Νέα

Το ΠΑ.Μ.Ε με την απεργία του βάζει λουκέτο σε εταιρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τουλάχιστον αυτός κονομάει και ζει την Μπουμπουκοοικογένεια :2funny: :2funny: :2funny:

Κατι άλλοι μακακες που γράφουνε εδω μέσα και δεν τους πληρόνουν, τι να πούνε;;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Ειναι μαλακες οι εθελοντες των 700 ευρω? Αλλα δυστυχως δεν προσπαθεις να "ξυπνησεις" αυτα τα κοροιδα για να μην κανεις ζημια στο κομμα σου

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Να κάνω μια ερώτηση;;;;;;;

Νομίζω ότι απαγορευται στους βολευτές να εξασκούν το επάγγελμά τους, ο Μπουμπούκος και ο Βδελόπουλος γιατι κανουν telemarketing;;;;;

Γιατι εισαι μαλακας για αυτο κανεις ερωτηση. Ο νομος αλλαξε και μπορουν οι βουλευτες να εργαζονται..

ΕΔΩ ΤΟ "καναλι του εργατη", εγινε οργανο των αστων για να πουλανε τα προιοντα τους!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Να κάνω μια ερώτηση?

Αυτα τα βρωμερα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ που απαρτίζουν το ΠΑ.ΜΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ?

ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ?

Ευχαριστώ.

"Επαγγελματιες επαναστατες" ...και "υπερασπιστες της εργατικης ταξης"  :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μωρή Πετρούλα σε άφηνω τόση ώρα να μαλακίζεσαι και σε θαυμάζω.

Πόσο ρόμπα μπορεις να γίνεις από μόνη σου.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μωρή Πετρούλα σε άφηνω τόση ώρα να μαλακίζεσαι και σε θαυμάζω.

Πόσο ρόμπα μπορεις να γίνεις από μόνη σου.

Που θα παει!!  :think: θα βαλεις μυαλο και θα αποχωρησεις απο το ΚΚΕ  :huh:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Που θα παει!!  :think: θα βαλεις μυαλο και θα αποχωρησεις απο το ΚΚΕ  :huh:

Δεν μπορώ να αποχωρίσω, γιατί απλά δεν ειμαι μέλος.

Πόσο μακακας εισαι που δεν το έχεις καταλάβει.

Αν κάτσεις όμως να σε  :fuck2: ίσος να το σκεφτώ να ψηφίσω ΛΑΟΣ (το κομμα των κωλοτουμπαν)

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν μπορώ να αποχωρίσω, γιατί απλά δεν ειμαι μέλος.

Πόσο μακακας εισαι που δεν το έχεις καταλάβει.

Αν κάτσεις όμως να σε  :fuck2: ίσος να το σκεφτώ να ψηφίσω ΛΑΟΣ (το κομμα των κωλοτουμπαν)

ΚΩΛΟτουμπαν ειναι η συγκυβερνηση του 90? Ή το συμφωνο ριμπεντρωφ-μολοτωφ?

kourkouti-kke-papariga-kanelli-taxi-small.jpg

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
μαζι δεν τρωγατε τα ντολμαδακια;

ολοι μαζι στην κυβερνηση ζολωτα...τρωγαμε τα ντολμαδακια...αλλα δεν  πειραζει ενα μεγαλο κομμα να γινεται κυβερνηση ανευ δεσμευσης απο ενα μικρο αντιπαλο κομμα...αλλα το μικρο κομμα - κκε πως στηριζει απο την μερια του..τους ταξικους αντιπαλους?

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (23-04-2010) : Στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά Σωστά" στο Τηλεάστυ στις 23-4-2010.
"Βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο...Δεν πρέπει να παρασυρθεί ο λαός σε εξαλότητες...Το ΚΚΕ καιροφυλακτεί.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ...."

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Να μην ξεχνίομαστε, κορίτσια Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τελικά μαθένω οτι όλοι σε εχουνε  :fuck2: ,μονο εγω δεν σε εχω κανει ευτηχισμένο ακόμα.

Αυτα τα βιντεο, μπορεις να τα βαζεις συννεχια σε παρακαλω? Ως επισημος κομματαρχης του ΛΑ.Ο.Σ πρεπει να τα αναμεταδιδεις για να μην μας παιρνει ψηφους η Χ.Α...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτα τα βιντεο, μπορεις να τα βαζεις συννεχια σε παρακαλω? Ως επισημος κομματαρχης του ΛΑ.Ο.Σ πρεπει να τα αναμεταδιδεις για να μην μας παιρνει ψηφους η Χ.Α...

Nαι θα σου το κάνω τα χατήρι, δροσερό μου στρακι.

Και γω καβλώνο με τον Μπουμπούκο, ειναι τρελο και δροσερο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όσο οι εργάτες κάθονται κ ανέχονται τα αφεντικά που απλά καρπώνονται τους κόπους τους επειδή βρέθηκαν στην θέση του ισχυρού θα πεινάνε.

Για να σταματήσουν κάποτε να πεινάνε πρέπει να στείλουν στον διάολο τα αφεντικά κ τα αστικά κόμματα που στηρίζουν το σύστημα.

Αυτό είπε ο Μαρξ,αυτό υποστηρίζει κ κάθε κκ που σέβεται το ονομά του.
κάνεις πάρα πολλά λάθη σε ένα μόνο ποστ
αλλά ας σου πω μερικά
1. υπάρχουνε αφεντικά που έτυχε να βρεθούνε σε αυτή τη θέση (γόνοι πλουσίων) αλλά υπάρχουνε και αφεντικά που μόχθησαν και δούλεψαν πολύ για να γίνουνε κάποια στιγμή αφεντικά.
2. Το αφεντικό προσλαμβάνει, άρα έχει κάθε δικαίωμα να απολύσει κιόλας. Με την ίδια ακριβώς ευκολία που κάποιος που τρώει μπορεί (και πρέπει κιόλας) να χέσει και κάποια στιγμή
3. Ο εργαζόμενος ΑΙΤΕΙΤΑΙ να πιάσει δουλειά σε μία εταιρία. ΑΝ δεν του αρέσει ο τρόπος που η εταιρία διοικείται ή κάνει δουλεια, έχει κάθε δικαίωμα να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
4. Για να σταματήσουνε να πεινάνε οι "εργαζόμενοι" (ας μην αρχίσουμε συζήτηση περί δημοσίου τομέα τώρα....θα μας πάρει αιώνες να το καταλάβεις όση προσπάθεια και να καταβάλω), πρέπει να δουλέψουνε. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Αν νομίζουν πως δεν παίρνουνε αρκετά, πρέπει να αυξήσουνε τις γνώσεις τους (αν μπορούν), να δουλέψουν και δεύτερη δουλειά (αν μπορούν) ή να αναζητήσουνε σε κάποιο άλλο τσαρδί καλύτερες συνθήκες (οικονομικές) εργασίας.
με το να κάνουνε στάση εργασίας πάντως δεν πρόκειται να γίνουνε αφεντικά ούτε να κερδίσουνε παραπάνω χρήματα

