Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Όσοι έκαναν αναρτήσεις προ Αυγούστου 2020 και τοποθέτησαν σύνδεσμο με φωτογραφία, όπως εγώ στις ενημερώσεις οίκων με φωτο στο postimg, να ξέρετε ότι έχουν χαθεί. Ναι μεν εμφανίζονται οι παλιές αναρτήσεις στο προφίλ, αλλά εικόνες απο postimage κλπ δεν υπάρχουν.
παρακαλώ στείλε ένα link με σελίδα που λείπουν οι φωτό.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Επίσης οι χάρτες στο φόρουμ εξωτερικό ήταν πολύ εύχρηστοι διότι οχ αν ταξιδεύετε Αμβούργου πήγαινες στους χάρτες κ έβλεπες τι fkk ti στουντιο υπάρχουν εκεί δίπλα
Υπάρχει σκέψη να τους ξαναβάλετε;;;;

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Όσοι έκαναν αναρτήσεις προ Αυγούστου 2020 και τοποθέτησαν σύνδεσμο με φωτογραφία, όπως εγώ στις ενημερώσεις οίκων με φωτο στο postimg, να ξέρετε ότι έχουν χαθεί. Ναι μεν εμφανίζονται οι παλιές αναρτήσεις στο προφίλ, αλλά εικόνες απο postimage κλπ δεν υπάρχουν. Ούτε φυσικά πρόκειται να επανέλθουν.
Πού το διαπίστωσες και ενημερώνεις και τον κόσμο κιόλας; Εγώ πάλι λέω ότι όχι, ΔΕΝ έχουν χαθεί.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.853
Πόντοι
18.546
Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι επανήλθε η δυνατότητα του παλιού φόρουμ να σου έρχεται e-mail με το κείμενο ενός pm στο e-mail εγγραφής. Ήταν κάτι που μου είχε λείψει πολύ από το προηγούμενο έκτρωμα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Εγώ επιμένω με τους χάρτες των στούντιο στριπ τιζ φκκ που ηταν στο παλιό σάιτ κ ήταν εύχρηστα για ένα ταξιδιώτη
Ήταν μοναδικό διότι οχ πήγαινες Πράγα κ στο πιάτο σου ήταν μέσω των χαρτών όλα τα μαγαζιά ενδιαφέροντος οπότε ρυθμίζεις κ που θα μείνεις κοντα

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Εγώ επιμένω με τους χάρτες των στούντιο στριπ τιζ φκκ που ηταν στο παλιό σάιτ κ ήταν εύχρηστα για ένα ταξιδιώτη
Ήταν μοναδικό διότι οχ πήγαινες Πράγα κ στο πιάτο σου ήταν μέσω των χαρτών όλα τα μαγαζιά ενδιαφέροντος οπότε ρυθμίζεις κ που θα μείνεις κοντα
Θα επιστρέψουν.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Μπραβο ρε αδερφια..Ειλικρινα μετα απο τοσο καιρο δεν περιμενα να ανακαμψουμε..
Το σαιτ παει τρενο και καλυτερα απο πριν!
Bravo Zulu again and again!!!!

Συνημμένα

• bz.gif
    bz.gif
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 28

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
884
Πόντοι
86
παιδια καλησπερα.πολυ καλο το καινουργιο σαιτ.θελω να στειλω μηνυμσ σε μελος.εκει που λεει ξεκινα συνομιλια,μετα που τελσιωνω το μηνυμα.τι παταω για να το στειλω?ευχαριστω

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Ο Golemis που μας είχε σπάσει κυριολεκτικά τα @@ που είναι κρυμμένος τώρα;;;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.801
Πόντοι
5.506
το μονο που με ενοχλει λιγο στο νεο σαι ειναι η συγχωνευση αμα γραψεις απανωτα....
μερικες φορες απαντας σε διαφορετικους και ειναι ασχημο να το βλεπεις σε ενα ποστ.
μπορει να το συνηθισουμε

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
παιδια καλησπερα.πολυ καλο το καινουργιο σαιτ.θελω να στειλω μηνυμσ σε μελος.εκει που λεει ξεκινα συνομιλια,μετα που τελσιωνω το μηνυμα.τι παταω για να το στειλω?ευχαριστω
Απλά πατάς το κουμπί Ξεκίνα προσωπική συνομιλία κάτω και στέλνεις αυτό που θέλεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ο Golemis που μας είχε σπάσει κυριολεκτικά τα @@ που είναι κρυμμένος τώρα;;;
έχει ενδιαφέρον, ενώ πρωτοστάτησε στην εκστρατεία αναβάθμισης εξαφανίστηκε με το που υλοποιήθηκε.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
το μονο που με ενοχλει λιγο στο νεο σαι ειναι η συγχωνευση αμα γραψεις απανωτα....
μερικες φορες απαντας σε διαφορετικους και ειναι ασχημο να το βλεπεις σε ενα ποστ.
μπορει να το συνηθισουμε
Βγαίνει αυτό, αλλά καλό είναι για συγχώνευση απανωτών post ίδιου μέλους. Ίσως μπερδεύει σε γρήγορες συζητήσεις. Θα το δούμε.

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Να σας ενημερωσω μιας και με μπαναρατε,γιατι ξαφνικα γινατε της Εκκλησιας επειδη ειπα ενα αντε γαμησου σε καποιον κλωνο σας που εσπαγε αρχιδια,οτι οταν καποιος μπαναρετε δεν του ερχεται καμμια ειδοποιηση ουτε σε mail ουτε τιποτα.

Απλα δεν μπορεις να κανεις login και σου βγαζει ενα ηλιθιο μην λαθους....εφαγα ποσες ωρες μεχρι να καταλαβω οτι μου εχετε κλειδωσει το λογαριασμο.

Αυτα εν Χριστω αδερφοι διαχειριστες...ο Θεος μαζι σας.

Με την αλλαγή του site υπάρχει και πιο αυστηρή τήρηση των κανόνων του forum.

Εν ολίγοις, μπουρδελοκαταστάσεις είμαστε μεν ναι, αλλά όταν ξεφεύγει η κατάσταση (βρίζουν μάνες πατέρες οικογενείες) ή γενικότερη καυστικότητα, ειδικά όταν φαίνεται ότι είναι σκόπιμη, δεν θα γίνει ανεκτή.

Δεν θέλουμε 3-4 μλκες να χαλάνε όλο το vibe του site.

(δεν λέω ότι το έκανες εσύ, ούτε όχι είσαι μλκας, μιλάω γενικά).

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
884
Πόντοι
86
οκ το βρηκα.ευχαριστω.καλη συνσχεια σε ολους&καλο τριημερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom