sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.912
- Πόντοι
- 22.266
NαιΕννοείς στο κινητό στην αρχική;
NαιΕννοείς στο κινητό στην αρχική;
παρακαλώ στείλε ένα link με σελίδα που λείπουν οι φωτό.Όσοι έκαναν αναρτήσεις προ Αυγούστου 2020 και τοποθέτησαν σύνδεσμο με φωτογραφία, όπως εγώ στις ενημερώσεις οίκων με φωτο στο postimg, να ξέρετε ότι έχουν χαθεί. Ναι μεν εμφανίζονται οι παλιές αναρτήσεις στο προφίλ, αλλά εικόνες απο postimage κλπ δεν υπάρχουν.
Πού το διαπίστωσες και ενημερώνεις και τον κόσμο κιόλας; Εγώ πάλι λέω ότι όχι, ΔΕΝ έχουν χαθεί.Όσοι έκαναν αναρτήσεις προ Αυγούστου 2020 και τοποθέτησαν σύνδεσμο με φωτογραφία, όπως εγώ στις ενημερώσεις οίκων με φωτο στο postimg, να ξέρετε ότι έχουν χαθεί. Ναι μεν εμφανίζονται οι παλιές αναρτήσεις στο προφίλ, αλλά εικόνες απο postimage κλπ δεν υπάρχουν. Ούτε φυσικά πρόκειται να επανέλθουν.
Aγνόησέ το και μπες στο νημα που θες. Θα δεις ότι θα είσαι συνδεδεμένος.Καθε φορα που μπιανω θελει συδρεση με κωδικο κλπ. Σπαστικο δεν ειναι ?
Επιβεβαιώθηκε μέσω pm ότι δεν έχουν χαθεί.Πού το διαπίστωσες και ενημερώνεις και τον κόσμο κιόλας; Εγώ πάλι λέω ότι όχι, ΔΕΝ έχουν χαθεί.
Θα επιστρέψουν.Εγώ επιμένω με τους χάρτες των στούντιο στριπ τιζ φκκ που ηταν στο παλιό σάιτ κ ήταν εύχρηστα για ένα ταξιδιώτη
Ήταν μοναδικό διότι οχ πήγαινες Πράγα κ στο πιάτο σου ήταν μέσω των χαρτών όλα τα μαγαζιά ενδιαφέροντος οπότε ρυθμίζεις κ που θα μείνεις κοντα
Απλά πατάς το κουμπί Ξεκίνα προσωπική συνομιλία κάτω και στέλνεις αυτό που θέλεις.παιδια καλησπερα.πολυ καλο το καινουργιο σαιτ.θελω να στειλω μηνυμσ σε μελος.εκει που λεει ξεκινα συνομιλια,μετα που τελσιωνω το μηνυμα.τι παταω για να το στειλω?ευχαριστω
έχει ενδιαφέρον, ενώ πρωτοστάτησε στην εκστρατεία αναβάθμισης εξαφανίστηκε με το που υλοποιήθηκε.Ο Golemis που μας είχε σπάσει κυριολεκτικά τα @@ που είναι κρυμμένος τώρα;;;
Βγαίνει αυτό, αλλά καλό είναι για συγχώνευση απανωτών post ίδιου μέλους. Ίσως μπερδεύει σε γρήγορες συζητήσεις. Θα το δούμε.το μονο που με ενοχλει λιγο στο νεο σαι ειναι η συγχωνευση αμα γραψεις απανωτα....
μερικες φορες απαντας σε διαφορετικους και ειναι ασχημο να το βλεπεις σε ενα ποστ.
μπορει να το συνηθισουμε
Να σας ενημερωσω μιας και με μπαναρατε,γιατι ξαφνικα γινατε της Εκκλησιας επειδη ειπα ενα αντε γαμησου σε καποιον κλωνο σας που εσπαγε αρχιδια,οτι οταν καποιος μπαναρετε δεν του ερχεται καμμια ειδοποιηση ουτε σε mail ουτε τιποτα.
Απλα δεν μπορεις να κανεις login και σου βγαζει ενα ηλιθιο μην λαθους....εφαγα ποσες ωρες μεχρι να καταλαβω οτι μου εχετε κλειδωσει το λογαριασμο.
Αυτα εν Χριστω αδερφοι διαχειριστες...ο Θεος μαζι σας.