κατά τα λοιπά, κάθε ΚΚΕτζής που σέβεται τον εαυτό του θα έπρεπε να πάει να κάνει μεταμόσχευση μυαλού.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δε πάει έτσι επειδή εσείς λέτε μαλακίες στον κόσμο πως έχει ανάγκη τα αφεντικά . Ιδού όμως που δεν τα έχει καθόλου ανάγκη. Θα πάει αλλιώς αν και ο κόσμος σκεφτεί αλλιώς. Αφού υπάρχουν χαιβάνια σα και εσάς για αυτό "δε πάει έτσι".
Όχι επειδή τα αφεντικά είναι οι θεοί επί της γης ή έχουν κάποιες μαγικές ιδιότητες που τους κάνουν ανώτερους
ώχου ρε Ιππότη και σε είχα σε εκτίμηση
τι αριστερό κόλλημα είναι αυτό;
πάμε πρόχειρα:
1. αφεντικό είναι αυτός που έχει τον έλεγχο μίας επιχείρησης
2. επιχείρηση μπορεί να ειναι ΚΑΙ μονοπρόσωπη
3. στο δικό σου παράδειγμα παίρνεις σαν δεδομένο πως υπάρχουνε αφεντικά και εργάτες (φαντάζεσαι μια "βιομηχανία". Στο δικό μου παράδειγμα το περίπτερο μια χαρά λειτουργεί και μόνο με το αφεντικό - αν δηλαδή ο υπάλληλος που βάζει το βράδυ δεν ξαναπάει
4. οκ, να μην υπάρχει αφεντικό. Αλλά τότε να βάλει τα λεφτά για να στήσει την επιχείρηση από την αρχή η εργατιά και να το τρέξει το μαγαζί η εργατιά. Εγώ με το λίγο ομολογουμένως μυαλό που διαθέτω ξέρω πως μια επιχείρηση στήνεται από έναν ή κάποιους (τα μετέπειτα αφεντικά) και στελεχώνεται με εργάτες αργότερα.
5. Οι εργάτες ΜΙΣΘΩΝΟΝΤΑΙ. Και επομένως ο κάθε εργοδότης (που έχει κάθε δικαίωμα να διαχειρίζεται την επιχείρηση που έφτιαξε ο ίδιος με τα ΔΙΚΑ του χρήματα) μπορεί να παύει να μισθώνει τις υπηρεσίες ενός εργαζόμενου ΟΠΟΤΕ του γουστάρει. Αν δεν του αρέσει του εργαζόμενου να βρει άλλο αφεντικό πιο σωστό και πιο δίκαιο Ή
να πάει να φτιάξει μόνος του μια επιχείρηση και να γίνει από εργάτης αφεντικό.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
το κκε αφεντικο δεν ειναι ;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δε πάει έτσι επειδή εσείς λέτε μαλακίες στον κόσμο πως έχει ανάγκη τα αφεντικά . Ιδού όμως που δεν τα έχει καθόλου ανάγκη. Θα πάει αλλιώς αν και ο κόσμος σκεφτεί αλλιώς. Αφού υπάρχουν χαιβάνια σα και εσάς για αυτό "δε πάει έτσι".
Όχι επειδή τα αφεντικά είναι οι θεοί επί της γης ή έχουν κάποιες μαγικές ιδιότητες που τους κάνουν ανώτερους
ώχου ρε Ιππότη και σε έχω σε εκτίμηση
τι αριστερό κόλλημα είναι αυτό;
πάμε πρόχειρα:
1. αφεντικό είναι αυτός που έχει τον έλεγχο μίας επιχείρησης
2. επιχείρηση μπορεί να ειναι ΚΑΙ μονοπρόσωπη
3. στο δικό σου παράδειγμα παίρνεις σαν δεδομένο πως υπάρχουνε αφεντικά και εργάτες (φαντάζεσαι μια "βιομηχανία". Στο δικό μου παράδειγμα το περίπτερο μια χαρά λειτουργεί και μόνο με το αφεντικό - αν δηλαδή ο υπάλληλος που βάζει το βράδυ δεν ξαναπάει
4. οκ, να μην υπάρχει αφεντικό. Αλλά τότε να βάλει τα λεφτά για να στήσει την επιχείρηση από την αρχή η εργατιά και να το τρέξει το μαγαζί η εργατιά. Εγώ με το λίγο ομολογουμένως μυαλό που διαθέτω ξέρω πως μια επιχείρηση στήνεται από έναν ή κάποιους (τα μετέπειτα αφεντικά) και στελεχώνεται με εργάτες αργότερα.
5. Οι εργάτες ΜΙΣΘΩΝΟΝΤΑΙ. Και επομένως ο κάθε εργοδότης (που έχει κάθε δικαίωμα να διαχειρίζεται την επιχείρηση που έφτιαξε ο ίδιος με τα ΔΙΚΑ του χρήματα) μπορεί να παύει να μισθώνει τις υπηρεσίες ενός εργαζόμενου ΟΠΟΤΕ του γουστάρει. Αν δεν του αρέσει του εργαζόμενου να βρει άλλο αφεντικό πιο σωστό και πιο δίκαιο Ή
να πάει να φτιάξει μόνος του μια επιχείρηση και να γίνει από εργάτης αφεντικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom