελούσε το άλλο μέλος? Απλή συμβίωση και ξενοιάζεις. Άσε τους συγγενείς και την άλλη να μουρμουρίζει, πρώτα κοιτάμε να έχουμε(οικονομική,ψυχική) ασφάλεια και μετά όλα τα άλλα.
 
Τελευταία τροποποίηση:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.512
Κριτικές
28
Like
10.469
Πόντοι
3.296
Δε θα χακτήριζα "παράλογο" κάποιες ομάδες ανθρώπων που δυσκολεύονται για πολλούς λόγους να γαμήσουν και να εκτονώσουν τις ορμές τους να έχουν πολύ θυμό μέσα τους.
Διαφωνώ φυσικά να φτάσουν σε βίαιες ακρότητες.
Η αλήθεια δεν είναι μόνο μια.
Αν κάποιος διαθέτει trendy χαρακτήρα,μέτρια εμφάνιση και κοινωνικές δεξιότητες μπορεί να γαμήσει κι εύκολα μάλιστα.
Αν δε το χεις,απλά δε το χεις κι έληξε το θέμα.
Δε σημαίνει ότι σου φταίνε γι αυτό οι γυναίκες.
Αν εγώ δε μπορώ να μάθω σκι όσο κι αν προσπαθώ δε μου φταίνε τα πεδιλα ουτε οι πιστες.
Ενα το κρατουμενο.
Παμε στο άλλο.
Είμαι αντικοινωνικός και εσωστρεφής.
Το αποδέχτηκα και συνεχίζω.
Δεν άφησα το κυνήγι των γυναικων όμως.
Γιατί η πούτσα ζητάει μεζέ πως να το κάνουμε.
Θέλει να ραντίζει μουνιά.
Τι να κανουμε.
Οπως με εφτιαξε η φυση συνεχιζω.
Αναγνωριζω οτι δε το πολυεχω με τις γυναικες και δε τα παω καλα μαζι τους.
Αυτο δε το αποφασισα εγω αλλα η ιδια η ιστορια μου μαζι τους.
Ξενερωνα με τη ματαιοδοξια τους.
Με το να μιλανε για πρωην.
Με το να ζητανε να κερνας μονο εσυ.
Με το να σε βλεπουν καλο παιδι και να σε θελουν για το μαλακα που θα τις δεις σοβαρα
Με το να μη σου καθονται οποτε θες αλλα να εξαρτωνται ολα απο τα κεφια τους.
Με το να αγαπουν πανω απ ολα τον εαυτο τους και την τεκνοποιηση.
Στο παρελθον βρεθηκα μπλεγμενος σε ανειπωτες κωμωδιες ενω εγω ηθελα απλα να γαμησω.
Τοσο απλα.
Σχεσεις,μονιμοτητα,γαμος,οικογενεια δε μου ταιριαζουν.
Καλυτερα μονος και ησυχος.
Πλεον εχω αποκτησει πανικο διαφυγης απο γυναικα οταν καταφερω να τη γαμησω.
Με πιανει αγχος πως να την κανω αφου γαμησα.
Οταν αυτο συμβει η τυπισσα το αντιλαμβανεται και ξενερωνει.
Και μετα που θες να γαμησεις παλι σε αποφευγει.
Ετσι παει.
Αλλα και παλι δε θα εφτανα στο σημειο να στρατευτω βιαια εναντιον τους.Εκτος του οτι δε θελω να κανω εχθρους.
Απλα με ευγενεια τους αποφευγω και προσπαθω να γαμαω οπου και οπως μπορω.
Οι πουτανες καλες και αυτες απλα στερουνται το κοινωνικο ενδυμα αξιοπρεπειας που οταν πεσει απο μια κανονικη γκομενα σα τη στησεις στα 4,ειναι αλλο πραγμα.

Αυτες οι σκεψεις μου.

Τωρα mgtow incell κτκ δεν αντικατοπτριζουν κατι αλλο για μενα περα απο τα αρνητικα του διαδικτυου που εκτος απο νορμαλ ανθρωπους συσπειρωνει και την καθε παραξενια

Τα αγια χρονια που δεν υπηρχε ιντερνετ ουτε που θα χα ακουσει τιποτα απο αυτα στο καφενειο που συχναζα

Ενας διαδικτυακος εμετος μαζι με τα instagram,facebook,like ξε like ματαιόδοξα πουτανάκια που δεν αξίζουν κανενα σεβασμο,αποψεις,ιδεες,ιδεολογιες ακομη και ομορφες ολα στο διαδικτυακο κλαρι

Ενα σιχαμα
 
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.804
Like
14.554
Πόντοι
3.656
Το μόνο που συμφωνώ με τους mgtow είναι το θέμα του γάμου. Προσωπικά δεν θα παντρευτώ ποτέ γιατί είναι ένα συμβόλαιο που δίνει προνόμια στην γυναίκα όταν το σπάσει. Δείτε το σαν business, θα μπαίνατε ποτέ στην διαδικασία να υπογράψετε ένα συμβόλαιο που αν έσπαγε θα ήταν ζημιογόνο για εσάς ενώ θα ωφελούσε το άλλο μέλος? Απλή συμβίωση και ξενοιάζεις. Άσε τους συγγενείς και την άλλη να μουρμουρίζει, πρώτα κοιτάμε να έχουμε(οικονομική,ψυχική) ασφάλεια και μετά όλα τα άλλα.
Μάλλον δεν κατάλαβες πως λέμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ίσως με διαφορετικά λόγια, με άλλες προσεγγίσεις κλπ. No wife, simple and happy life.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.804
Like
14.554
Πόντοι
3.656
Τί αξία έχει νά κάθεται η γυναίκα μαζί σου από φόβο, ανάγκη η έλλειψη επιλογών και όχι επειδή σε γουστάρει σε αγαπάει και σε σέβεται;
Μα όπως αποδείχτηκε από τις πράξεις τους, αυτοί και μόνο οι λόγοι ήταν που τις κράταγαν παντρεμένες
 
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Μηνύματα
298
Like
202
Πόντοι
21
Μάλλον δεν κατάλαβες πως λέμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ίσως με διαφορετικά λόγια, με άλλες προσεγγίσεις κλπ. No wife, simple and happy life.
ΟΧΙ και με αυτό που κάνεις με προσβάλεις.
Το ότι δεν θέλει κάποιος να παντρευτεί δεν σημαίνει ότι είναι mgtow.
Μια χαρά κάνω σχέσεις και αγαπάω τις γυναίκες παρόλο που έχω φάει κάποιες φόλες (καθαρά δικό μου λάθος που τις άφησα στη ζωή μου).
ΣΤΑΡΑΤΑ δεν θέλω να έχω καμιά σχέση με mgtow και λοιπές συνομοταξίες ναυαγίων.
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Έχοντας μία δεκαετία plus στην Αγγλία σε δουλειά όπου πολλές χρονιές ήμουν ο μοναδικός άντρας περιτριγυρισμένος από πολλές γυναίκες 18-40 σε ''και καλά'' high prestige δουλειά. Εννοώ ότι δεν ήμουν στα KFC περιτριγυρισμένος από αμόρφωτες 18αρες single mothers.

Oι γυναίκες που γνώρισα από την καλή και από την κακή ήταν κυριολεκτικά από όλο τον κόσμο και αλλάζανε ανά χρονικά διαστήματα οπότε το δείγμα είναι καλό. Βάλε μέσα και το general population, expat φοιτήτριες (ακόμα και 35αρες με παιδιά που και καλά ήρθαν για short term μεταπτυχιακά και έτρωγαν πούτσες από Έλληνες proffessionals, ενώ ο Έλληνας άντρας μεγάλωνε τα παιδιά στην Ελλάδα. Πολύ αγάπη. (Καρδούλες)


Το τι έχω ζήσει ο ίδιος και το τι έχω ακούσει καθημερινά από τις ''καλές αθώες'' γυναίκες για τους συζύγους και για τους γκόμενους τους είναι απείρως χειρότερο από το στρατό και από το locker room talk στο γυμναστήριο. Μπορώ να γράψω και βιβλίο που λέει ο λόγος. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ένας τόμος περιέχει 500 σελίδες για τους κανόνες και 50 σελίδες για τις εξαιρέσεις.


Οι σημερινοί άντρες οι οποίοι κοιμούνται πρέπει να συνειδητοποιήσουν τα παρακάτω.

Η σημερινή ανεξάρτητη γυναίκα μπορεί να κάνει κυριολεκτικά ο,τι θέλει. Θα την βρει την άκρη. Δεν σας έχουν ανάγκη πιρφόροι καθώς υπάρχουν αμέτρητοι. ΟΙ σχέσεις και οι γάμοι είναι fast food τη σημερινή εποχή. Τσιμπάνε και φεύγουν. Άντρες-γυναίκες-LGBTQWERTY.


