Κωστα αν θες
ακου τι κανω που ειμαι σε διαιτα
Ξηπναω στεις 7.00 το πρωι τρωω μια φετα ψωμι ολικης αλεσης με μια κουταλια του γλυκου απο πανω μελι και μια του γλυκου ταχινι. με λιγη κανελα απο πανω τους
Στις 7,30 μετα απο μιση ωρα Κανω ποδηλατο σε ψιλοανιφορες για 1,30 ωρα καλυπτω χωρις να λαχανιαζω...!!! Σχεδον 20 χιλιομετρα.
Στο καπακι κανω μπανιο
και μετα απο μιση ωρα τρωω
.. 2 αυγα.. το ασπραδι(την 1 μερα τρωω τα 2 ασπραδια την επομενη τρωω και το ενα κιτρινο μερα παρα μερα το ενα κιτρινο δηλαδη τον κροκο
) μια ντοματα.. μια φετα ψωμι ολικης αλεσεως.. στην ντοματα βαζω μια κουταλια της σουπας εξτρα παρθενο ελαιολαδο και ενα κοματακη τυρι φετα.. Μαζι με μια κουταλια υχθυελαιο μοριακα αποσταγμενο απο τοξινες και οτι αλο εχει απο ρυπανση η θαλλασα.. Ολα αυτα διαρκουν μεχρι τις 10 το πρωι προπονιση μπανιο πρωινο.. Μετα κατα τις 1 το μεσημερη τρωω μια κουταλια του γλυκου γυρη με λιγο μελι γιατι ειναι πολυ πικρη.. Και ενα κοματι παστελι με μελι μετα απο λιγο... Κατα τις 3 το μεσημερι τρωω ΠΧ σημερα εχω ρεβυθια με ρυζι μαυρο συνοδεια απο σαλατα χωριατικη χωρις τυρι μεσα με μια κουταλια της σουπας ελαιολαδο και μια κουταλια μαζι με αυτα ιχθυελαιο
.. Και ενα ποτυρακι μικρο κοκκινο κρασι και ενα φρουτο ροδακινο, η μπανανα
.. Το απογευμα με το που ξυπνησω απο την μεσιμεριανη σιεστα κοιμαμαι 1 ωρα(γιατι εχω ακουσει οτι ο οργανισμος μας ανεξαρτητα αν κανουμε 1 η 2 ωρες γυμναστικη δεν πρεπει να ξεπερνα τις 2 ωρες ξεκουρασις ακινισιας δηλαδη
λογο του κυκλοφοριακου δηλαδη πρεπει να κινουμαστε με λιγα λογια
και οχι να επαναπαυομαστε οτι καναμε γυμναστικη το πρωι
) Τρωω μια μπαρα παστελι με μελι και 12 αμυγδαλα
.. Και το βραδυ τρωω πηνω... δηλαδη
Ενα ποτυρι γαλα με κεφιρ
και μια φετα ολικης αλεσης ψωμι με μια φετα κασερι διαιτης απο πανω
Ξεχασα να αναφερω οτι την ημερα τρωω 2 κουταλακια του γλυκου γηρη
και 2 φρουτα η μπανανα και 1 ροδακινο
Εχω χασει σε 2 μηνες σχεδον 7 κιλλα πως τα παω κωστα πανω κατω αν θες μου λες...
ΥΓ ΥΨΩς 1,83... ΗΜΟΥΝ 93.. ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 86