Εγω θα παω απλα και βιολογικα ντετερμινιστικα.
Ειμαστε μικρα ζωακια απορια της εξελιξης εκατομμυριων ετων και τιποτα παραπανω.
Κοινωνικες πιεσεις και κανονες ειναι ενα φιλτρο και τιποτα παραπανω και ολα γυρνανε πισω στη βιολογια σε υποσυνειδητο επιπεδο.
Ολα ειναι επιβιωση και αναπαραγωγη.
Γεννηθηκαμε με ετοιμο το προγραμμα για αναπαραγωγη οπως καθε αλλο θηλαστικο
Μεγαλωνοντας καποιοι buggaran το προγραμμα τους κυριως απο περιβαλλον, ταινιες, κοινωνια, ρομαντισμο, disney, παρθενες μονοκεροι κλπ και εχτισαν λαθος προσδοκιες, εφαγαν πουτσα, καταπιεση, εκμεταλλευση.
Ειχαν 2 επιλογες.
1. Να πουν οπα τι μαλακια εκανα και τα εκανα σκατα στη ζωη μου και σε ποιο σημειο ειμαι εκτος reality με τη φυση.
2. Να πουν τη βολικη ευκολη εκλογικευση οτι εγω ειμαι ΓΑΜΑΤΟΣ αλλα ΟΛΟΙ οι αλλοι εχουν το προβλημα.
Και ετσι γεννιουνται ΟΛΕΣ οι ιδεολογιες πολιτικες κοινωνιες φυλετικες κλπ
Ειναι intellectual gymnastics απο το bullshit animal που λεγεται ανθρωπος να εκλογικευσει τις αποφασεις στη ζωη του μεσα απο ενα πρισμα ηθικολογιας, δικαιου και ορθοτητας.
Αρνηση αποδοχης του κοσμου οπως ειναι. Οχι οπως θα ηθελε να ειναι. Και βεβαια με υποσυνειδητη εσωτερικη εγωιστικη ατζεντα να παρει αυτο που θελει. Με υποστηριξη, κλαμα και ηθικη υπεροχη.
Δεν υπαρχει ΕΝΑΣ που να ειναι στη MGTOW κοινοτητα που να μην ειναι προβληματικος, καταπιεσμενος και να εχει κουβαλησει καποιο κομπλεξ, γιατι εαν δεν ηταν δε θα ειχε την αναγκη να το δηλωσει αλλα θα το κραταγε ως μια δικη του προσωπικη επιλογη/μαθημα που πηρε.
Αλλα οχι. Νιωθει οτι εχει την αποστολη να κυρηξει το μανιφεστο ως σωτηρας να σωσει το αντρικο φυλο.
Θελει να ακουστει και να τον προσεξουμε. Υποστηριζει με μανια και παθος. Βρηκε ενα αποκουμπι στη ζωη αν το χασει και αυτο ποια θα ειναι η επομενη δικαιολογια?
Αντιστοιχα δεν υπαρχει ΜΙΑ φεμινιστρια που να μην εχει καποιο κομπλεξ απο αντρα.
Εαν δεν ειχε θα ηταν happy.
Η θα ηταν σε ειρηνη με την πραγματικοτητα.
Δε θα γινοταν φεμινιστρια.
Basic human psychology