Μπορεί να σου πάρει τα παιδιά και να ζητήσει διαζύγιο πολύ απλά επειδή δεν είναι happy. Καθώς θέλει να ''ζήσει τη ζωή της''. Δεν χρειάζεται σοβαρός λόγος. Αν είναι σκατόψυχη θα τα στρέψει και εναντίον σου για να σε διαλύσει τελείως.

Μπορεί να μην την έχεις αγγίξει αλλά οι δικηγόροι να πουν ότι για να κερδίσουμε το δικαστήριο θα πεις ψέμματα ότι σε κακοποιούσε. Είναι standard practice. Δηλαδή δεν φταίνε οι γυναίκες αλλά το σύστημα που τις ''νταντεύει''.

Σε τσακώματα τοξικές σχέσεις κλπ ο άντρας πρέπει να απομακρύνεται άμεσα από το περιβάλλον.



Όσον αφορά το γεμάτο με μουνόδουλους bou πραγματικά πως έγινε αυτό ? Γιατί τους πειράζουν οι γνώμες των MGTOW και incels?

Κουραστήκατε ? Θέλετε να μοιραστούμε τα οικονομικά/ψυχολογικά έξοδα ?

Μπα δεν θα πάρω. Οι καλύτερες στιγμές των γυναικών είναι όταν βρίσκουν νέους γαμιάδες που τους δίνονται ενώ τα περισσότερα οικονομικά/ψυχολογικά τα πληρώνει ο πρώην ή ακόμα και ο ''official'' νυν. :smiling-face-with-heart-eyes:
Αυτα τα λεω χρονια. τωρα για ελληνες professionals που λες για αγγλια δεν ξερω . Υπαρχουν πολλοι για τα μπαζα . Εχει απλα τους γονους των πλουσιων ....

Πρεπει να εξηγησεις τι εννοεις professionals γιατι και Ελλαδα εχει και ειναι ολοι του κωλοθ. Στο εξωτερικο οι Ελληνες για τον πουτσο professionals ειναι παθητικοι χαμαληδες. Σπανια θα βρεις να ειναι τσαμπουκας στην δουλεια κξαι να γαμανε και δερνουνε . Ιδιως αγγλια.
Αυτοι που λεω ειναι συνηθως πλουσιοι με κονε. Δεν ξερω εαν εννοεις τετοιους? Μιλαμε για ατομα που οτι και να γινει θα εχουν λεφτα.
Δωσε μια εξηγα τι εννοεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτο ειναι φαινομενο του δυτικου κόσμου.
Δεν υπαρχει αυτο σε λατινικη αμερικη, ασια, αφρικη.
Δεν γνωριζω για ρωσια, κ πρωην Κομουνιστικες χωρες
λατινικη αμερικα εχω παει τα ιδια σκατα ειναι και εκει . απλα οι γκομενες ορμανε σε εμας επειδη ειμαστε εκτος λατικνιηκς και θελουν να φυγουν απο εκει . Τραβα περου κολομβια να δεις τι γινεται . Γνωρισα κατι κολομβιανες ΤΟΥΜΠΑΝΑ και νεες . Μιλαμε για ηλικιεςτο πολλη 37.
Ασια τα ιδια σκατα εαν εχεις λεφτα σε θελουν . Με εξαιρεση την ταιβαν . εκει βρισκεις καλα γκομενακια .

Τί αξία έχει νά κάθεται η γυναίκα μαζί σου από φόβο, ανάγκη η έλλειψη επιλογών και όχι επειδή σε γουστάρει σε αγαπάει και σε σέβεται;

ο λογος που καθονταιν ολες και τοτε και τωρα ειναι η αναγκη για να μεγαλωσεις τα παιδια μααζι τις. Οσα και να βγαζει μια γκομενα εαν δεν ειναι εκατ/χος χρειαζεται αντρα διπλα τις . Αλλιως τον πινει .




ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. (μεχρι να βαρεθουν και αυτες) αλλα τουλαχιστον ειναι με καποιους που θελουν. Αυτες ψαχνουμε.


Μεγάλο μερίδιο έχουμε εμείς οι άντρες...οι γυναίκες είναι καθρέφτης μας

ναι αυτο ξαναπεστο .
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.512
Κριτικές
28
Like
10.469
Πόντοι
3.296
Έχοντας μία δεκαετία plus στην Αγγλία σε δουλειά όπου πολλές χρονιές ήμουν ο μοναδικός άντρας περιτριγυρισμένος από πολλές γυναίκες 18-40 σε ''και καλά'' high prestige δουλειά. Εννοώ ότι δεν ήμουν στα KFC περιτριγυρισμένος από αμόρφωτες 18αρες single mothers.

Oι γυναίκες που γνώρισα από την καλή και από την κακή ήταν κυριολεκτικά από όλο τον κόσμο και αλλάζανε ανά χρονικά διαστήματα οπότε το δείγμα είναι καλό. Βάλε μέσα και το general population, expat φοιτήτριες (ακόμα και 35αρες με παιδιά που και καλά ήρθαν για short term μεταπτυχιακά και έτρωγαν πούτσες από Έλληνες proffessionals, ενώ ο Έλληνας άντρας μεγάλωνε τα παιδιά στην Ελλάδα. Πολύ αγάπη. (Καρδούλες)


Το τι έχω ζήσει ο ίδιος και το τι έχω ακούσει καθημερινά από τις ''καλές αθώες'' γυναίκες για τους συζύγους και για τους γκόμενους τους είναι απείρως χειρότερο από το στρατό και από το locker room talk στο γυμναστήριο. Μπορώ να γράψω και βιβλίο που λέει ο λόγος. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ένας τόμος περιέχει 500 σελίδες για τους κανόνες και 50 σελίδες για τις εξαιρέσεις.


Οι σημερινοί άντρες οι οποίοι κοιμούνται πρέπει να συνειδητοποιήσουν τα παρακάτω.

Η σημερινή ανεξάρτητη γυναίκα μπορεί να κάνει κυριολεκτικά ο,τι θέλει. Θα την βρει την άκρη. Δεν σας έχουν ανάγκη πιρφόροι καθώς υπάρχουν αμέτρητοι. ΟΙ σχέσεις και οι γάμοι είναι fast food τη σημερινή εποχή. Τσιμπάνε και φεύγουν. Άντρες-γυναίκες-LGBTQWERTY.


Μπορεί να σου πάρει τα παιδιά και να ζητήσει διαζύγιο πολύ απλά επειδή δεν είναι happy. Καθώς θέλει να ''ζήσει τη ζωή της''. Δεν χρειάζεται σοβαρός λόγος. Αν είναι σκατόψυχη θα τα στρέψει και εναντίον σου για να σε διαλύσει τελείως.

Μπορεί να μην την έχεις αγγίξει αλλά οι δικηγόροι να πουν ότι για να κερδίσουμε το δικαστήριο θα πεις ψέμματα ότι σε κακοποιούσε. Είναι standard practice. Δηλαδή δεν φταίνε οι γυναίκες αλλά το σύστημα που τις ''νταντεύει''.

Σε τσακώματα τοξικές σχέσεις κλπ ο άντρας πρέπει να απομακρύνεται άμεσα από το περιβάλλον.



Όσον αφορά το γεμάτο με μουνόδουλους bou πραγματικά πως έγινε αυτό ? Γιατί τους πειράζουν οι γνώμες των MGTOW και incels?

Κουραστήκατε ? Θέλετε να μοιραστούμε τα οικονομικά/ψυχολογικά έξοδα ?

Μπα δεν θα πάρω. Οι καλύτερες στιγμές των γυναικών είναι όταν βρίσκουν νέους γαμιάδες που τους δίνονται ενώ τα περισσότερα οικονομικά/ψυχολογικά τα πληρώνει ο πρώην ή ακόμα και ο ''official'' νυν. :smiling-face-with-heart-eyes:
Τελευταία παράγραφος:
Ακόμη και ο official της να εισαι και να ακους ψυχολογικα και πιπες η να την πληρωνεις θελει οργανωση

Θυμαμαι ειχα μια γκομενιτσα φοιτητρια 18 ετων και επειδη το πηγαινε απεξω απεξω της ειπα "θες να σου πληρωνω το κινητο και το ενοικιο σου"? και να ειναι ολα καλα;
Με μια 350 αρα το μηνα καθαρισα και τη γαμαγα οποτε ηθελα.
Επισης δεν ηταν αναγκη να ακουω τα ψυχολογικα της.
Αρα ο οικονομικος τομεας σκεπασε τον ψυχολογικο.
Επισης κατα καιρους εβρισκε γαμιαδες και εκει ακομη ξηγιομουν λαρτζ:δε τη δυσκολευα οταν καταλαβαινα οτι θα βγει με τον αλλο γκομενο της.
Της εκανε μεγαλη εντυπωση η ανεση μου στο θεμα αυτο.
Ωστοσο ποτε δε μου ανοιγοταν τελειως.
Τελικα τα χρονια περασαν μεγαλωσε παντρευτηκε.Με καλεσε και στο γαμο της με ενα πολυ μαγκα και ωραιο ανδρα.
Την καμαρωσα.
Θα μου μεινει η βασανιστικα αργη βαθεια πιπα της ενω χαζευα τον κωλο της με τα ανωμαλα στριγκ που φοραγε
Μου εκανε κατι γαμησαρες αλλο πραγμα.
Ενθυμουμαι με τρυφεροτητα :bigdick:
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.422
Like
11.001
Πόντοι
3.556
Παιδες οι mgtow δεν ειναι συμμορια.
Ειναι μοναχικα ατομα που απλα δεν ασχολουνται.
Αλλος ασχολειται με ψαρεμα, αλλος με μηχανες, αλλος με στοιχημα, αλλος με games, αλλος παιζει ολη μερα ταβλι και πινει μπυρες με κολλητους.
Ολοι αυτοι κοιτανε τις γυναικες απο μακρια.
Η τελευταια φορα που εκαναν καμακι-σχεσεις ειναι πριν χρονια και μετα απο προσπαθειες πετυχημενες η μη, ειδαν και αποειδαν και τελικα τα παρατησαν
Οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν τι σημαινει mgtow ουτε οτι υπαρχει τετοιο πραμα.
Οι περισσοτεροι εχουν φαει τσιμπουκια απο τη ζωη σε θεματα δουλειας, χρηματων, κλπ αλλα και απο παλαιοτερες σχεσεις και πλεον βαριουνται να ασχοληθουν με το οικονομικα και συναισθηματικα απαιτητικο αθλημα του "γαμπριζειν"
Εχει πολλα τετοια ατομα τριγυρω απο τον καθενα, ειναι καθημερινοι ανθρωποι της διπλανης πορτας. Και υπηρχαν απο παντα τετοιοι τυποι, δεν ειναι τωρινο φαινομενο
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.186
Like
1.705
Πόντοι
216
Τί αξία έχει νά κάθεται η γυναίκα μαζί σου από φόβο, ανάγκη η έλλειψη επιλογών και όχι επειδή σε γουστάρει σε αγαπάει και σε σέβεται;
Το θέμα βέβαια είναι ότι πλέον είναι ένα μικρό ποσοστό όσες αγαπάνε και σέβονται τους άντρες. Παλιά έβρισκες γκόμενες που δεν δυσκολεύονταν να σεβαστούν τ' αρχίδια του άντρα, τώρα η τάση είναι πώς θα βγάλουν αρχίδια οι ίδιες για να τον ανταγωνιστούν.
 

