You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το νέο Bourdela.Com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
pipadoros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.838
- Πόντοι
- 216
Γράψ'τα στο ημίχρονο. Και καθυστέρηση να έχει προλαβαίνεις να το σώσεις.δηλαδη εγω αυριο θα μπω πριν το ματς με την αρσεναλ και θα αρχισω τα "θα τους γαμησουμε", θα παμε τελικο φετος" "θα τους πηδηξουμε¨, τα μα και μου και τα σχετικα...
και αν μετα τον πιουμε, δεν θα μπορω να τα σβησω????!!!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
υποθετικο το σεναριο τυπε..γιατι να τα σβησεις ρε τακη...αφου ετσι θα γινει
φετος μεχρι και οι πετρες ξερουν οτι θα παμε τελικο...
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει από τις 14:00 ο spipis71 Αλλά ανάποδα. Τον συνδέει κανονικά στην αρχική σελίδα, αλλά στα νήματα τον πετάει έξω. Ούτε στο προφιλ του. Προσπάθήσαμε να το λύσουμε με αλλαγές browser , καθαρισμό cookies αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Εγώ από υπολογιστή έχω το ίδιο θέμα και σήμερα με mozilla. Ο spipis71 ούτε από smartphone μπορεί να περιηγηθεί στο σαητ. Αδυνατεί να επικοινωνήσει με κάποιον από την διοίκηση ο ίδιος. Μπορείτε να το δείτε;
Τώρα είμαι οκ , ευχαριστώ πολύ τους admin
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Το μεσημέρι ενώ ήμουν συνδεδεμένος στην κεντρική σελίδα, μόλις πατούσα οποιοδήποτε θέμα με έδειχνε αποσυνδεδεμένο. Ούτε προσωπικό μήνυμα να δηλώσω το πρόβλημα με άφηνε.
Έκανα δυο τρεις εκ νέου συνδέσεις έσβησα και κουκις, τίποτα.
Δεν ξέρω πότε ακριβώς φτιάχτηκε.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
για τον μπουχο ρωταει ρε κεφαλα.επι της ευκαιριας να μας ευχηθω να στειλω και τον τακη να παρει επετειακους κορνεδες.γιατι να τα σβησεις ρε τακη...αφου ετσι θα γινει
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
Περιγράφεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που είχα εγώ σήμερα.Το μεσημέρι ενώ ήμουν συνδεδεμένος στην κεντρική σελίδα, μόλις πατούσα οποιοδήποτε θέμα με έδειχνε αποσυνδεδεμένο. Ούτε προσωπικό μήνυμα να δηλώσω το πρόβλημα με άφηνε.
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.425
- Πόντοι
- 206
Όχι!Φίλε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Προφανώς οι συνάδελφοι που έγραφαν έβαλαν όλοι το ίδιο όνομα και έγινε ομαδοποίηση σε ένα όνομα. Αν είσαι σίγουρος από ποιά κριτική και μετά πρέπει να γίνει Βαλεντίνα2 πχ., στείλε pm να αλλαχτεί.
Γιατί αν πας στη δεύτερη σελίδα ξεκινάει μια κριτική του Σμύρνη για μια Βαλεντίνα από Πιπίνου 65 .
Και όλες μετά είναι κριτικές για Βαλεντίνες από διάφορα σπίτια.
Τσέκαρέ το
Το ίδιο ισχύει για όλες τις κοπέλες που έχουν πάνω από 1 σελίδα κριτικές
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Σωστό! Οκ σημειώνεται.
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Σίγουρα τα έχουν γράψει και προηγούμενοι, τα emoticons στις κριτικές θέλουν μια γραμμή το ένα.....Φέρτε πίσω το emoticon σήμα των σκληρών καριόληδων του Μπου, ωραία σκέψη η λειτουργία του like στις κριτικές αλλά οι επιλογές....το ουάου πού κολλάει ας πούμε;
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
το κανονικο εικονιδιο αυτο;
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Ναι, και να το βάλουν κατευθείαν τριπλό.....το κανονικο εικονιδιο αυτο;
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Εκεί στο μενού δίπλα στο sex shops που έχει το + για να δεις όσα δεν χωράνε στη σειρά, όταν ανοίξει η λίστα μπορεί κανείς να επιλέξει κάποια γραμμή, πχ citytours ή μόνο εγώ είναι ο ανάπηρος;
Άκυρο, έκανα ένα refresh τη σελίδα και έστρωσε.
Άκυρο, έκανα ένα refresh τη σελίδα και έστρωσε.
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2016
- Λύσεις
- 2
- Like
- 281
- Πόντοι
- 26
Όταν πηγαίνεις εδώ τι σου εμφανίζει;Δεν μπορώ να βρώ και να δω τα προηγούμενα προσωπικά μηνύματα (εισερχόμενα και εερχόμενα) ....Είμαι από PC.... Κάποια βοήθεια απο Admin please !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ειναι γνωστό πρόβλημα, προς το παρόν μπορείς να έχεις πρόσβαση εκεί απο την αρχικήΕκεί στο μενού δίπλα στο sex shops που έχει το + για να δεις όσα δεν χωράνε στη σειρά, όταν ανοίξει η λίστα μπορεί κανείς να επιλέξει κάποια γραμμή, πχ citytours ή μόνο εγώ είναι ο ανάπηρος;
GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
Τα βλέπω μαζεμένα, χωρίς να ξεχωρίζει τα εισερχόμενα από τα εξερχόμενα όπως παλιότερα.Όταν πηγαίνεις εδώ τι σου εμφανίζει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ειναι γνωστό πρόβλημα, προς το παρόν μπορείς να έχεις πρόσβαση εκεί απο την αρχική
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Μπαίνεις σε μια προσωπική συνομιλία. Τα εξερχόμενα είναι αυτά με το nickname σου, τα εισερχόμενα τα υπόλοιπα. Απλό. Μπορείς και να κάνεις αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά ή ανά μέλος που έστειλε κλπ.Τα βλέπω μαζεμένα, χωρίς να ξεχωρίζει τα εισερχόμενα από τα εξερχόμενα όπως παλιότερα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις