Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.990
Πόντοι
5.506
γιατι να τα σβησεις ρε τακη...αφου ετσι θα γινει :confused: :confused: :confused:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
δηλαδη εγω αυριο θα μπω πριν το ματς με την αρσεναλ και θα αρχισω τα "θα τους γαμησουμε", θα παμε τελικο φετος" "θα τους πηδηξουμε¨, τα μα και μου και τα σχετικα...
και αν μετα τον πιουμε, δεν θα μπορω να τα σβησω????!!!
:undecided-old: :undecided-old: :undecided-old:
Γράψ'τα στο ημίχρονο. Και καθυστέρηση να έχει προλαβαίνεις να το σώσεις. :buck2:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει από τις 14:00 ο spipis71 Αλλά ανάποδα. Τον συνδέει κανονικά στην αρχική σελίδα, αλλά στα νήματα τον πετάει έξω. Ούτε στο προφιλ του. Προσπάθήσαμε να το λύσουμε με αλλαγές browser , καθαρισμό cookies αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Εγώ από υπολογιστή έχω το ίδιο θέμα και σήμερα με mozilla. Ο spipis71 ούτε από smartphone μπορεί να περιηγηθεί στο σαητ. Αδυνατεί να επικοινωνήσει με κάποιον από την διοίκηση ο ίδιος. Μπορείτε να το δείτε;

Τώρα είμαι οκ , ευχαριστώ πολύ τους admin

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Το μεσημέρι ενώ ήμουν συνδεδεμένος στην κεντρική σελίδα, μόλις πατούσα οποιοδήποτε θέμα με έδειχνε αποσυνδεδεμένο. Ούτε προσωπικό μήνυμα να δηλώσω το πρόβλημα με άφηνε.
Έκανα δυο τρεις εκ νέου συνδέσεις έσβησα και κουκις, τίποτα.
Δεν ξέρω πότε ακριβώς φτιάχτηκε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
γιατι να τα σβησεις ρε τακη...αφου ετσι θα γινει :confused: :confused: :confused:
για τον μπουχο ρωταει ρε κεφαλα.επι της ευκαιριας να μας ευχηθω να στειλω και τον τακη να παρει επετειακους κορνεδες. :confused: :confused: :confused:

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.655
Πόντοι
736
Πόσα συνδεδεμένα μέλη είναι & πόσοι χρήστες που φαίνονται τώρα;

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Το μεσημέρι ενώ ήμουν συνδεδεμένος στην κεντρική σελίδα, μόλις πατούσα οποιοδήποτε θέμα με έδειχνε αποσυνδεδεμένο. Ούτε προσωπικό μήνυμα να δηλώσω το πρόβλημα με άφηνε.
Έκανα δυο τρεις εκ νέου συνδέσεις έσβησα και κουκις, τίποτα.
Δεν ξέρω πότε ακριβώς φτιάχτηκε.
Περιγράφεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που είχα εγώ σήμερα.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Φίλε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Προφανώς οι συνάδελφοι που έγραφαν έβαλαν όλοι το ίδιο όνομα και έγινε ομαδοποίηση σε ένα όνομα. Αν είσαι σίγουρος από ποιά κριτική και μετά πρέπει να γίνει Βαλεντίνα2 πχ., στείλε pm να αλλαχτεί.
Όχι!
Γιατί αν πας στη δεύτερη σελίδα ξεκινάει μια κριτική του Σμύρνη για μια Βαλεντίνα από Πιπίνου 65 .
Και όλες μετά είναι κριτικές για Βαλεντίνες από διάφορα σπίτια.
Τσέκαρέ το

Το ίδιο ισχύει για όλες τις κοπέλες που έχουν πάνω από 1 σελίδα κριτικές

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Σωστό! Οκ σημειώνεται.

Stratosjo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όσους είναι εδώ. Μπράβο πολύ ωραίο το νέο θέμα σε μαύρο χρώμα.

Τελευταία τροποποίηση:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Σίγουρα τα έχουν γράψει και προηγούμενοι, τα emoticons στις κριτικές θέλουν μια γραμμή το ένα.....Φέρτε πίσω το emoticon σήμα των σκληρών καριόληδων του Μπου, ωραία σκέψη η λειτουργία του like στις κριτικές αλλά οι επιλογές....το ουάου πού κολλάει ας πούμε;

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Δεν μπορώ να βρώ και να δω τα προηγούμενα προσωπικά μηνύματα (εισερχόμενα και εερχόμενα) ....Είμαι από PC.... Κάποια βοήθεια απο Admin please !!!

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Εκεί στο μενού δίπλα στο sex shops που έχει το + για να δεις όσα δεν χωράνε στη σειρά, όταν ανοίξει η λίστα μπορεί κανείς να επιλέξει κάποια γραμμή, πχ citytours ή μόνο εγώ είναι ο ανάπηρος;

Άκυρο, έκανα ένα refresh τη σελίδα και έστρωσε.

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Δεν μπορώ να βρώ και να δω τα προηγούμενα προσωπικά μηνύματα (εισερχόμενα και εερχόμενα) ....Είμαι από PC.... Κάποια βοήθεια απο Admin please !!!
Όταν πηγαίνεις εδώ τι σου εμφανίζει;

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκεί στο μενού δίπλα στο sex shops που έχει το + για να δεις όσα δεν χωράνε στη σειρά, όταν ανοίξει η λίστα μπορεί κανείς να επιλέξει κάποια γραμμή, πχ citytours ή μόνο εγώ είναι ο ανάπηρος;
Ναι ειναι γνωστό πρόβλημα, προς το παρόν μπορείς να έχεις πρόσβαση εκεί απο την αρχική

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Όταν πηγαίνεις εδώ τι σου εμφανίζει;

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ειναι γνωστό πρόβλημα, προς το παρόν μπορείς να έχεις πρόσβαση εκεί απο την αρχική
Τα βλέπω μαζεμένα, χωρίς να ξεχωρίζει τα εισερχόμενα από τα εξερχόμενα όπως παλιότερα.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Τα βλέπω μαζεμένα, χωρίς να ξεχωρίζει τα εισερχόμενα από τα εξερχόμενα όπως παλιότερα.
Μπαίνεις σε μια προσωπική συνομιλία. Τα εξερχόμενα είναι αυτά με το nickname σου, τα εισερχόμενα τα υπόλοιπα. Απλό. Μπορείς και να κάνεις αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά ή ανά μέλος που έστειλε κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom