Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.880
- Πόντοι
- 456
Σε ένα τοπικ έψαχνα και μου έβγαζε μηδέν αποτελέσματα.Στην αρχική σελίδα; Ναι.
Μια χαρά δούλευε πριν.
Σε ένα τοπικ έψαχνα και μου έβγαζε μηδέν αποτελέσματα.Στην αρχική σελίδα; Ναι.
Ομοίως.Σε κάποια topic που μου έβγαζε αποτελέσματα,τώρα ή τίποτα η ελάχισταΣε ένα τοπικ έψαχνα και μου έβγαζε μηδέν αποτελέσματα.
Μια χαρά δούλευε πριν.
Aυτοι οι καταλογοι εκει πιστευω ειναι γενικοι καταλογοι, οποιος γραφει κατι οπουδηποτε εμφανίζεται εκειστην αρχικη σελιδα πανω πανω στην οριζοντια μπαρα επιλογων,δηλ. ----> φορουμ,μπουρδελα,στουντιο εσκορτς κλπ
πατωντας στην επιλογη ξενοδοχεια παμε στην αναλογη σελιδα.
εκει λοιπον στο κεντρο της σελιδας υπαρχουν οι κριτικες των μελων για τα ξενοδοχεια,
δεξια οι απαντησεις στο φορουμ των ξενοδοχειων και τα νεα θεματα που αφορουν στα ξενοδοχεια.
αριστερα οι ανανεωσεις του καταλογου και απο κατω τα σχολια στις κριτικες.
τα σχολια λοιπον στις κριτικες εκει,αφορουν τα στριπτιζαδικα και οχι τα ξενοδοχεια που σε αυτην την σελιδα ειμαστε.
Γενικά έχει θέματα η αναζήτηση τις τελευταίες εβδομάδες @antisthenis . Για παράδειγμα σε ένα topic μου έβγαζε τρεις σελίδες με αποτελέσματα.Πληκτρολογώντας την ίδια λέξη,μόνο 1 σελίδα πλέον.Πολλές φορές ενώ κάνεις αναζήτηση τρώει τρέλα κολλήματα και κάνει ώρα να επανέλθει χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή του ίντερνετ
Όντως@antisthenis Η αναζήτηση έχει πρόβλημα, σε κάποια topic δεν εμφανίζει τίποτα.
Με υπάρχει το πρόβλημα εδώ και βδομάδες.Πείτε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα...
Και σε εμένα έτσι εμφανίζονται.Καλημερα βαζω εδω ενα προβλημα που εντοπισα. Οταν παω να αντιδρασω σε μια κριτικη (like, laugh, love κλπ) μου εμφανιζει 6 εικονιδια Like. Οταν επιλεξω το δευτερο emoji βαζει αντιδραση XAXA, το 3ο αντιδραση ΑΓΑΠΗ κλπ αλλα σαν εικονιδια εμφανιζει μονο το THUMBS UP (Like).
Μου το εμφανιζει μονο στο κινητο (android) και στους 2 browsers που εχω εγκατεστημενους. Δεν το εμφανιζει σε η/υ στους 2 browsers που εχω, ουτε στις προσωπικες συνομιλιες ή αλλου στο φορουμ (απο κινητο ή η/υ).
Καλημερα βαζω εδω ενα προβλημα που εντοπισα. Οταν παω να αντιδρασω σε μια κριτικη (like, laugh, love κλπ) μου εμφανιζει 6 εικονιδια Like. Οταν επιλεξω το δευτερο emoji βαζει αντιδραση XAXA, το 3ο αντιδραση ΑΓΑΠΗ κλπ αλλα σαν εικονιδια εμφανιζει μονο το THUMBS UP (Like).
Μου το εμφανιζει μονο στο κινητο (android) και στους 2 browsers που εχω εγκατεστημενους. Δεν το εμφανιζει σε η/υ στους 2 browsers που εχω, ουτε στις προσωπικες συνομιλιες ή αλλου στο φορουμ (απο κινητο ή η/υ).
Aυτο σας το κανει μαλλον οταν το σημα του κινητου παθαινει κοκομπλοκο!!!Και σε εμένα έτσι εμφανίζονται.