Έχοντας μία δεκαετία plus στην Αγγλία σε δουλειά όπου πολλές χρονιές ήμουν ο μοναδικός άντρας περιτριγυρισμένος από πολλές γυναίκες 18-40 σε ''και καλά'' high prestige δουλειά. Εννοώ ότι δεν ήμουν στα KFC περιτριγυρισμένος από αμόρφωτες 18αρες single mothers.
Oι γυναίκες που γνώρισα από την καλή και από την κακή ήταν κυριολεκτικά από όλο τον κόσμο και αλλάζανε ανά χρονικά διαστήματα οπότε το δείγμα είναι καλό. Βάλε μέσα και το general population, expat φοιτήτριες (ακόμα και 35αρες με παιδιά που και καλά ήρθαν για short term μεταπτυχιακά και έτρωγαν πούτσες από Έλληνες proffessionals, ενώ ο Έλληνας άντρας μεγάλωνε τα παιδιά στην Ελλάδα. Πολύ αγάπη. (Καρδούλες)
Το τι έχω ζήσει ο ίδιος και το τι έχω ακούσει καθημερινά από τις ''καλές αθώες'' γυναίκες για τους συζύγους και για τους γκόμενους τους είναι απείρως χειρότερο από το στρατό και από το locker room talk στο γυμναστήριο. Μπορώ να γράψω και βιβλίο που λέει ο λόγος. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ένας τόμος περιέχει 500 σελίδες για τους κανόνες και 50 σελίδες για τις εξαιρέσεις.
Οι σημερινοί άντρες οι οποίοι κοιμούνται πρέπει να συνειδητοποιήσουν τα παρακάτω.
Η σημερινή ανεξάρτητη γυναίκα μπορεί να κάνει κυριολεκτικά ο,τι θέλει. Θα την βρει την άκρη. Δεν σας έχουν ανάγκη πιρφόροι καθώς υπάρχουν αμέτρητοι. ΟΙ σχέσεις και οι γάμοι είναι fast food τη σημερινή εποχή. Τσιμπάνε και φεύγουν. Άντρες-γυναίκες-LGBTQWERTY.
Μπορεί να σου πάρει τα παιδιά και να ζητήσει διαζύγιο πολύ απλά επειδή δεν είναι happy. Καθώς θέλει να ''ζήσει τη ζωή της''. Δεν χρειάζεται σοβαρός λόγος. Αν είναι σκατόψυχη θα τα στρέψει και εναντίον σου για να σε διαλύσει τελείως.
Μπορεί να μην την έχεις αγγίξει αλλά οι δικηγόροι να πουν ότι για να κερδίσουμε το δικαστήριο θα πεις ψέμματα ότι σε κακοποιούσε. Είναι standard practice. Δηλαδή δεν φταίνε οι γυναίκες αλλά το σύστημα που τις ''νταντεύει''.
Σε τσακώματα τοξικές σχέσεις κλπ ο άντρας πρέπει να απομακρύνεται άμεσα από το περιβάλλον.
Όσον αφορά το γεμάτο με μουνόδουλους bou πραγματικά πως έγινε αυτό ? Γιατί τους πειράζουν οι γνώμες των MGTOW και incels?
Κουραστήκατε ? Θέλετε να μοιραστούμε τα οικονομικά/ψυχολογικά έξοδα ?
Μπα δεν θα πάρω. Οι καλύτερες στιγμές των γυναικών είναι όταν βρίσκουν νέους γαμιάδες που τους δίνονται ενώ τα περισσότερα οικονομικά/ψυχολογικά τα πληρώνει ο πρώην ή ακόμα και ο ''official'' νυν.