Νέα

το νεο ρενω λοατκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
τυπε σου εχει βαλει 2 γκομενακια και γουσταρευεσαι
αμα στην εκανε τη διαφημιση με τον φρανσουα και τον ζαν-κλωντ παλι θα γουσταρευοσουνα;
με το αν ρε πουλι δε γαμησε ομως κανεις....η διαφημιση δεν εχει τιποτα αρκουδους να παλευουν....ενα συμπαθεστατο τζιντερακι που καβλαντιζει με ενα μοντελομελαχρινο.....απρουβντ!!!

harisharistou

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
όχι πως χρειαζόμουνα λόγους, αλλά τώρα βρήκα γιατί να μην αγοράσω ποτέ Renault

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
γροθια στο στομαχι των ανωμαλων στρειτ τυπε  :grin:
μπραβους θεωρεις μια 523i N53 κινητηρα 188ιππους e60 για μην πω m5  τρε πα μαλ?
παρε εσυ αυτό το λοατκι πως λεγεται και να βρουμε ένα συναγωνιστη που εχει αυτή την BMW να τα στησετε σε ορεινη διαδρομή προς αραχωβα και μερα με βροχη.
αν καταφερεις και του κολλησεις από πισω στη πρωτη αντε στη δευτερη στροφη το λοατκι σου εχει φυγει η για γκρεμο η για βουνο,ενω η 5αρα θα συνεχισει ακαθεκτη τα στροφιλικια στην ανηφορα.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
τι ακριβως συγκρινουμε εδω , μου εξηγει καποιος>

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχει και η τογιοτα , μαρκα για παραδοσιακούς οικογενειάρχες, στην αυτοκρατορικη ιαπωνια τετοια διαφημιση απορω πως την επετρεψαν οι στρεητ σαμουραη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ζουμε σε πουστικες εποχες, τοιχο τοιχο μην σε πετυχω και σαμουραη σαμουραη το μωρο κατουραει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
όχι πως χρειαζόμουνα λόγους, αλλά τώρα βρήκα γιατί να μην αγοράσω ποτέ Renault
τυπε ο μεγας ιερεμιας κλαρκσον εχει πει οτι η μοναδικη συμβουλη που εδωσε στην κορη του οταν πηρε το διπλωμα οδηγησης ειναι οταν κινειται πισω απο ρενω-σιτροεν-πεζω να ακουμπαει με το δεξι της ποδι το πενταλ του φρενου...

harisharistou

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
τυπε ο μεγας ιερεμιας κλαρκσον εχει πει οτι η μοναδικη συμβουλη που εδωσε στην κορη του οταν πηρε το διπλωμα οδηγησης ειναι οταν κινειται πισω απο ρενω-σιτροεν-πεζω να ακουμπαει με το δεξι της ποδι το πενταλ του φρενου...

σοφός και μύστης

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Οι στρέητ άνδρες επιλέγουμε VOLVO  :erection:

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
Όποιος δεν το χει ξοφλήσει ακόμα αυτό που έχει είναι πουστης με παρακράτηση κυριότητας ? :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
:2funny:
γερο το μονο που μενει τωρα ειναι να δουμε διαφημιστικο τρειλερ για λαντα νιβα στο βουνο και να κατεβαινουν ζευγαρι γκεηδες στο λασπομενο εδαφος με δασυτριχα στερνα και ανοιχτα καουμποικα πουκαμισα στυλ μπροκμπακ  μαουντεν  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το 300 διαζυγια από μονο του δεν λεει κατι.
αν είναι 300 διαζυγια και 3.000 γαμοι σημαινει αποτυχια 10%
στους ετεροφυλόφιλους γαμους στην αγγλια μου φαινεται η αποτυχια είναι 50% , πχ μισο εκ διαζυγια και 1 εκ γαμοι κάθε χρονο.

εμενα μου φαινεται λογικο 2 ανθρωποι που κουβαλάνε το ιδιο βιτσιο-ανωμαλια-διαστροφη να τα βρισκουν πιο ευκολα γιατι τα βρισκουν σε κατι που οι αλλοι το θεωρουν δεδομενο ενώ για αυτους είναι πολυτιμο μιας και είναι μειοψηφια.

πχ αν εγω βρω ωραια λευκη γκομενα στην αφρικη που είναι μειοψηφια θα είμαι πιο ανεκτικος και δεν θα χωρισω ευκολα, σε αντιθεση με την ελλαδα που μου τα επρηξε και την χωρησα γρηγορα μιας και ηξερα ότι την άλλη μερα μπορουσα να εχω και άλλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom