Επισκέπτης
σωστή παρατήρηση.
Πότε φεύγεις αγάπη??
σωστή παρατήρηση.
Γιατί?
Ποιος είναι μισθοσυντήρητος πλέον?
Αν υποθέσουμε πως μισθσυντήρητος=αυτός που συντηρείται με το μισθό του, χέζε ψηλά κι αγνάντευε..
Πότε φεύγεις αγάπη??
Το Σ/Κ θα είμαστε διακοπές στο ίδιο χοτέλι με τον ψηλό κοντά στο εξοχικό σου..θα κοανονί με τον ψηλό και τον παντοφλάκια εξοδο μέσα στο ΣΚ?
Το Σ/Κ θα είμαστε διακοπές στο ίδιο χοτέλι με τον ψηλό κοντά στο εξοχικό σου..
Συμβιβάστηκα μ'αυτό αφού δε μου έκοψαν μισθό από το λαος..ενας καλοβολεμενος αστος που το "παιζει" αριστερος...
Πάντως στην Ελλάδα μια χαρά τηρούνται τα 8ωρα και τα ένσημα!
Στην "πολιτισμένη Ευρώπη", χτυπανε κάτι 60ωρα και 70ωρα εβδομαδιαίως με 0 υπερωρίες και 10% των ενσήμων που πάνε σύννεφο!
Τώρα γιατί μας πουλάνε παραμύθι ότι στας Ευρώπας είναι όλα άψογα και στην Ελλαδα τα κακά αφεντικά δεν πληρώνουν...δεν ξέρω.
εσύ έχεις;
γιατί εγώ στο εξωτερικό δουλεύω αυτή τη στιγμή
Πού είναι αυτά αν επιτρέπεται; Γιατί έχω άλλη αντίληψη
Πάντως στην Ελλάδα μια χαρά τηρούνται τα 8ωρα και τα ένσημα!
Στην "πολιτισμένη Ευρώπη", χτυπανε κάτι 60ωρα και 70ωρα εβδομαδιαίως με 0 υπερωρίες και 10% των ενσήμων που πάνε σύννεφο!
Τώρα γιατί μας πουλάνε παραμύθι ότι στας Ευρώπας είναι όλα άψογα και στην Ελλαδα τα κακά αφεντικά δεν πληρώνουν...δεν ξέρω.
Συμβιβάστηκα μ'αυτό αφού δε μου έκοψαν μισθό από το λαος..
κύριοι
καλές οι πίπες που κατα καιρούς λέγονται για την ελληνική "σοβιετική" ιδιαιτερότητα, αλλά θέτω στην κρίση σας την εξής διαπίστωση (μου):
σήμερα, σε όλη την ευρώπη,
ΣΥΜΠΙΕΖΟΝΤΑΙ οι αμοιβές και οι κάθε είδους παροχές προς την εργασία
(αυτό το παράξενο -για κάποιους- είδος που λέγεται ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ)
με σκοπό
1) να περιορισθούν οι κρατικές δαπάνες και ελλείματα και
2) ν' αυξηθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου
(αυτό το παράξενο -για κάποιους- είδος που λέγεται ΑΦΕΝΤΙΚΑ)
....
καλημέρα σας....
σε ποιον πλανητη ζεις?
ο λαος δεν θελει μισθοφορους ουτε και ξενους οπως εσυ...
Αλλα "εργατης" δεν εισαι αλλα ενας καλοβολεμενος αστος που το "παιζει" αριστερος...
οχι θα δινουν θαλασσοδανεια οι ξενοι για να παιρνει ο ΑΝΔΡΕΑΣ δημοσιους υπαλληλους και κερδιζει τις εκλογες χωρις οι χωρα να παραγει τιποτα..
καληνυχτα Π.Π
της κοντής ψωλής της φταίν' οι τρίχες!!!
απεναντίας αγαπητέ μου!τζεημι κατι μου λεει οτι εχει λιωσει το σουφριδι σου στη βαυαρια
το ΠΑΜΕ.ποιος το πουλάει το παραμύθι αυτό;
δε διαφωνώ μ αυτά που λες!είσαι υπερβολικός
γιατί ντε και καλά να τουλουμιάσετε κάτι;
προφανώς υπάρχει και αυτό που λες αλλά υπάρχει και το άλλο της τηρησης του ωραρίου.
όλα εξαρτιώνται από την εταιρία και το προφίλ της.
η ένστασή μου είναι πολύ απλή
ο εργαζόμενος έχει ένα πολύ απλό όπλο στη διάθεσή του: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ αν δεν του αρέσουνε οι συνθήκες εργασίας
αν εμένα δεν μου αρέσει εκεί που είμαι, ελεύθερος ο δρόμος
πάντα έτσι έκανα στη ζωή μου - δεν νομίζω να με έχει χαλάσει πουθενά
είσαι εμπαθής όπως πάντα!δεν είναι υπερβολικός.
απλά είναι βλάκας.
βλάκας να καταλάβει ότι ο ευρωπαίος (ας πάρουμε για παράδειγμα τον γερμανό) μπορεί να δουλεύει σαν τον σκύλο.
αλλά:
α.
έχει παιδεία
β.
έχει νοσοκομεία
γ.
έχει δρόμους
δ.
εχει διοίκηση δημόσια που γαμάει
3.
έχει αξιοκρατία κατά βάση
4.
στις δουλειές όλοι δουλεύουν και δεν υπάρχουν χιλιάδες μαλάκες που τα ξύνουν επί χρόνια χωρίς συνέπειες
5.
έχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
6.
εχει αξιοπρεπή σύνταξη
7.
δε χάνει μεροκάματα για να συνδιαλλαγεί με το κράτος για το προφανές.
8.
έχει παντού κανόνες που τηρούνται απο ολους.
9.
έχει καθαριότητα.
10.
δεν έχει κράτος που τον ένα χρόνο νομοθετεί ευεργετικά και τον άλλο παίρνει πίσω τα ευεργετήματα
11.
οι βουλευτές όταν παρανομήσουν πάνε φυλακή.
12.
η Βουλή δε νομοθετεί αντιστυνταγματικά.
και άλλα πολλά για τα οποία πολλοί έλληνες εάν ίσχυαν δε θα τολμούσαν να κάνουν τις μαλακίες που κάνουν.
καλημέρα.