hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.908
- Πόντοι
- 12.896
Σέ ἐμένα γιατί δέν ἐμφανίζεται αὐτό; Ὄχι ὅτι μέ νοιάζει, ἀλλά ἀπορία...Ωραίο το Πασχαλινό !!!
Σέ ἐμένα γιατί δέν ἐμφανίζεται αὐτό; Ὄχι ὅτι μέ νοιάζει, ἀλλά ἀπορία...Ωραίο το Πασχαλινό !!!
και σε εμενα ποτε εμφανιζεται και ποτε βγαινει το αρχικο σημαΣέ ἐμένα γιατί δέν ἐμφανίζεται αὐτό; Ὄχι ὅτι μέ νοιάζει, ἀλλά ἀπορία...
Καλησπέρα σας,
για κάποιο παράξενο λόγο, στον browser μου εμφανίζεται ακόμα αυτό.
Βέβαια, είναι outdated Safari.
α) Εἰδικός δέν εἶμαι, ἀλλά δέν νομίζω νά'χη σχέση μὲ τὸν browser: ἐγώ ἔχω chrome... Ναί ξέρω τὸ ἴδιο εἶναι, ἀλλά καί πάλι. β) σέ μένα δέν ἐμφανίζεται κάν: πρώτη φορά τό'δα χάρη στὸν... Annapurna...και σε εμενα ποτε εμφανιζεται και ποτε βγαινει το αρχικο σημα
αρα εσενα σου εμφανιζει το προ 3ετιαςΜόλις το ξεκαθάρισα. Όσοι έχουμε καιρό να γαμήσουμε, μας εμφανίζει το κλασσικό σήμα. Σε όσους έχουν γαμήσει πρόσφατα, εμφανίζει τα αυγουλάκια.
Ναι, το vintageαρα εσενα σου εμφανιζει το προ 3ετιας
τα κουκις σοκολατα να τα παρω η αλλη γευσηΕίπαμε : -
1. αγοράστε έναν καινούργιο υπολογιστή
2. κόψτε τα νύχια σας
3. αγοράστε ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιά
και
4. καθαρίστε τσ cookies
Ναι, το vintage
εγω εδω μεσα τοσα χρονια τα εχω δει ολαἌρα ἡ περίπτωσή σου εἶναι ἄλλη: ἐγώ βλέπω τὸ καινούργιο, ἀλλά ὄχι τὸ Πασχαλινό, τὸ ἐποχικό.
τα κουκις σοκολατα να τα παρω η αλλη γευση
τελος παντων εγω βλεπω οτι το φορουμ παει καλυτερα και απο αυτο το πριν της πρωτης αλλαγηςΜιά ἀπ'τὰ ἴδια στὸ Microsoft Edge, διάδοχο τοῦ Internet Explorer...
Σίγουρα!... Ἁπλῶς... αὐτό:τελος παντων εγω βλεπω οτι το φορουμ παει καλυτερα και απο αυτο το πριν της πρωτης αλλαγης
θα το φτιαξουν πιστευω το καλο ειναι οτι το φορουμ αρχισε παλι να ζωντανευειΣίγουρα!... Ἁπλῶς... αὐτό:
Δοκίμασε μία τώρα...
εγώ έχω το εξής θέμα με την πολλαπλή παράθεση (εκτός και να είμαι στραβούλιακας και δεν εντόπισα το σωστό κουμπί)
θέλω να κάνω παράθεση άνω του ενός ποστ, πατάω Απάντηση σε ένα ποστ, με πηγαίνει κάτω κάτω, ξανανεβαίνω βρίσκω το δεύτερο ποστ ξαναπατάω Απάντηση (αυτό όμως που σε πηγαίνει κάτω κάτω ενδιάμεσα, είναι ""κουραστικό"", ιδίως σε κινητό που πιάνεσαι με το πέρα δώθε). Ως εδώ καλά. Αν όμως το δεύτερο/τρίτο ποστ που θέλω να παραθέσω κατά την σύνταξη του ίδιου νέου ποστ μου, είναι σε άλλη σελίδα από την πρώτο ποστ που παράθεσα, με την αλλαγή σελίδας, θα "χαθεί" το παλιό κουότ. Φυσικά, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες αλλά αφού σε άλλα φόρουμ έχω δει κουμπί πολλαπλής παράθεσης, είπα να το αναφέρω.