Επειδη αναφερθηκε κι αυτο.
Το επιπεδο και ο πηχυς δυσκολιας ,τουπέ, αδιαφορία, κτλ ειναι φαινομενο του δυτικου κοσμου.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
Μιλοντας εκ πειρας απο ταξιδια μου σε ασια αφρικη, και μονιμη διαμονη μου για 4 χρονια σε λατινικη αμερικη ,ξεκαθαρα σας λεω πως δεν συμβαινουν εκει.
Εσυ, το μαυρο προβατο δηλαδη, ο υπαιτιος για καθε κακο στην δυση, ο λευκος αντρας δηλαδη ,εχει τεραστια περαση εκει που προανεφερα . Ασια ,αφρικη, λατ αμερικη αποτελουν το 70-80 %του παγκοσμιου πληθυσμου.
Εκει ξεκινας με ατου, μονο κ μονο επειδη εισαι λευκος.
Πριν το lockdown ειχα επιτυχιες με κοριτσακια στις φιλιπινες (χωρις λεφτα, οχι πουτανες) με μικροτερη απο την μιση μου ηλικια.
Πριν τρεις μηνες στην βραζιλια, επιτυχια με κοπελα 13 χρονια μικροτερη, (επεσα σε lockdown ,αλλιως θα ειχα ακομη καλυτερα αποτελεσματα).
Για αυτο δεν μπορω να δεχτω επιπεδο δυσκολιας και αντιστασης απο ελληνιδα ή ευρωπαια ανω του τυπικου.
(Εννοω ας το παιξει η τυπισα δυσκολη αλλα εως ενα σημειο. Το σημειο αυτο ειναι ενα τεταρτο της ωρας. ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)
Ετσι εμαθα στην βραζιλια, που γαμουσα σαν κοκορακι. Ετσι μου αρεσει, ετσι κανω. Ειμαι συνειδητα εκτος παιχνιδιου εδω, αλλα ετσι γουσταρω
Μετα το ταξιδι στις φιλιπινες εκρινα πως μπορω να γκομενιαζω ακομη και στα 60 μου.
Επενδυστε σε ενα ταξιδακι να ανοιξετε τους οριζοντες σας