DayStalker

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Μηνύματα
3.497
Like
7.103
Πόντοι
1.056
Eγώ θεωρώ οτι mgtow και φεμιναζι είναι δυο οψεις του ιδιου νομισματος . Απόρροια του τυφλού και άκριτου δικαιωματισμού που προωθήθηκε ως κυριαρχη πολιτικη ατζεντα στη Δυση απο το '60 και μετα. Φυσικά και ο καπιταλισμός και ο κοινωνικος μετασχηματισμος επαιξαν το ρολο τους. Φυσικα και υπαρχει ψυχοβιολογικο υποβαθρο στις επιλογες που κανουμε. Φυσικα και ως ειδος λειτουργουμε με βαση την μεγιστοποιηση του ατομικου ωφελους - και δεν ειναι κακο , εκει εχουν βασιστει ολα τα επιτευγματα μας. ΑΛΛΑ εδω δεν μιλαμε για ευσεβεις ποθους , μιλαμε για απαιτησεις. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Ο μεσος δυτικος αντρας θεωρει οτι ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ανευ ορων και προυποθεσεων το υπερτατο μουνι που θα προσκυναει τα μονακριβα αρχιδια του και η μεση δυτικη γυναικα θεωρει αντιστοιχα οτι ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ το alpha male που θα την εχει βασιλισσα. Και ξερουμε ολοι που καταληγει αυτο. Η πλειοψηφια καποια στιγμη ωριμαζει και συμβιβαζεται με την πραγματικοτητα. Αλλα υπαρχει και μια διαρκως αυξανομενη μειοψηφια σε αρνηση που ριζοσπαστικοποιειται. Συνηθως προκειται για upper middle class (καθολου τυχαια!). Και οι μεν αντρες ριχνουν το αναθεμα για την αποτυχια της εκπληρωσης των ονειρωξεων τους στις καργιολες τις γυναικες , οι μεν γυναικες στην πατριαρχια. Στην ουσια φεμιναζισμος και ρεντπιλισμος λενε τα ιδια πραγματα απο διαφορετικη σκοπια. Και φαντασιωνονται εναν ουτοπικο μεταμαρξιστικο κοσμο που ολα θα ανηκουν σε ολους.
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.512
Κριτικές
28
Like
10.469
Πόντοι
3.296
Eγώ θεωρώ οτι mgtow και φεμιναζι είναι δυο οψεις του ιδιου νομισματος . Απόρροια του τυφλού και άκριτου δικαιωματισμού που προωθήθηκε ως κυριαρχη πολιτικη ατζεντα στη Δυση απο το '60 και μετα. Φυσικά και ο καπιταλισμός και ο κοινωνικος μετασχηματισμος επαιξαν το ρολο τους. Φυσικα και υπαρχει ψυχοβιολογικο υποβαθρο στις επιλογες που κανουμε. Φυσικα και ως ειδος λειτουργουμε με βαση την μεγιστοποιηση του ατομικου ωφελους - και δεν ειναι κακο , εκει εχουν βασιστει ολα τα επιτευγματα μας. ΑΛΛΑ εδω δεν μιλαμε για ευσεβεις ποθους , μιλαμε για απαιτησεις. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Ο μεσος δυτικος αντρας θεωρει οτι ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ανευ ορων και προυποθεσεων το υπερτατο μουνι που θα προσκυναει τα μονακριβα αρχιδια του και η μεση δυτικη γυναικα θεωρει αντιστοιχα οτι ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ το alpha male που θα την εχει βασιλισσα. Και ξερουμε ολοι που καταληγει αυτο. Η πλειοψηφια καποια στιγμη ωριμαζει και συμβιβαζεται με την πραγματικοτητα. Αλλα υπαρχει και μια διαρκως αυξανομενη μειοψηφια σε αρνηση που ριζοσπαστικοποιειται. Συνηθως προκειται για upper middle class (καθολου τυχαια!). Και οι μεν αντρες ριχνουν το αναθεμα για την αποτυχια της εκπληρωσης των ονειρωξεων τους στις καργιολες τις γυναικες , οι μεν γυναικες στην πατριαρχια. Στην ουσια φεμιναζισμος και ρεντπιλισμος λενε τα ιδια πραγματα απο διαφορετικη σκοπια. Και φαντασιωνονται εναν ουτοπικο μεταμαρξιστικο κοσμο που ολα θα ανηκουν σε ολους.
Τα ειπες ολα σε αυτη τη φραση.
Τα μεσα αναζητουν και διεκδικουν τα ακρα και το αποτελεσμα?
Ο κοινωνικος τραγελαφος που παρατηρουμε.
Γι αυτο και η φεγγαροπροσωπη κορη του φουρναρη εχει αποκτησει τουπε χιλιων καρδιναλιων και απορριπτει το συμπαθη Τασο τον χρωματοπωλη που και αξιο και ικανο παιδι ειναι και της αξιζει...
Ουτε η μουναρα μοντελα Alexandra ομως που της εβαψε τους τοιχους θα τον αφησει να της σοβατησει κατι αλλο...
Γιατι τα χει με εναν σφυξακια τρεντυ πορτα κυριλε μαγαζιου πρωην μποξερ...
Αλλα κι ο μποξερ γουσταρει τη ντιβα που ερχεται καθε βδομαδα στο μαγαζι τους αλλα εκεινη ουτε με την ακρη του ματιου της δεν τον κοιταει...
Γιατι αυτη γλυφει την πουτσα του ταδε σαπιοκοιλια βουλευτη ο οποιος ορεγεται να γαμησει την Μερκελ...αλλα αυτη δε του καθεται γιατι ειναι ανδρας και στραποναρει τους πρωθυπουργους αδυναμων κρατων...κοκ
Μια αλυσιδα στην οποια κανεις δεν ειναι happy για ολοι θα θελαν κατι παραπανω απο αυτο που μπορουν!

Υγ τυχαια η αναφορα σε προσωπα και καταστασεις
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom