Το εάν είναι σωστό η όχι, δεν είναι χρήσιμο εδώ κατά τη γνώμη μου, εκτος αν θέλουμε να ηθικολογισουμε
Τότε καλό θα ήταν η ανάγνωση του Όλιβερ Τουίστ και των Αθλίων
Το εάν είναι σωστό η όχι, δεν είναι χρήσιμο εδώ κατά τη γνώμη μου, εκτος αν θέλουμε να ηθικολογισουμε
Τότε καλό θα ήταν η ανάγνωση του Όλιβερ Τουίστ και των Αθλίων
Θα επιμείνω. Πες μου σε παρακαλώ που είναι χρήσιμο σαν επιχείρημα το εάν αυτό που περιγραφει είναι "σωστό".
Σημασία έχει ότι αυτό που περιγραφει είναι η πραγματικότητα. Όλα τα αλλα είναι συζητήσεις για τσάι και μπισκότα
Μα για αυτό αντιλαμβάνομαι ότι επί Όλιβερ Τουιστ τέτοιες συζητήσεις θα ήσαν θέμα απογευματινού τέϊου... Φαντάζομαι και η παιδική εργασία είναι μία πραγματικότητα
Δεν θα ήθελα να μπω σε θεωρητικές συζητήσεις, πολύ ευχαρίστως κάποια άλλη ώρα. Όπως έλεγε και ο τελευταίος ηγέτης της ελλάδος (κατά palermo) - αυτή είναι η πραγματικότητα.
Καλο βραδυ εύχομαι
Πάντως στην Ελλάδα μια χαρά τηρούνται τα 8ωρα και τα ένσημα!
Στην "πολιτισμένη Ευρώπη", χτυπανε κάτι 60ωρα και 70ωρα εβδομαδιαίως με 0 υπερωρίες και 10% των ενσήμων που πάνε σύννεφο!
Τώρα γιατί μας πουλάνε παραμύθι ότι στας Ευρώπας είναι όλα άψογα και στην Ελλαδα τα κακά αφεντικά δεν πληρώνουν...δεν ξέρω.
Πάντως στην Ελλάδα μια χαρά τηρούνται τα 8ωρα και τα ένσημα!
Στην "πολιτισμένη Ευρώπη", χτυπανε κάτι 60ωρα και 70ωρα εβδομαδιαίως με 0 υπερωρίες και 10% των ενσήμων που πάνε σύννεφο!
Τώρα γιατί μας πουλάνε παραμύθι ότι στας Ευρώπας είναι όλα άψογα και στην Ελλαδα τα κακά αφεντικά δεν πληρώνουν...δεν ξέρω.
εσύ έχεις;Αυτό δλδ πόσο σωστό φαίνεται; Έχεις υπόψιν τι ισχύει στο εξωτερικό;
είσαι υπερβολικόςΠάντως στην Ελλάδα μια χαρά τηρούνται τα 8ωρα και τα ένσημα!
+1τα είπες όλα
απορώ γιατί δε έκλεισε το θρεντ από τη σελίδα 8
ελευθερία και ισότητα στον καπιταλισμό...είσαι υπερβολικός
γιατί ντε και καλά να τουλουμιάσετε κάτι;
προφανώς υπάρχει και αυτό που λες αλλά υπάρχει και το άλλο της τηρησης του ωραρίου.
όλα εξαρτιώνται από την εταιρία και το προφίλ της.
η ένστασή μου είναι πολύ απλή
ο εργαζόμενος έχει ένα πολύ απλό όπλο στη διάθεσή του: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ αν δεν του αρέσουνε οι συνθήκες εργασίας
αν εμένα δεν μου αρέσει εκεί που είμαι, ελεύθερος ο δρόμος
πάντα έτσι έκανα στη ζωή μου - δεν νομίζω να με έχει χαλάσει πουθενά
εσύ έχεις;
γιατί εγώ στο εξωτερικό δουλεύω αυτή τη στιγμή
είσαι υπερβολικός
γιατί ντε και καλά να τουλουμιάσετε κάτι;
προφανώς υπάρχει και αυτό που λες αλλά υπάρχει και το άλλο της τηρησης του ωραρίου.
όλα εξαρτιώνται από την εταιρία και το προφίλ της.
η ένστασή μου είναι πολύ απλή
ο εργαζόμενος έχει ένα πολύ απλό όπλο στη διάθεσή του: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ αν δεν του αρέσουνε οι συνθήκες εργασίας
Πώς φαίνεται ότι δεν είσαι μισθοσυντήρητος...
δεν είναι εκεί το θέμα......
απλά νομίζει ότι εάν δεν του αρέσει πλέον θα στείλει βιοογραφικά και σε κάνα μήνα το πολυ θα έχει 2-3 προσφορές όπως πριν 5-6 χρόνια...
Πώς φαίνεται ότι δεν είσαι μισθοσυντήρητος...
Μπορεί εκεί που ζει να ισχύει ακόμα...
δεν είναι εκεί το θέμα......
απλά νομίζει ότι εάν δεν του αρέσει πλέον θα στείλει βιοογραφικά και σε κάνα μήνα το πολυ θα έχει 2-3 προσφορές όπως πριν 5-6 χρόνια...