petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ο Γεωργιάδης κάνει ακόμα telemarketing?
H Κανελλη κάνει ακόμα telemarketing στα καπιταλιστικα προιοντα?
Ο Γεωργιάδης κάνει ακόμα telemarketing?
Τουλάχιστον αυτός κονομάει και ζει την Μπουμπουκοοικογένεια
Κατι άλλοι μακακες που γράφουνε εδω μέσα και δεν τους πληρόνουν, τι να πούνε;;;;
Να κάνω μια ερώτηση;;;;;;;
Νομίζω ότι απαγορευται στους βολευτές να εξασκούν το επάγγελμά τους, ο Μπουμπούκος και ο Βδελόπουλος γιατι κανουν telemarketing;;;;;
Να κάνω μια ερώτηση?
Αυτα τα βρωμερα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ που απαρτίζουν το ΠΑ.ΜΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ?
ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ?
Ευχαριστώ.
Μωρή Πετρούλα σε άφηνω τόση ώρα να μαλακίζεσαι και σε θαυμάζω.
Πόσο ρόμπα μπορεις να γίνεις από μόνη σου.
Που θα παει!! θα βαλεις μυαλο και θα αποχωρησεις απο το ΚΚΕ
Δεν μπορώ να αποχωρίσω, γιατί απλά δεν ειμαι μέλος.
Πόσο μακακας εισαι που δεν το έχεις καταλάβει.
Αν κάτσεις όμως να σε ίσος να το σκεφτώ να ψηφίσω ΛΑΟΣ (το κομμα των κωλοτουμπαν)
ΚΩΛΟτουμπαν ειναι η συγκυβερνηση του 90?
μαζι δεν τρωγατε τα ντολμαδακια;
...αλλα το μικρο κομμα - κκε πως στηριζει απο την μερια του..τους ταξικους αντιπαλους?
ΚΩΛΟτουμπαν ειναι η συγκυβερνηση του 90? Ή το συμφωνο ριμπεντρωφ-μολοτωφ?
Τελικά μαθένω οτι όλοι σε εχουνε ,μονο εγω δεν σε εχω κανει ευτηχισμένο ακόμα.
Αυτα τα βιντεο, μπορεις να τα βαζεις συννεχια σε παρακαλω? Ως επισημος κομματαρχης του ΛΑ.Ο.Σ πρεπει να τα αναμεταδιδεις για να μην μας παιρνει ψηφους η Χ.Α...
Να μην ξεχνίομαστε, κορίτσια Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ
κάνεις πάρα πολλά λάθη σε ένα μόνο ποστΌσο οι εργάτες κάθονται κ ανέχονται τα αφεντικά που απλά καρπώνονται τους κόπους τους επειδή βρέθηκαν στην θέση του ισχυρού θα πεινάνε.
Για να σταματήσουν κάποτε να πεινάνε πρέπει να στείλουν στον διάολο τα αφεντικά κ τα αστικά κόμματα που στηρίζουν το σύστημα.
Αυτό είπε ο Μαρξ,αυτό υποστηρίζει κ κάθε κκ που σέβεται το ονομά του.
ώχου ρε Ιππότη και σε είχα σε εκτίμησηΔε πάει έτσι επειδή εσείς λέτε μαλακίες στον κόσμο πως έχει ανάγκη τα αφεντικά . Ιδού όμως που δεν τα έχει καθόλου ανάγκη. Θα πάει αλλιώς αν και ο κόσμος σκεφτεί αλλιώς. Αφού υπάρχουν χαιβάνια σα και εσάς για αυτό "δε πάει έτσι".
Όχι επειδή τα αφεντικά είναι οι θεοί επί της γης ή έχουν κάποιες μαγικές ιδιότητες που τους κάνουν ανώτερους
ώχου ρε Ιππότη και σε έχω σε εκτίμησηΔε πάει έτσι επειδή εσείς λέτε μαλακίες στον κόσμο πως έχει ανάγκη τα αφεντικά . Ιδού όμως που δεν τα έχει καθόλου ανάγκη. Θα πάει αλλιώς αν και ο κόσμος σκεφτεί αλλιώς. Αφού υπάρχουν χαιβάνια σα και εσάς για αυτό "δε πάει έτσι".
Όχι επειδή τα αφεντικά είναι οι θεοί επί της γης ή έχουν κάποιες μαγικές ιδιότητες που τους κάνουν ανώτερους