Νέα

το νεο ρενω λοατκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
πανω που ελεγα ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γραψει ΚΑΙ σε αυτο το θρεντ τις ομοφοβικες μισογυνικες και κομπλαριστες μαλακιες του, ο Jean de Bocoll...

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
παιδια βλεπω οι πουσταρδοι και οι λεσβιες του φορουμ δεν συμμετειχαν  στο σοβαρο ετουτο θρεντ η κοινωνικη παρεμβαση στα δρωμενα της αλλοτε  ενεργης κοινοτητας ηταν ανυπαρκτη επεδειξε αδιαφορια σνομπισμο οι καιροι αλλαξαν νεα ηθη σε τι κοσμο θα μεγαλωσουμε τα παιδια μας νικο τσιαμτσικα  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.393
Πόντοι
3.656
το 300 διαζυγια από μονο του δεν λεει κατι.
αν είναι 300 διαζυγια και 3.000 γαμοι σημαινει αποτυχια 10%
στους ετεροφυλόφιλους γαμους στην αγγλια μου φαινεται η αποτυχια είναι 50% , πχ μισο εκ διαζυγια και 1 εκ γαμοι κάθε χρονο.
εμενα μου φαινεται λογικο 2 ανθρωποι που κουβαλάνε το ιδιο βιτσιο-ανωμαλια-διαστροφη να τα βρισκουν πιο ευκολα γιατι τα βρισκουν σε κατι που οι αλλοι το θεωρουν δεδομενο ενώ για αυτους είναι πολυτιμο μιας και είναι μειοψηφια.
πχ αν εγω βρω ωραια λευκη γκομενα στην αφρικη που είναι μειοψηφια θα είμαι πιο ανεκτικος και δεν θα χωρισω ευκολα, σε αντιθεση με την ελλαδα που μου τα επρηξε και την χωρησα γρηγορα μιας και ηξερα ότι την άλλη μερα μπορουσα να εχω και άλλη.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι ακριβώς εννοώ. Το πρώτο έτος που θεσμοθετήθηκε ο γάμος μεταξύ ομόφυλων, ήταν το 2014. Τα πρώτα διαζύγια που εκδόθηκαν ένα χρόνο μετά, ήταν 25, ενώ ο κόσμος θα περίμενε ότι δεν θα υπήρχαν, αφού είχαν τόσα χρόνια καύλα να παντρευτούν. Κάθε χρόνο η αύξηση των διαζυγίων μεταξύ ομοφύλων ζευγαριών, είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Αυτό επεσήμανα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.393
Πόντοι
3.656
πανω που ελεγα ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γραψει ΚΑΙ σε αυτο το θρεντ τις ομοφοβικες μισογυνικες και κομπλαριστες μαλακιες του, ο Jean de Bocoll...

Οδηγός ανακάλυψης μπουρδολογίας.
1ον Αντί να απαντήσουν σε όσα λες, κάνουν την Ad Hominem επίθεση.
2ον. Βαφτίζουν όσα είπες ρατσιστικά, ομοφοβικά, μισογυνικά, κομπλαριστά, μαλακίες κλπ.
Περιμένεις αυτός που τα είπε να προσπαθήσει να υπερασπίσει τον εαυτό του, ώστε με τον τρόπο αυτό να φύγει η συζήτηση από τα πραγματικά επιχειρήματα (Red Herring). Μπορεί και να πιάσει, σε όσους δεν γνωρίζουν τα λογικά σφάλματα

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.103
Πόντοι
456
2ον. Βαφτίζουν όσα είπες ρατσιστικά, ομοφοβικά, μισογυνικά, κομπλαριστά, μαλακίες κλπ.
Περιμένεις αυτός που τα είπε να προσπαθήσει να υπερασπίσει τον εαυτό του, ώστε με τον τρόπο αυτό να φύγει η συζήτηση από τα πραγματικά επιχειρήματα (Red Herring). Μπορεί και να πιάσει, σε όσους δεν γνωρίζουν τα λογικά σφάλματα

:respect:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Κι εγώ Renault Scenic του 2000. Λέω να το στείλω σε μάντρα :cheesy:
θα στο παρει κοψοχρονιας,πουλα το ανταλλακτικα καλυτερα. ο μαντρας κανα 1000 θα σου πει,ενω ως ανταλλακτικα ξεκινα από μηχανη 700 4 πορτες μαζι 300 φαναρια φτερα καθρεφτες και όλα τα εξαρτήματα θα βγαλεις 3500 εως 4000.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

1. σιγα μην γραφω και χανω χρονο για να αντικρουω καθε φορα που γραφεις τς φαιστομαλακιοκομπλαριστες ιδεες σου. μαρεσε μοναχα να τις αναδεικνυω. κι εσυ μου το κανεις ευκολο και προβλεψιμο.
2. δεν "βαφτιζονται" αυτα που γραφεις. ΕΙΝΑΙ!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.393
Πόντοι
3.656
1. σιγα μην γραφω και χανω χρονο για να αντικρουω καθε φορα που γραφεις τς φαιστομαλακιοκομπλαριστες ιδεες σου. μαρεσε μοναχα να τις αναδεικνυω. κι εσυ μου το κανεις ευκολο και προβλεψιμο.
2. δεν "βαφτιζονται" αυτα που γραφεις. ΕΙΝΑΙ!

Υποστήριξα τα εξής.
1ον. Ότι οι Ομοφυλόφιλοι, αν και απαιτούσαν να παντρεύονται μεταξύ τους, όχι μόνο χωρίζουν, αλλά τα διαζύγιά τους πολλαπλασιάζονται εκθετικά, κάθε χρόνο. Τσάμπα η νομιμοποίηση λοιπόν.
2ον. Ότι η τεράστια διαφορά στα διαζύγια μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών (άντρες / γυναίκες) αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι γυναίκες δεν ανέχονται η μία την άλλη.
3ον. παρουσίασα τις στατιστικές από την Κρατική Στατιστική Υπηρεσία, ως αποδείξεις.
4ον. Κατόπιν αυτών, κατήγγειλα ότι τη διαφήμιση της Ρενώ, δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα, αφού δείχνει ευτυχισμένο ομόφυλο ζευγάρι γυναικών σε σταθερή πολύχρονη σχέση.
5ον. Αντί να απαντηθούν τα παραπάνω, τα βάφτισες όπως τα βάφτισες. Εννοείται ότι αν μπορούσες να τα αποδομήσεις, θα το έκανες. Προσπαθείς, για άλλη μια φορά, να ξεφύγεις.

Το αυτί μου δεν ιδρώνει, αλλά για να σου εξοικονομήσω χρόνο και ενέργεια, σε πληροφορώ για άλλη μια φορά ότι γνωρίζω ΟΛΑ τα λογικά σφάλματα και μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Αν έχεις κάτι να γράψεις ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, το μέσο είναι δημόσιο κι ο καθένας έχει την ελευθερία να γράψει ότι θέλει.

Αυτά σχετικά με το ευτυχισμένο Ομόφυλο ζευγάρι γυναικών, που τελικά το αποδέχτηκαν, κι έχουν και κοριτσάκι να μεγαλώνουν μαζί, σαν καλές μητέρες, η σαν γονέας 1  και γονέας 2 όπως πρέπει να τους αποκαλούμε και θα γεράσουν μαζί φροντίζοντας η μία την άλλη

Συνημμένα

• ΛΕΣΒΙΕΣ.jpeg
    ΛΕΣΒΙΕΣ.jpeg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 12
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.393
Πόντοι
3.656
ωπα!

πεσαμε στον φωτεινο παντογνώστη!

Ναι. Αυτό λέγεται τακτική Shame - Blame. Με κατηγορείς  / Προσπαθείς να με ντροπιάσεις, ώστε να αλλάξω τη συμπεριφορά μου προς επιθυμητή για σένα κατεύθυνση. Συνέχισε τις προσπάθειες, ίσως γίνεις καλύτερος και βρεθώ χωρίς άμυνες. Σε ένα μήνα θα έχουν εκδοθεί οι στατιστικές για τα διαζύγια του έτους 2018 από το αρμόδιο γραφείο. Θα προχωρήσω σε ενημέρωση, είτε έτσι είτε αλλιώς, σχετικά με το ποσοστό των διαζυγίων που θα έχουν οι Λεσβίες από το συνολικό κομμάτι της πίτας. Καλά να περνάς

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.393
Πόντοι
3.656
Όπως είχα υποσχεθεί, κάνω ενημέρωση στην κατάσταση Διαζυγίων των Ομόφυλων ζευγαριών.
Διαζύγια των ομόφυλων ζευγαριών έτους 2015 ανήλθαν στα 25
Διαζύγια των ομόφυλων ζευγαριών έτους 2016 ανήλθαν στα 112, αύξηση 448%
Διαζύγια των ομόφυλων ζευγαριών έτους 2017 ανήλθαν στα 338 (το 78% ήταν ανάμεσα σε γυναίκες), αύξηση 301%
Διαζύγια των ομόφυλων ζευγαριών έτους 2018 ανήλθαν στα 428 (τα 3/4, δηλ 75% ήταν ανάμεσα σε γυναίκες), αύξηση 26,6%. Ουδεμία έκπληξη. Οι γυναίκες, δεν ανέχονται τις γυναίκες, όπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά. Αγοράστε λοιπόν το αμάξι της Ρενώ κορίτσια, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γεράσετε μαζί.
OFFICE FOR NATIONAL STATISTICS: DIVORCE IN ENGLAND AND IN WALES 2018
There were 428 divorces of same-sex couples in 2018, increasing from 338 in 2017; of these, three-quarters were among female couples. πηγή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom